Pulzar

Partyajánló

Dunaparty CLUB @ KSK Centrum Dunakeszi

Fellépők
Dátum 2007. november 24.
Helyszín KSK Centrum Dunakeszi
Stílus House, Tech-house
Dunaparty CLUBValamikor, a múlt évezred végén néhány közgázos gondolt egyet, bérbe vette az Egyetem auláját és szombat esténként táncra, hívta a növendékeketKSK Centrum Dunakeszi

Dunaparty CLUB @ KSK Centrum Dunakeszi

Valamikor,
a múlt évezred végén néhány közgázos gondolt egyet, bérbe vette az Egyetem
auláját és szombat esténként táncra, hívta a növendékeket

Pályakezdőként maradtak a kaptafánál és a kultúránál, Dunakeszin a Művelődési Ház következett, akkor már végzett közgazdászként. Évente közel százezer fiatal ropta, Bikini, Beatrice, Fenyő, Rapülők a színpadon, ezrek a parketten.

Aztán gyorsult az ütem, a lakók haja égnek állt, a klub pedig tovább, de csak néhány house-al, a város szélén fekvő post komcsi pláza adott otthont a dübörgő, villódzó szombat estéknek. Azóta többségünk többgyermekes családanya és apuka, a személyzet jó néhány keresztgyereket tudhat magáénak.

A ritmusok azóta is dübörögnek, ha nem is minden szombat este és néha házi moziból vagy autó hifiből, időről-időre összegyűl a csapat, legközelebb, 10 év után újra, Halloween éjjelén, Dunakeszin, egy ünnepi szellemidézésre.


DO YOU REMEBER?


Dunaparty CLUB
10 Éve nem találkoztunk.
AKKOR ÉS MOST ( 2 terem)
2007. november 24. Szombat
21-05 óra

DJ-k:
- djXxl / Zigo / striptease
-Djhorváthbéla (dunaparty gold)

Ibiza install / scrabble
HELYSZÍN: KSK Centrum
(Billiard Bowling) - Dunakeszi 2-es főút 21.km
Belépő: 1000 Ft, (fiúk) 500 Ft (lányok)

para-radio.hu
Myspace.com/​dunaparty2007

Kapcsolódó cikkek

  • Új megjelenések Mark Broom-tól

    Erőteljes munkatempóban vágott neki az új esztendőnek a tavaly is sikert-sikerre halmozó londoni techno legenda, MARK BROOM. Az április 16-án a HYPERSPACE 15 éves születrésnapon is fellépő művész Gary Beck kiadójánál, a BEK Audio-nál nyitotta az évet egy pazar techno megjelenéssel, az 'Eye Of The Tiger'-el. A kiadványt máris olyan művészek chartolják és játsszák, mint Carl Cox, Spektre, és természetesen Gary Beck, így gyaníthatóan a következő hetek-hónapok egyik nagy techno slágerével állunk szemben.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó