Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Andro @ Hill Club, Miskolc

Fellépők
Dátum 2009-04-25
Helyszín Hill Club, Miskolc
Stílus House
AndroA nagy érdeklődésre való tekintettel április 25-én szombaton új helyszínen, a miskolci Hill Clubban teszi le névjegyét az utóbbi évek feltörekvő fiatal tehetsége: Andro, aki első magyarként került fel a neves DJ Mag szavazásának toplistájára.Hill Club, Miskolc,

Andro @ Hill Club, Miskolc

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 25-én szombaton új helyszínen, a miskolci Hill Clubban teszi le névjegyét az utóbbi évek feltörekvő fiatal tehetsége: Andro, aki első magyarként került fel a neves DJ Mag szavazásának toplistájára.

Olyan világsztárokkal került egy lapon említésre mint Sasha, John Digweed, Deep Dish, PvD, Tiesto és még sokan mások. Andro főként friss, fiatalos és lendületes hangzásvilágával hívta fel magára a közönség és a szakma figyelmét. DJ szettjeiben többnyire house, electro és progressive felvételeket hallhatunk lenyűgöző effektelésekkel megfűszerezve. Elötte és utána a Karma Night lemezlovasai, Griff és Corey Korosy a Hill Club rezidensével, dj Beattel kiegészülve fogják a hangulatot fokozni.

Karma presents:
ANDRO

2009.04.25. SZOMBAT
-------------------
DJs:
ANDRO
GRIFF
COREY KOROSY
BEAT

HILL CLUB - Miskolc, Kisavas

START: 22:00 - END: 05:00

BELÉPŐ: 1000 Huf

Info:
 http://www.karmanight.hu
 http://www.andro.hu
 http://www.djgriff.hu
 http://www.myspace.com/androboyband
 http://www.myspace.com/hundjgriff
 http://www.hillclub.hu

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó