Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Candlestickmaker @ Tűzraktér, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-06-06
Helyszín Tűzraktér, Budapest, Hegedű utca 3.
Stílus Trip-hop, Dubstep, Breaks
CandlestickmakerCandlestickmaker aka Alexandru Seidiu az európai breakcore/idm színtér egyik legkarizmatikusabb alakja.Tűzraktér, Budapest, Hegedű utca 3.

Candlestickmaker @ Tűzraktér, Budapest

Candlestickmaker aka Alexandru Seidiu az európai breakcore/idm színtér egyik legkarizmatikusabb alakja.Candlestickmaker @ Tűzrktér - 2009. Június 06. 22:00
by Dream Sequence Crew

GT5 (triphop) 22:00-23:00
Saboteur (dubstep) 23:00-00:30
Failotron (jungle-breakcore) 0:30-1:30
CANDLESTICKMAKER (idm) 1:30-2:30
http:/​/​www.myspace.com/​csmfalls
Erebos vs Nasgul (breakcore) 2:30-5:30

Live Visual by:
Zeck / White Rabbit

http:/​/​www.myspace.com/​dreamsequencecrew

Tűzzsonglőr show:
Taurin Cirkuszcsoport
http:/​/​www.taurincirkusz.hu/​

Behopp: 800 Ft

Candlestickmaker - Seeds letölthető:
http:/​/​www.upitup.com/​upzip/​upfree23.zip

Candlestickmaker aka Alexandru Seidiu az európai breakcore/idm színtér egyik legkarizmatikusabb alakja. Olyan hatásokkal a háta mögött, mint The Flashbulb , Wisp vagy Aphex Twin , Alex drill n bass himnuszai előtt scene legnagyobb blogjai és netlabelei sorra borultak le. Jelentek meg már kiadványai az olasz Upitup Recordsnál, továbbá a Jason ,Forrestet, Dev/Null-t és sok más előadót is magának tudható Peppermill kiadványain is fel-feltűnnek szerzeményei.


A rendezvényen vendégeskedik továbbá az őrült videójáték hackjeikkel nemzetközi vizeket is megjár Budapest Micro csapta, failotron és Zack személyében.

A Dream Sequence szervező-csapata az ld50.hu és a goa.hu fórumozóinak saját szervezésű party-sorozatainak összeszokott társasága, akik a téli szezon zárása után úgy döntöttek, közösen valami újba kezdenek, amely a hazai szcénában eddig nem megszokott. a crew célja egy olyan stabil party-sorozat megteremtése, mely hazánkban kevésbé ismert, komplex, igényes elektronikus zenék számára teremthet talajt - így a bulikon főként idm, dubstep illetve breakcore stílusú előadók szolgáltatnák a talpalávalót, természetesen valódi műfaji korlátozások nélkül.

Szervező

  • Dream Sequence crew

    A Dream Sequence szervező-csapata az ld50.hu és a goa.hu fórumozóinak saját szervezésű party-sorozatainak összeszokott társasága, akik a téli szezon zárása után úgy döntöttek, közösen valami újba kezdenek, amely a hazai szcénában eddig nem megszokott.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó