Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Az első háromszáz jegy lefoglalásáig1 500 Ft

Partyajánló

Crew Studios presents INTRODUCTION @ ELTE - BTK Múzeum krt. 6-8

Fellépők
Dátum 2009. február 28.
Helyszín ELTE - BTK Múzeum krt. 6-8, Budapest
Stílus Electro, Minimal
Crew Studios presents INTRODUCTIONTökéletes időzítés egy rafinált bulihoz, csakis az ínyenc rajongóknak, és egy zeneileg nyitott közönségnek. Ha a tavasz már a küszöbön, és mi bezsongva vágyunk valami nem hétköznapi után, nem lehet szó másról, mint hogy a Carbonfools és Karányi ...ELTE - BTK Múzeum krt. 6-8

Crew Studios presents INTRODUCTION @ ELTE - BTK Múzeum krt. 6-8

Tökéletes időzítés egy rafinált bulihoz, csakis az ínyenc rajongóknak, és egy zeneileg nyitott közönségnek. Ha a tavasz már a küszöbön, és mi bezsongva vágyunk valami nem hétköznapi után, nem lehet szó másról, mint hogy a Carbonfools és Karányi ...

Tökéletes időzítés egy rafinált bulihoz, csakis az ínyenc rajongóknak, és egy zeneileg nyitott közönségnek. Ha a tavasz már a küszöbön, és mi bezsongva vágyunk valami nem hétköznapi után, nem lehet szó másról, mint hogy a Carbonfools és Karányi egy laza, finom, mámorittas este keretén belül megajándékozzon minket egy fejvesztős partyval.

Karányi az idők során egy sajátos stílust alakított ki: eleinte uk garage, breakbeat, majd 2006 elejétől electro house-t és minimal-t játszik, ezzel hidat képezve a mainstream house és underground electro közé. Célzottan törekszik a dance zenei alternatívákra, és a karakteres játékmódra, amit ritka zenékkel és szokatlan technikákkal fűszerez. A Digital Digital nagylemez 2005-ös szakmai sikerei után, az Aerodynamics, – a várva várt 3. nagylemez egy beérett művész komoly, egységes és mély elektronikus zenei alkotása, amely a 2009-es Fonogram díjátadón elnyerte az év legjobb hazai elektronikus zenei albuma címet.


És ha Carbonfools? Na, akkor bajban vagyok a szavakkal. Ha a zenéjükre gondolok, érdekes képzettársítások jutnak az eszembe. Eklektika és ambivalencia. Ugyanis nincs két egyforma szám, két teljesen egyforma hangzás. Mindegyik dal egy csemege, egy olyan hangzásvilággal rendelkező alkotás, ami csak a közönség felfedezésére vár. A stílus behatárolására pedig lehet kísérleteket tenni, de nem biztos, hogy érdemes. Ha nem épp egy csillámpornyi Távol-Kelet pendül fel valahol a kemény dobszó mögött, akkor biztosan hallunk egy kis karibi rockot, amit aztán átvesz a vadnyugati lazaság egy kis brit könnyűzenei hangzással ötvözve. Majd az egész hirtelen átcsap a jamaicai „reaggeharcosok” világát idéző átszellemült révületbe. Csak, hogy játszunk a fantáziával: milyen lenne egy kis indián blues vagy mondjuk egy spanyol darkwaeve? Szerintem a Carbonfools előadásában még ezt is el tudjuk képzelni. Ezek az apró fűszerek csak kiegészítői a zenéjüknek, de nekem személy szerint nagyon bejön. A hangzásvilágot alapvetően az elektronikus alapok, és az élő hangszeres muzsika fúziója határozza meg.

Aki ki akarja próbálni az ismeretlent, új utakon evezgetni, az azért jöjjön el és nézze meg, aki meg alapból tudja, mit nem hagyhat ki, az ne is tegye. Bulizz egy jót, éld át a hangulatot velünk, mert az garantáltan meglesz. Mindemellett, ha ez nem volt elég, a szemek káprázásáról a VisualizE produkciója fog gondoskodni az ELTE-BTK Gólyavárban február 28-án.

Line-up:

22:00h warm-up: Dj Titusz & Zsazsa 4kezes Dj set

00:00h The Carbonfools

01:30h Karányi Dj set

Belépő:

Jegyfoglalás : www.crewstudios.net

első 300db 1500 HUF, utána 2000 HUF
helyszínen 2000 HUF

Extra:

Italakciók, nyereményjáték. Részletek: www.crewstudios.net

Szervező

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • HouseTime

    24h Electro, House & More
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • FG DJ RADIO

    Francia
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó
  • FreshHouse.FM

    24h House, Electro and More
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó