Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Hardcore Explosion @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 21.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus Hardcore,
Hardcore ExplosionKöszönhetően a múlt év végén megrendezett Hardcore Explosion kirobbanó sikerének, idén nem kell novemberig várnunk a folytatásra, mert jóval hamarabb visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, melynek ezúttal is a régi E-Klub helyén újjáépült Diesel Club ad otthont.Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: ×eni final
összes résztvevő megtekintése

Hardcore Explosion @ Diesel Club, Budapest

Köszönhetően a múlt év végén megrendezett Hardcore Explosion kirobbanó sikerének, idén nem kell novemberig várnunk a folytatásra, mert jóval hamarabb visszatér Magyarország legnívósabb hardcore-techno partysorozata, melynek ezúttal is a régi E-Klub helyén újjáépült Diesel Club ad otthont.

Megőrízve az eddigi bulik koncepcióját az NARG Entertainment ezúttal is impozáns lineuppal igyekszik kedveskedni a hardcore és a drum&bass szerelmeseinek. Magyarországon még sohasem volt példa arra, hogy egy külföldi neves hardcore label teljes létszámban képviseltethesse magát egy rendezvényen, ezúttal azonban nem csak, hogy ismét hazánkba látogat az olasz DJ D, a Hardcore Blasters feje, de magával hozza a mainstyle körökben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő társait, a szintén olasz Hellsystem-et és a holland testvérpáros, Nitrogenetics egyik tagját is. DJ D először 2007. novemberében lépett fel nálunk egy korábbi, szintén nagy sikerű Hardcore Explosion-ön, és most Angels of Darkness néven egy egészen másik, jóval sötétebb oldaláról kíván megmutatkozni a magyar közönségnek.

 

A nemzetközi sokszínűség jegyében ismét fellép a sokak által kedvelt magyar származású, de Szlovákiában élő Rob2Speed és mindenki kedvenc speedcore terroristája, az osztrák BPM Junkie, akik mindketten a Speedcore.at csapat oszlopos tagjai. Miután a legutóbbi rendezvényen hatalmas sikere volt a két házigazda, XT Noise és Mercenary közös industrial/darkcore szettjének, ezúttal is egy hasonló produkcióval készülnek őrületbe kergetni a nagyérdeműt. Ezúttal azonban nem ők lesznek a nagyterem egyedüli magyar fellépői, hanem ellátogat hozzánk a debreceni éjszaka legismertebb és egyúttal legkedveltebb DJ párosa, Cornell vs Hertzz is, kik sikerüket az egyedi uptempo szettjeiknek köszönhetik. A megfelelő bemelegítésről pedig a nemzetközi szinten is egyre nagyobb elismertségnek örvendő hardstyle duó, az Outragers fog gondoskodni.

 

S hogy a törtzenei kisterem felhozatala se maradjon le a nagyteremé mellett, az Antichrist LP Tour keretein belül hazánkba látogat a belga Antichristus, ismertebb nevén Peter Kurten, aki mellett a Black Hoe netlabel is szép számban képviselteti magát, így ismét fellép Mystification, Volko és Migu, illetve ezúttal Unabomber is. Továbbá egy új névvel gazdagodott az NARG Entertainment palettája is, Cypher Unknown első fellépésére idén márciusban kerül sor, aki a breakcore-ba hajló torzdobos drum&bass-eivel kívánja meg felvenni a versenyt a terem többi résztvevőjével. S nem utolsósorban ott lesz a Vestax által szponzorált Savage is, aki nélkül ez a lineup se lehetne teljes.

 

További részletek hamarosan elérhetőek lesznek a party hivatalos weboldalán, a www.explosion.hu-n is!

 

Hardcore Explosion

2009. március 21.

 

Diesel Club

H-1101 Budapest, Népligeti út 2.

 

Area of Harder Styles:

 

DJ D as ANGELS OF DARKNESS (Hardcore Blasters, Italy)

HELLSYSTEM (Hardcore Blasters, Italy)

NITROGENETICS (Hardcore Blasters, The Netherlands)
Rob2Speed (Speedcore.at, Slovakia)
BPM Junkie (Speedcore.at, Austria)

Mercenary vs XT Noise (NARG Entertainment)

Cornell vs Hertzz (Schranzcore Special)

Outragers (Total Destruction)

 

Area of Broken Beats:

 

ANTICHRISTUS aka PETER KURTEN – The Antichrist LP Tour
(Evil Beats, Independenza, Black Hoe, Mindsaw, Belgium)
Cypher Unknown (NARG Entertainment)

Mystification (Black Hoe, Selfdest, Intransigent)
Unabomber (Black Hoe, Selfdest, Manticore)

Volko (Black Hoe, Project:V8)

Migu (Black Hoe, Project:V8, Selfdest)
Savage (Legend, Flipside)

 




Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó