Pulzar

Partyajánló

Gabriel Miller’s Birthday Bash

Dátum 2008. szeptember 27.
Stílus Minimal, Electro
Gabriel Miller’s Birthday BashSzeptember 27.-én, szombaton kerül megrendezésre Gabriel Miller 23. születésnapi bulija, amelynek ezúttal a Blue Monkey Cafe ad majd otthont. A klub már bizonyára sokak számára ismerős, hiszen elég sok elektronikus rendezvény került ott megrendezésre, többek között több emlékezetes Trance Factory party is.

Gabriel Miller’s Birthday Bash

Szeptember 27.-én, szombaton kerül megrendezésre Gabriel Miller 23. születésnapi bulija, amelynek ezúttal a Blue Monkey Cafe ad majd otthont. A klub már bizonyára sokak számára ismerős, hiszen elég sok elektronikus rendezvény került ott megrendezésre, többek között több emlékezetes Trance Factory party is.

A szülinapos Gabriel kicsit eltűnt az utóbbi időben a budapesti éjszakából, de ez idő alatt sem tétlenkedett, hiszen videóklipje folyamatosan felbukkan a magyar zenecsatornákon, friss mixei pedig hetente jelentkeznek Magyarország 20 különböző FM rádiójában Keceltől Nyíregyházáig. Nemrég jelent meg Best of Trance4M8 Volume 1. elnevezésű mixalbuma, amelyre 3 saját zenéje is felkerült olyan előadók mellett, mint a ciprusi Haris C és Ion Blue, az amerikai DJ Tommyboy (Tom Colontonio), vagy épp a lengyel 3rd Moon. Születésnapja alkalmából Gábor meglepetéssel készül a klubba látogatóknak, hiszen az első 50 vendég ajándékba kapja a Best of Trance4M8 mixalbumot. Ezen kívül a már megszokott 1-et fizet 2-őt kap italakció, és a hagyományokhoz hűen INGYENES BELÉPÉS várja az elektronikus zene szerelmeseit.

Természetesen ezúttal sem hiányozhatnak Gábor DJ barátai, a megfelelő Warm up-ról FABIAN fog gondoskodni, így erre az estére újra összeáll a Trance Factory csapata, amelyre már elég rég nem volt példa, úgyhogy lesz bőven alkalom a nosztalgiázásra is. Sőt az éjszaka folyamán a TranceTream.FM két kedvelt dj-je is ott lesz majd a keverőpult mögött, hiszen REB és SMASH ezúttal egy B2B szettel készül életükben először, úgyhogy érdemes lesz megnézni a debütálást!

Szeretettel várnak mindenkit szeptember 27.-én, szombaton a budapesti Blue Monkey falai között! Hozzatok magatokkal sok party arcot, hiszen a BELÉPÉS DÍJTALAN!



Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • FreshHouse.FM

    24h House, Electro and More
  • FG DJ RADIO

    Francia
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • HouseTime

    24h Electro, House & More
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó