Pulzar

Partyajánló

Tech Time xmas

Fellépők
Dátum 2007. december 1.
Stílus House, House
Tech Time xmasA Brazil fogorvos, Charles Alberti, vagyis DJ TRB, aki most 24 éves, először 1995-ben került kapcsolatba az elektronikus zenével, egy utazás során a barátja ajándékozott neki egy techno CD-t, mely a DJ és producer, Carl Cox felvételét tartalmazta. Ez a CD nagyon felkeltette TRB kíváncsiságát, és elkezdte felkutatni a különböző elektronikus zenéket, melyeket lejátszhatott egy sao paolói klubban, Brazíliában.

Tech Time xmas

A Brazil fogorvos, Charles Alberti, vagyis DJ TRB, aki most 24 éves, először 1995-ben került kapcsolatba az elektronikus zenével, egy utazás során a barátja ajándékozott neki egy techno CD-t, mely a DJ és producer, Carl Cox felvételét tartalmazta. Ez a CD nagyon felkeltette TRB kíváncsiságát, és elkezdte felkutatni a különböző elektronikus zenéket, melyeket lejátszhatott egy sao paolói klubban, Brazíliában.



    1995-ben aztán szerelembe esett! Nagyon izgatott volt, új élményeket akart átélni, partiról partira járt, olyan kultikus helyekre, mint a Lova vagy a Manga Rosa. Így első alkalommal látott híres DJ-ket, köztük Chris Liberatort és D.A.V.E. The Drummert. Mindeközben kapcsolatokat épített, barátokat gyűjtött a promoterek és a lemezlovasok között. Egyre biztosabb volt abban, hogy megtalálta, mit keresett, így hát 2000-ben úgy döntött, vásárol egy pár Technics 1200-ast.

    A sok gyakorlásnak köszönhetően fejlődött mixelési technikája, s elkészítette első, páratlan egyéniségét tükröző számait is. Mikor megkérdezte a barátait, hogyan képviselje a stílusát, mindig ezt a választ kapta: "If you really have a love techno, why not share it with others?" Talán ezt nem is érdemes lefordítani.

    2003 egy nagyon különleges év volt számára. Pár barátja segítségével megalapította a technopride.net-et, ami a letölthető szettek, partiajánlatok, bulikon készült fotók, interjúk és cikkek révén megismertette az underground techno-t a sao paolói közönséggel. 2004 végére pedig sikerült összehozni egy nagy sikerű partit, az oldal egy éves működése alkalmából.

    Ebben az évben a Pet Duo meghívta a Clubtronik című műsorba, hogy zenéljen, amíg ők európai turnén vannak. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta is ő a műsorfelelős, amíg a házaspár úton van. Ez aligha véletlen...

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2007-01-01] Pat Dud
     

    Felix Kröcher és Cosmic Sense a Kashmirban a Dark Angels jóvoltából!
  • [2004-12-10] Club Play Bithday Party
     

    A Club PLAY harmadik szülinapi partiján nem kisebb név lép a lemezjátszok mögé, mint a világszerte elismert producer, DJ SHANE 54 (Császár Előd). A Line upot gazdagítja még a Gödöllőn és a Rádió1-en is jól ismert Joe Nathan...
  • [2004-11-27] Drumloop Special - Christian Wünsch
     

    A Drumloop Production, "szokásos" nagysikerű rendezvénye, - a Shockwave - mellett elindítja új,budapesti rendezvénysorozatát, a Drumloop Specialt. Az ok, hogy ez megvalósult, egyszerű: Belőlünk sohasem elég;). Viccet félretéve, a Drumloop Special, egy olyan rendezvénysorozat lesz, melyen egyszerre hallhattok majd egy -kishazánkban még nem járt- európai sztár dj-t, valamint a Drumloop által kiválasztott feltörekvő, magyar dj-t vagy live act-et, a szervezőgárda, és a rezidens művészeken kívül. A Shockwave-eken továbbra is a nagyszabású tervek megvalósítása a cél!
  • [2007-01-01] LOLLIPOP - Dj Fonteyn (uk)
     

    Felix Kröcher és Cosmic Sense a Kashmirban a Dark Angels jóvoltából!
  • [2005-01-01] Anima Sound S
     

    Anima Sound System lemezbemutató, Esclin Syndo, DJ Owa Elővétel: 1900 Ft A fellépés napján: 2400 Ft

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó