Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

TONIGHT: FRANZ FERDINAND @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 23.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus ismeretlen
TONIGHT: FRANZ FERDINANDALBUMPREMIER ÉS LAUNCH PARTY BUDAPESTEN A Domino Records és a Neon Music Hungary bemutatja a Franz Ferdinand vadonatúj albumát január 23-án este, a Corvintető kistermébenCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

TONIGHT: FRANZ FERDINAND @ Corvintető, Budapest

ALBUMPREMIER ÉS LAUNCH PARTY BUDAPESTEN

A Domino Records és a Neon Music Hungary bemutatja a Franz Ferdinand vadonatúj albumát január 23-án este, a Corvintető kistermében

Európában először itt Magyarországon lesz hallható és megvásárolható a legfrissebb Franz Ferdinand album – már a hivatalos megjelenés előtt!!! A Sziget Fesztivál korábbi kétszeres sztárfellépője több mint 3 éves szünet után január végén jelentkezik várva várt harmadik, Tonight: Franz Ferdinand című nagylemezével.

 

A korábban megrendezett Franz Ferdinand bemutatókhoz hasonlóan ismét lehetősége lesz a rajongóknak és az érdeklődőknek meghallgatni, sőt akár meg is venni az új albumot. A limitált dupla CD és exkluzív, DVD-t is tartalmazó box set mellett természetesen CD-n és bakeliten is kapható lesz a korong, sőt apró, de értékes zenekari relikviákhoz is hozzájuthat, aki a helyszínen megvásárolja a Tonight: Franz Ferdinand nagylemezt!

 

A Corvintetőn megrendezendõ esten levetítjük a Ulysses című beharangozó dal klipjét és más az új albumhoz kapcsolódó videóanyagokat is bemutatunk.

 

Figyeld január 19-tõl a magyar MTV weboldalát és nyerj Franz Ferdinand relikviákat!

 

Ha nem tudsz eljönni, rendeld meg az új kiadványokat a www.neonmusic.hu weboldalon is, és egészítsd ki a Franz Ferdinand gyűjteményedet a hiányzó darabokkal még időben, most további kedvezményekkel!

 

A belépés természetesen ingyenes! Gyere el, várunk!

 

Tonight: Franz Ferdinand launch party

Corvintető, kisterem, Blaha Lujza tér

2009 január 23, péntek 20.00

 

www.neonmusic.hu/press/franzferdinand2009 - letölthető képek a zenekarról és az új kiadványokról

www.neonmusic.hu – a Neon Music Hungary weboldala

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó