Pulzar

Partyajánló

Becksperience & Deck Attack @ Cha-Cha-Cha 12, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 15.
Helyszín Cha-Cha-Cha 12, Budapest, VI.ker Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati átjáróház).
Stílus Trance, House
Becksperience & Deck AttackBudapest, 2008. október 15. – Népszerű underground előadók látogatnak Magyarországra az ősszel is folytatódó Becksperience Deck Attack partyk keretében. A Becksperience jóvoltából tavasszal már megtudhattuk milyen Ben Horn, vagy épp Malente zenéjére bulizni.Cha-Cha-Cha 12, Budapest, VI.ker Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati átjáróház).

Becksperience & Deck Attack @ Cha-Cha-Cha 12, Budapest

Budapest, 2008. október 15. – Népszerű underground előadók látogatnak Magyarországra az ősszel is folytatódó Becksperience Deck Attack partyk keretében. A Becksperience jóvoltából tavasszal már megtudhattuk milyen Ben Horn, vagy épp Malente zenéjére bulizni.

Ősszel is találkozhatnak néhány valódi csemegével a minőségi zene rajongói: a funk szcéna jeles, washingtoni képviselője, a Fort Knox Five, aki először a Becksperience party keretében mutatja be új albumát, október 25-én, az A38-on lép fel. Egyedülálló partyba érkezhetnek a városi bulizók, november 1-jén, mert az angol Yes King és a magyar Irie Maffia koncertjén közös jammalést is terveznek az együttesek tagjai.
A sorozat sikerét jelzi, hogy októbertől az MTV Partyzone című műsora is részt vesz minden Becksperience partyn, így a tv-ben is nyomon követhetők a különleges fellépők.
A Becksperience Deck Attack bulikon a már megszokott különleges látványvilág és vizuáltechnika várja a vendégeket, melyeket jól szemléltetnek a www.becksperience.hu honlap videói is.

A városi partykultúra kedvelői között már méltán neves Deck Attack bulik továbbra is Becksperience estekként dübörögnek tovább. A Becksperience zenei brandet egy új típusú városi zenei kultúra igénye hozta létre és célja, hogy Európa-szerte támogassa a Becksperience partyk és partyközösségek megszületését. 2008. márciusában Ralph Myrez indította a sorozatot egy fergeteg party keretében, ahol Az érdeklődők a helyszínen elkészíthették saját VJ klippjeiket is, melyeket később a www.becksperience.hu honlapon nézhettek meg.

Októberben, a Beckseprience partysorozat keretében tartja lemezbemutató koncertjét a washingtoni Fort Knox Five. A funk, soul, hip-hop és punk zenei elemeket ötvöző banda méltán a funk szcéna egyik legjelentősebb nemzetközi képviselője. Sid Barcelona, Jon Horvath, Rob Myers és Steve Raskin közös pályafutása 2003-ban a Fort Knox Recordings megalakításával kezdődött, és azóta számtalan mixet készítve folyamatosan ível felfelé népszerűségük.

A rendezvénysorozat másik kiemelkedő eseménye, az angol Yes King és magyar Irie Maffia közös koncertje. A Yes king stíluskevert zenéjében ötvöződik a minőségi reggae, a dancehall, a hiphop, a soul, a diszkó és a ska, mely szokatlan, de mégis kihagyhatatlan hangzásvilágot teremt.
Külön kiemelendő, hogy az Irie Maffia, egyedüli magyarként jutott be a nemzetközi zenészek közé. A raggae és dancehall vonalat bemutató party, kivételes élmény lesz a hazai, városi partykultúrában, mivel a két zenekar közös jammelést is tervez.

Az eseménysorozat keretében 8 minőségi zenét játszó fellépő fokozza a hangulatot a Becksperience partykon. Az alábbi programból is jól látszik, hogy valóban egyedi zenei stíluskeveréket képviselő fellépőkre számíthatunk. Így az sem véletlen hogy az MTV Partyzone című műsora is nyomon fogja követni az őszi eseményeket.


Becksperience Dack Attack partysorozat:

Időpont Helyszín Fellépő
2oo8. szeptember 27. Cha Cha Cha Makossa & Megablast (A)
2008. október 11. Cha Cha Cha Smoove - Acid Jazz Records (UK)
2oo8. október 25. A38 Fort Knox Five (USA)
2oo8. november 1. A38 Yesking (USA) | Irie Maffia (H)
2008. november 15. Cha Cha Cha Valique (RUS)
2008. december 17. A38 Five Corners Qintet (FIN)


MAKOSSA & MEGABLAST @ Bodensee

Smoove and Patricio at LoveFest 2006

Fort knox five-Blowing up the spot(AncientAstronautsMix)

Irie Maffia - Are You Gonna Go My Way @ Red Bull Music Clash

Valique - Scream For Daddy (Tabla Funk Remix)

The Five Corners Quintet - Shake It

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó