Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Explore Yourself @ Club Monte Carlo, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. július 20.
Helyszín Club Monte Carlo, Budapest, 1023 Budapest Török u. 4.
Stílus Electro, House
Explore YourselfÍgéretes szórakozási lehetőség vár mindenkit a hétvégétől Budán, a Club MonteCarlo falai között. Debütáló rendezvénysorozat az elektronikus zene széles palettáján mozogva, feltörekvő lemezlovasok zenei kíséretében kerül megrendezésre…így már duplán állja a név: EXPLORE YOURSELF, azaz fedezd fel önmagad!Club Monte Carlo, Budapest, 1023 Budapest Török u. 4.

Explore Yourself @ Club Monte Carlo, Budapest

Ígéretes szórakozási lehetőség vár mindenkit a hétvégétől Budán, a Club MonteCarlo falai között. Debütáló rendezvénysorozat az elektronikus zene széles palettáján mozogva, feltörekvő lemezlovasok zenei kíséretében kerül megrendezésre…így már duplán állja a név: EXPLORE YOURSELF, azaz fedezd fel önmagad!

Tekintve a line-upot, jópár stílusjegy fogja jellemezni a hétvégi partit a house, elektro, minimál, tech stb. vonalon. Az est lemezlovasai közt szerepel Blaim, aki produceri és dj munkássága alapján, várhatólag igen izgalmas szettel fogja szórakoztatni a nagyérdeműt, csakúgy mint az aszódi illetőségű Ben és D-Son, akik leginkább a feszes ütemeket kombinálják az elektro, tribal és progresszív stílusjegyekkel, melynek sikeréről legutóbbi mendei fellépésük sikere tesz tanúbizonyságot. Vokee, aki több budapesti szórakozóhelyet is célba vett mostanság, várhatóan a közönség lábait is könnyed rutinnal fogja jó hangulatba hozni minőségi lemezeinek kíséretében.
Mindehhez fog hozzájárulni a klub nyújtotta udvarias kiszolgálás, a mérsékelt árak, a széles koktélválaszték valamint az egyéb szórakozási lehetőségek is, mint például a csocsó és a biliárdasztalok. Várnak tehát mindenki sok szeretettel július 20-án a Margít-híd budai hídfője mellé!

Cím: 1023 Budapest Török u. 4. Margit-híd budai hídfőjénél
Belépő: Uraknak:1000Huf , Hölgyeknek:INGYENES

Start:22:00 End:???

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

  • ILD007: Budai & Vic- U JustDon'tKnow

    Igazi nyári dallamokat ígér az I Love Deep Records hetedik digitális kiadványa a legújabb Budai & Vic szerzemény: U Just Don't Know, mely eredetije mellett négy remixszel érkezik, többek között a berlini Lukas Greenberg által készített mélyebb illetve a kanadai Jay Tripwire által újragondolt techesebb változat.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó