Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Whiteparty @ Club Topazz - Esztergom, Esztergom

Fellépők
Továbbá még: Tom
Dátum 2008. július 5.
Helyszín Club Topazz - Esztergom, Esztergom, 2500 Táti út 28
Stílus Dance, House, House
WhitepartyNéhány hete nyitotta meg kapuit az ország új gyöngyszeme az esztergomi Club Topazz. Hosszas előkészítő és tervező munka előzte meg a klub megnyitását. Mára pedig büszkén jelenthetjük, hogy Esztergom, sőt az ország egyik legpatinásabb klubját kaptuk. A mai kor legfejlettebb technikai vívmányai kerülnek bevetésre mind a hang és fénytechnika tekintetében, amelyet a több tucat robotláma és a legújabb cd lejátszók biztosítanak. Ha a forró nyári hangulatban hűsítésre vágysz, akkor erről a klímatizált környezetünk gondoskodik. De nem csak a környezet hűsítő, hanem a kiváló koktéljaink is ezt a célt szolgálják. Kényelmes kanapékon elterülve lágy house muzsikát hallgatva élvezheted a nyarat nálunk a Club Topazz.- ban.Club Topazz - Esztergom, Esztergom, 2500 Táti út 28

Whiteparty @ Club Topazz - Esztergom, Esztergom

Néhány hete nyitotta meg kapuit az ország új gyöngyszeme az esztergomi Club Topazz. Hosszas előkészítő és tervező munka előzte meg a klub megnyitását. Mára pedig büszkén jelenthetjük, hogy Esztergom, sőt az ország egyik legpatinásabb klubját kaptuk. A mai kor legfejlettebb technikai vívmányai kerülnek bevetésre mind a hang és fénytechnika tekintetében, amelyet a több tucat robotláma és a legújabb cd lejátszók biztosítanak. Ha a forró nyári hangulatban hűsítésre vágysz, akkor erről a klímatizált környezetünk gondoskodik. De nem csak a környezet hűsítő, hanem a kiváló koktéljaink is ezt a célt szolgálják. Kényelmes kanapékon elterülve lágy house muzsikát hallgatva élvezheted a nyarat nálunk a Club Topazz.- ban.

A fantasztikusan sikerült nyitóparti után itt a következő állomás.

White party a Club Topazz falai közt július 5-én, szombaton .A Roxy rádió egyik rezidens dj-je táncoltatja ezen az estén a fehérbe öltözött bulizni vágyókat. A minőségi house muzsika mellett napjaink legforróbb felvételeivel készülnek a lemezlovasok. A klub rezidenséről Tom-ról se feledkezzünk meg, aki már jó néhány feledhetetlen éjszakával a háta mögött szintén a fehér ruha kollekciójából és a legjobb felvételeiből válogat Esztergom legjobb közönségének a Club Topazz falai közt.

A belépés a hölgyeknek ingyenes, uraknak 1000 Huf.

Várnak mindenkit szeretettel…


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó