Pulzar

Partyajánló

Bye Bye Boat Party

Fellépők
Dátum 2008. augusztus 2.
Stílus Electro, Minimal
Bye Bye Boat PartyEgy korszak lezárul, s egy időre búcsút intünk a híres balatoni Boat Partyknak… A rendezvényhez méltó lesz a lezáró, visszaemlékező est is!

Bye Bye Boat Party

Egy korszak lezárul, s egy időre búcsút intünk a híres balatoni Boat Partyknak… A rendezvényhez méltó lesz a lezáró, visszaemlékező est is!
"A Boat Party sikertörténete 15 évre nyúlik vissza, megannyi felejthetetlen éjszakával. Az a többezer partiarc, aki ez alatt az idő alatt részese volt ennek a fantasztikus érzésnek, életre szóló emlékekkel lett gazdagabb: a két nagy kékség, az ég és a víz között, a csillagok alatt, a legjobb DJ-kkel a zene szárnyain, a legjobb társaságban. Mindenki készült rá, s alig várta, hogy eljöjjön újra a nyár, amikor két alkalommal kifut a szántődi révből a két hatalmas tánctérré alakult komp, s kezdetét vegye a varázslat. Egész pontosan 37 alkalommal megrendezésre a Boat Party a Magyar Tengeren – illetve rossz időben a legendás siófoki Flörtben. Ez alatt az idő alatt ez a rendezvény egy szép hagyománnyá nőtte ki magát. Olyan kiváló nemzetközi sztárok vendégszerepeltek a híres hajós bulikon, mint Matthew Dekay, Sultan és a gyönyörű hangú énekesnő, Zara Taylor, René Amesz, Steve Lawler , Dave Seaman, Chus & Ceballos, James Zabiela és még sorolhatnánk... A hazai elit is felsorakozott, olyan húzónevek álltak a DJ pultban, mint Budai, Tommyboy, Slam Jr., Dandy, Add2Basket, Mannel vagy a Badgirls team, azaz James Cole, Pat Duff és Shabaam...

2008 augusztus 2-án egy nagy-nagy szellemidézésre hívunk mindenkit a siófoki Flört - be , aki él és mozog, hogy méltó módon inthessünk búcsút az elmúlt 15 év 37 Boat Partyjának, a sok felejthetetlen élménynek, s egyetlen éjszakába sűrítsük mindazt a boldog és frenetikus percet, amit a múltban átélhettünk! Az emlékek felidézésben olyan profi lelki vezetőink lesznek, akik a Boat Partykon is pörgettek, – szinte mindenki ott lesz! Íme a line up: BUDAI, TOMMYBOY, SLAM JR, BADGIRLS, MANNEL, BENNY

Budai a volt az, aki az elsők között ismerte fel Magyarországon az elektronikus zene létjogosultságát, s már a '90-es évek elejétől aktívan kivette a részét a honi szcéna kialakulásában, pl. az ő nevéhez fűződik az első és mai napig legmérvadóbb e-zenei magazin, a Freee megalapítása. Az EgoTraxx és az ILD Records társ-alapítója, aki a tech és tech house mellett az ezredforduló után a deep house stílus egyik honi prófétája lett.
Tommyboy szintén a hazai e-zenei úttörők egyike, aki kanadai tartózkodása után hazatérve megalapította az első igazán "underground" lemezboltot Magyarországon, Underground Records néven. Az ő nevéhez főződik a híres House*Matic mix CD-sorozat, a Housematic, a Deeper és a Pornostar kiadók, no és persze a Boat Party is.
Ha úttörés, progresszív hangzás, akkor nem maradhat ki a sokak által csak "Az Öreg"-ként becézett Slam Jr., aki ugyancsak az első pillanattól kezdve intenzív hatást gyakorolt a honi partiarcok zenei ízlésére. A Strictly! kiadó és klubestek alapítója, több kiváló mix CD (pl. az alapelemekről elnevezett album-sorozat) készítője.
A Badgirls triója évek óta meghatározza a magyar klubélet "mindennapjait", hiszen James Cole, Pat Duff és Shabaam nemcsak a keceli rezidenciáján lép fel rendszeresen, hanem egy éve már folyamatosan járja az országot is a klubestjével, kellemes és maradandó élményeket hagyva mindenütt a közönségben. A Badgirls-nek köszönhető például a mára az egyik legrangosabbnak számító Kecel Fest megrendezése is.
Az újabb generáció egyik legtehetségesebb magyarországi képviselője Mannel, akinek már számtalan ragyogó zenét, saját szerzeményeket, remixeket köszönhetnek a műfaj szerelmesei. A 2005 évi Boat partyk himnuszát is ő készitette : " It's a Cruel Summer " címmel. A No Talking projekt társ-alapítója, idén elindult a Notalking Digital kiadó is.

Benny a legendás kiskunhalasi DTD rezidense immár hosszú évek óta, aki szintén elsők között érzett rá az elektronikus tánczene adta lehetőségekre. Benny a halasi , és a keceli Club Korona mellett rendszeresen vendégszerepel az ország számos pontján, hiszen kiváló DJ szettjei abszolút közönségkedvencnek számítanak."


Ajánlott lemezek

  • Depeche Mode újabb remix album

    A Depeche Mode újabb remix albumot jelentett meg ezúttal egy dupla cd formájában, ami 1981-töl egészen 2004-ig felöleli a DM munkáságát.

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • HouseTime

    24h Electro, House & More
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • FreshHouse.FM

    24h House, Electro and More
  • FG DJ RADIO

    Francia

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó