Pulzar

Belépő
Mindenkinek700 Ft

Partyajánló

Old School Madness @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 23.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus , Jungle, , Hardcore,
Drum and Bass
Old School MadnessEgy igazi partiarc sosem feledkezik meg az aranykorszakról, amikor a rave kor megszületett, és hatalmas happy hardcore slágerek söpörtek végig az egész világ zenei életén: ez volt a legendás 90-es évek. Scooter, Dune, RMB, Marusha, Charly Lownoise & Mental Theo, Ultra Sonic és a többiek...Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.

Old School Madness @ Diesel Club, Budapest

Egy igazi partiarc sosem feledkezik meg az aranykorszakról, amikor a rave kor megszületett, és hatalmas happy hardcore slágerek söpörtek végig az egész világ zenei életén: ez volt a legendás 90-es évek. Scooter, Dune, RMB, Marusha, Charly Lownoise & Mental Theo, Ultra Sonic és a többiek...

Neorave presents: Oldschool Madness with Thumpa and Tellurian

hol: Diesel Club

mikor: január 23.

Belépő - mindenkinek: 700 Ft


A Neorave csapata által szervezett buli ezt a feelinget hozza vissza közönségének, nem is akármilyen újdonságokkal. A retróőrület január 23.-án az új Diesel Clubban kerül megrendezésre, ahol a nagyteremben happy hardcore, oldschool hardcore, a kisteremben pedig drum and bass várja a látogatókat. 

A partysorozat ismét vendégül lát Angliából egy fellépőt, DJ Thumpa teszi tiszteletét, hogy egy eddig itt még nem hallott brit oldschool happy hardcore szettet prezentáljon. Thumpa olyan rendezvényeken lépett fel eddig, mint a HTID, Uproar, Raverbaby, Hardcore Heaven, Vibealite, Uprising, Distruxshon, Illusion, Elation. Régebben a Total Bedlam-en és a Jedi-n volt rezidens, jelenleg a North/Radical Technology-n és a Ravers Reunited-en pörgeti rendszeresen a lemezeket. Az Angliában nemrég indult és nagy népszerűségre szert tett Core Magazinban ő a Gabba/Speedcore/Breakcore rovat felelőse.

A party szervezői a régebbi hardcore zenék szerelmeseinek is tudnak egy szenzációval szolgálni, hiszen sikerült meghívniuk DJ Tellurian-t. A másik nevén Leviathan-ként ismert dj az amszterdami hardcore jelentős egyénisége, népszerűvé őrült és színes live act-jei tették. A Terrordrome-on, Thunderdome-on és Fucking Hardcore-on megjelent műveivel meghatározó szerepet játszott az oldschool hardcore világában, legtöbb zenéje a legendás Mokum label égisze alatt került kiadásra.

A Neorave rezidens dj-i természetesen ezúttal is fellépnek a partyn. Blasternox saját szerzeményei mellett régi önmagát fogja idézni, nagy kedvencei, az RMB és Marusha biztos nem maradnak ki szettjéből. Protonic régebbi számait veszi elő, ezek mellett főleg a holland vonal örökzöldjei hallhatóak majd tőle. Futurewave kizárólag saját számokból álló produkcióval készül a bulira, azonban ezúttal ezek a zenék oldschool alapot kapnak. A party különlegességéhez hozzájárul egy back 2 back fellépés is, amelyben Flatline várhatóan sok régi német slágerrel örvendezteti meg a stílus rajongóit, ezek közé ékelődnek majd a Vanda által játszott oldschool hardcore zenék.

A kisterem hangulatának megalapozásáért a szerdánkénti ósuli-műsorukról méltán ismert Amp Air duó, Chain és Crocus felelnek, akiktől a San fransiscoi székhelyű Bassism Records-ot képviselő boc veszi át a stafétabotot, hasonló vizeken evezve. Őt a nagyterem headlinere, Thumpa követi a pultban egy táncparkett-orientált vóbli órával, majd Savage csap le a basszus és a dobok erejével, az éjszakát pedig a Radical Motion páros múltidéző szettje zárja.

Rave floor: 

Tellurian aka Leviathan (NL), Thumpa (UK), DJ Flatline vs. Vanda, blasterNOX, Protonic, Futurewave

drum and bass floor: 

Thumpa (UK), Savage, Chain and Crocus, Boc, Radical Motion

Info:

www.neorave.hu

www.rave.hu

Ajánlott lemezek

  • Dj Hell: Bemutatkozik a Gigolo új hangzásvilága az ELEVEN!

    A különc Dj Hell által közismert International Deejay Gigolo kiadó sokunk kedvence, ezért is indíthatták el azt az elektro hangzásvilágot amit a 90-es évek közepén Fischerspooner, David Caretta, Miss Kittin és The Hacker lemezes táskájából hallhattunk először.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó