Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Party.Origo 4. szülinap

Fellépők
Dátum 2008. június 28.
Stílus House, Electro, Minimal, Trance
Party.Origo 4. szülinapNégy gyertya kerül fel a party.[origo].hu születésnapi torájára, a hazai elektronikus zenei szcénával foglalkozó oldal ugyanis 2004. májusában indult. Negyedik születésnapunkat külföldi dj-vel, jelesül a brit house-mágussal, Asad Rizvivel ünnepeljük.

Party.Origo 4. szülinap

Négy gyertya kerül fel a party.[origo].hu születésnapi torájára, a hazai elektronikus zenei szcénával foglalkozó oldal ugyanis 2004. májusában indult. Negyedik születésnapunkat külföldi dj-vel, jelesül a brit house-mágussal, Asad Rizvivel ünnepeljük.

Manapság az Om Records-partyk londoni rezidense, de kihagyhatatlan szereplője a legnagyobb house-megmozdulásoknak is. A márciusi WMC egyik legfoglalkoztatottabb fellépője volt, többek között a Roam Rooftop Partyn zenélt Lee Burridge, Mathew Jonson és Marco Carola társaságában.

A party.[origo].hu negyedik születésnapi partyján az alaphangulatról a szőrös kollektíva dj-je, Beta gondoskodik, őt követi legalább kétórás szettjével Asad Rizvi, akit majd házi dj-nk, Dr. Zoidberg (másik nevén Oyle) és a Tilos rádió, a Magyar Narancs és oldalunk egyik zenei újságírója, dj Minek játéka követ. Ünnepeld meg te is velünk négyéves fennállásunkat, a Cha-Cha-Cha-teraszra június 28-án ingyenes a belépés!

A party.[origo].hu, a Hairy Records és a ChaChaCha bemutatja:

party.[origo].hu 4. születésnapi party

Időpont: 2008. június 28.
Helyszín: ChaChaCha terasz (Margitszigeti Atlétikai Centrum)

Lineup:

Beta (Hairy)
http://www.myspace.com/betazvezda

Asad Rizvi (Reverbations/Wrong/Soco Audio/Om/Global Undergound; UK) http://www.myspace.com/asadrizvi

Dr. Zoidberg (NVC/party.[origo].hu)
http://www.myspace.com/doktorzoidberg

Minek (party.[origo].hu/Tilos)

A belépés díjtalan!

http://party.origo.hu
http://www.hairy.hu
http://www.chachacha.hu

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó