Pulzar

Partyajánló

Sensor Base @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 27.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus Hardstyle, Hard Techno
Sensor BaseDecember 27.-én, karácsony és szilveszter között új dimenziójához érkezik Magyarország vezető hardstyle party sorozata a Sensor Base.Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Coby
összes résztvevő megtekintése

Sensor Base @ Diesel Club, Budapest

December 27.-én, karácsony és szilveszter között új dimenziójához érkezik Magyarország vezető hardstyle party sorozata a Sensor Base.

A sorozat harmadik születésnapi és előszilveszteri rendezvényére igazi világsztárok érkeznek, hiszen exlusive először Magyarországon fellép a Q-Dance holland nagyágyúja, DJ LUNA, és visszatér Magyarországra a számos emlékezetes, teltházas bulit lebonyolító német DJ Rocco, aki többek között a nagy sikerű Hardbass mixsorozatáról is ismert, amelyre már a világ számos nagy Hardstyle és Hands Up lemezlovasa készített mixet, valamint először hozzánk látogat még a finn Hardstyle Mafia duó, amely az egész világon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, valamint egy feltörekvő osztrák producer Kodex is fellép a Sensor Base 3. születésnapi buliján, amely a www.hardstyle.hu prezentálásában kerül megrendezésre Budapesten, a Népligeti Diesel Club-ban (volt E-Klub). A nagyteremben szerephez jutnak még a Sensor Base partysorozat oszlopos tagjai Denoiser vs. Gabriel Miller, Gregor X vs. Tshwest, a megfelelő warm up-ról pedig a Total Destruction egyik atyja Adam Bass fog majd gonsoskodni. A kisteremben ezúttal is a techno zenéé lesz a főszerep, hiszen fellép majd a Highlander rezidense Julian, valamint Deeroy, Slave, UFI, Nils, Roland O’Slide és Christoph.

 

DJ LUNA aka Richard De Mildt mind a hardstlye, mind a techno rajongói számára egy igen jól csengő név, a világ egyik leghíresebb hardstyle producere és lemezlovasa, aki az összes nagyobb fesztiválon megfordult már a Sensation Black-től elkezdve a Qlimax-en át egészen a Defqon One-ig ahol mindig több tízezer ember előtt pakolta a lemezeket. Első zenéje a Shockers Audio Project 2003, a 2002-es esztendőben jelent meg a holland ID & T kiadónál, amely számos világsztárt termelt az évek folyamán, de ezen kívül LUNA projectjei olyan híres labeleknél jelentek meg, mint a Q-Dance, Universal Music, Straight On Recordings vagy ép Mythica Records. Zeneőrültek millióit kergették őrületbe olyan slágerei, mint a Kick This Mutha, Bring That Shit Back, Now’s The Time, We Control The Sound, Mindspace, Tales From Da Hood vagy a Return To Zero.

 

Luna a stílus összes nagyobb producerével írt már közösen zenét, úgy mint Deepack, Trilok & Chiren, Dutch Master, Blutonium Boy, vagy épp Thilo, aki a június Sensor Base egyik sztár fellépője volt. Now’s the time című zenéje a Luna nevével fémjelzett One Man Show mega rendezvény himnusza volt, amely 2005-ben került megrendezésre Gelderome-ban, az egész éjszaka DJ LUNA-ról szólt, több, mint 30 ezer ember ment el csak miatta! A Deepack formációval közösen megalkotta a Biological Insanity-t, amely a 2008-as Defqon 1. fesztivál hivatalos himnusza.

 

Többek között olyan neveknek készített remixet, mint The Prophet, DHHD vagy Deepack. Számos saját mixalbuma mellett zenéi és remixei pedig olyan mix és válogatás lemezeken szerepeltek, mint Hardbass, Hardstyle – The Ultimate Collection, Sensation Black 2003, 2005, Hardstyle Energy, Qlimax 2006, Defqon 1, Mystery Land, Blutonium Presents Hardstyle vol 11…

 

A német DJ Rocco akka SveN-R-G-t még kevesebb embernek kell bemutatni, hiszen számos alkalommal játszott Magyarországon, nem véletlen, hogy mindig teltház előtt. Energikus szettjei, dallamos saját zenéi garancia a sikerre. Szettjeiben és Hardbass mixsorozatán előszeretettel vegyíti a Hardstyle zenéket a Hands Up korongokkal, amivel egy különleges, egyedi hangzást idéz elő. Sven 2001-ben robbant be a köztudatba Everybody és Drop The Bass című dalaival, amelyekkel meghódította a slágerlistákat és világszerte több millió rajongót szerzett magának. Ezen kívül számos sláger került még ki a kezei közül, mint a Generation Of Love, Street Knowledge, vagy a Fucking Beautiful. Olyan neveknek remixelt eddig, mint Groove Coverage, Porn Kings, Topmodelz, Rollergirl, Pulsedriver vagy DJs @ Work. Zenéi és remixei a Kontor-tól kezdve a Trance Nation-ön keresztül számos mix és válogatás lemezen jelentek meg, saját mix cd sorozata a Hardbass Chapter 15. lemezéhez érkezett, amelyre Roccon kívül olyan hírességek csináltak mixet, mint Charlie Lownoise, Brennan Heart, Showtek, Deepack vagy DJ Zany.

 

Egyenesen Finnországból érkezik hozzánk a Hardstyle Mafia páros, amely dallamos, slágeres, de igen kemény zenéiknek köszönhetően az elmúlt 2 évben óriási népszerűségre tettek szert. Fellépéseik egyre szaporodnak, december elején a holland QuakeDance 08 fesztiválon és a Millenium 10. születésnapi buliján, februárban pedig az Ausztrál Defcon Music Festivalra kaptak meghívást. Myspace oldaluk látogatottsága túllépte a 110 ezret, a világ hardstyle rajongói ódákat zengnek a fiatal párosról. A magyar közönség is nagyon várja őket! Zenéik és remixeik szintén több válogatás lemezen szerepeltek már, de írtak már zenét többek között Alphaverb-bel, aki

már kétszer is zenélt a Sensor Base party-n, illetve Sasha F-fel, aki pedig várhatóan jövőre fog fellépni nálunk.

 

A negyedik külföldi fellépő egy feltörekvő osztrák tehetség, Kodex lesz, aki nemrég a producerkedésbe is belekostolt, Sasha F-fel közös Trauma című szerzeménye az olasz Sigma kiadónál jelent meg, amelyre egy híres olasz hardstyle DJ Jimmy The Sound is csinált remixet. Kodex az osztrák Hardstyle és Hardcore partyk és fesztiválok rendszeres fellépője, ezúttal Magyarországon is megcsillogtathatja tehetségét.

 

"Sok szeretettel várunk mindenkit az év egyik legdurvábbnak ígérkező rendezvényére a Népligeti Diesel Clubba, a 2 terem és 4 külföldi DJ mellett a hangulatot plusz látványelemek is fokozni fogják majd! Ne hagyjátok ki!"

 

 

Bővebb info:

 2008. December 27. Sensor Base 3rd Birthday with LUNA (NL), ROCCO (D) & Hardstyle Mafia (FIN) @ Diesel Club, Budapest

http:/​/​www.hardstyle.hu

http:/​/​www.myspace.com/​djlunamusic

http:/​/​www.myspace.com/​djroccomusic

http:/​/​www.myspace.com/​hardstylemafia

http:/​/​www.myspace.com/​djframerunner

 

 

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó