Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Quivver a Dokk Coronita termében @ Coronita Music Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 12.
Helyszín Coronita Music Club, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Progressive House, House
Quivver a Dokk Coronita termébenDecember ötödikén még Hollywoodban, tizendharmadikán azonban már Budapesten játszik az Angliából Los Angelesbe települt Quivver, aki tizenötévnyi pályafutás után idén nyáron végre kiadta első szerzői albumát. A Dirty Nails and Vapour Trails névre keresztelt korongra sokat kellett várni, de nagyon megérte: hibátlan a maga nemében!Coronita Music Club, Budapest, Hajógyári sziget

Quivver a Dokk Coronita termében @ Coronita Music Club, Budapest

December ötödikén még Hollywoodban, tizendharmadikán azonban már Budapesten játszik az Angliából Los Angelesbe települt Quivver, aki tizenötévnyi pályafutás után idén nyáron végre kiadta első szerzői albumát. A Dirty Nails and Vapour Trails névre keresztelt korongra sokat kellett várni, de nagyon megérte: hibátlan a maga nemében!

John Graham, avagy az elektronikus zenevilág híres Quivvere, a Hybrid, a Leftfield, Sasha és a Pendulum nyomdokain haladva rukkolt elő nem mindennapi zenékkel ezen az ominózus lemezen. Van itt minden: klasszikus négynegyedre épülő progresszív, pimasz break, súlyos d'n'b, vad elektro-rock, hatásos vokál és az örök house. A DJ-ként proghouse-ra voksoló Quivver produceri munkái nem véletlenül taroltak Sasha előadásában a legutóbbi Winter Music Conference-en. De Pete Tong Essential Selectionje is imádta a piszkos körmű trekkeket, melyekről az alkotó így vélekedik:

"Mindenféle zenét hallgattam, a legkülönbözőbb hangzások inspiráltak. Sajnos mára megváltoztak a dolgok: minden héten van valami új, amire azonnal ráharapnak az arcok, és aztán éppily gyorsan el is felejtik a következő trend megérkezésekor. Azt akartam, hogy az én albumomat ne felületesen hallgassák, hanem valóban figyeljenek oda. Időtálló, értékes lemezre vágytam, ezért eszembe sem jutott szokványos klubzenékkel dolgozni."

Az eredmény magáért beszél, és valójában ez nem is olyan meglepő egy ilyen multidimenzionális művésztől. Hiszen nem pusztán zseniális produkcióit, de dinamikus énekhangját is nagyra becsüli a szakma. Korábban kollaborált a Planet Funkkal, és ő énekelt a nagysikerű, 2006-ban megjelent Hybrid: I Choose Noise című albumon is. Mondanunk sem kell, a Dirty Nails and Vapour Trails vokáljai is saját torkából erednek.

"Alkotáskor a zene az első. Van egy ötletem, valami, amiből dallam születik, amiből elkészül a trekk. Sokat szöszmötölök a hangokkal, a groove-val, a vokált gyakorlatilag csak akkor írom meg hozzá, amikor maga a zene már teljesen elkészült" - vallja Quivver, aki amellett, hogy turnézik, nem zárta kulcsra a stúdiót sem. Legújabb zenéje, az Is There Anybody Out There januárra várható. De filmzenét is ír a The Taking of Pelham mozihoz, mely egy hetvenes évekbeli film feldolgozása egy metrószerelvényt eltérítő fazonról. A főbb szerepekben John Travolta, Denzel Washington és James Gandolfini. Tempós mozi, tempós zenével. Tempózunk mi is december tizenharmadikán a Dokk Coronita termében. Utánunk a kondenzcsík!

Dokk Progression 2008.12.13.

időpont: 2008. december 13., szombat
helyszín: Dokk Club, Coronita Terem, Budapest
Fellépők: Quivver , Dandy , Cartman , Goodspeed

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó