Pulzar

Partyajánló

HYPERSPACE SPECIAL 2007

Dátum 2007. július 7.
Stílus Breakbeat
HYPERSPACE SPECIAL 2007A Budapesten, 2007 áprilisában egy év szünet után teljesen új formában újraindított, 2007- re a szervezők által csupán egy alkalomra ígért HYPERSPACE , a VOLT fesztivál meghívásának nem tudott ellenállni és ez évben még egyszer hallat magáról. A VOLT fesztivál elmúlt éveiben már hagyomány számban ment a rendezvény utolsó napján jelentkező HYPERSPACE SPECIAL. Hála a VOLT szervezőinek és a DEADCODE productionnak ez idén sem lesz másképp, idén is a HYPERSPACE ütemei fognak legtovább szólni a VOLT fesztiválon a soproni Lövérekben az ott lakók és a nyugdíjasok nem kis örömére .

HYPERSPACE SPECIAL 2007

A Budapesten, 2007 áprilisában egy év szünet után teljesen új formában újraindított, 2007- re a szervezők által csupán egy alkalomra ígért HYPERSPACE , a VOLT fesztivál meghívásának nem tudott ellenállni és ez évben még egyszer hallat magáról. A VOLT fesztivál elmúlt éveiben már hagyomány számban ment a rendezvény utolsó napján jelentkező HYPERSPACE SPECIAL. Hála a VOLT szervezőinek és a DEADCODE productionnak ez idén sem lesz másképp, idén is a HYPERSPACE ütemei fognak legtovább szólni a VOLT fesztiválon a soproni Lövérekben az ott lakók és a nyugdíjasok nem kis örömére .

A július 7-én este 11 körül kezdődő fesztiválzáró orgia külföldi vendége a német elektrolegenda ANTHONY ROTHER lesz.
"Az electro összeolvadása más műfajokkal - ez teszi most az elektronikus szcénát és annak zenéjét érdekesebbé, mint valaha, még akkor is amikor a zene iparban gazdasági tekintetben épp nehéz az előrejutás. Lehet, hogy néhányan nem élik túl, de úgy érzem, ez az újítás ideje, a következő szint tudatos formálásának, kiépítésének ideje." ( Anthony Rother 2005


ANTHONY ROTHER

Anthony Rother, a 32 éves frankfurti producer és label tulajdonos nyilvánvalóan tudja miről beszél, miképp nemrég egy válogatás lemezét "In Electro We Trust" -nak keresztelte. Több mint 19 éve képviseli az electro -t, dolgozik vele, játssza és éli azt. Rother mindig is ebben a zenében hitt, s megélte ennek minden hullámhegyét és völgyét. Datapunk nevű kiadójával már több éve az electro esztétikáját közvetíti, a mai zenék hangzásába ültetve. Több siker-kiadványa, például a Sven Väth Cocoon kiadójánál megjelent maxik, vagy a "Popkiller" album bizonyítja hangzásának időtlenségét. A tavaly megjelent "Super Space Model" album is kitűnően jelzi, hogy az electro mennyire aktuális ma is. ANTHONY ROTHER zenei pályafutásának egy fontos aspektusa a live act-ezés, ez tette őt és súlyos felszerelését világszerte közkedvelt és keresett vendéggé, a klubokban és fesztiválokon egyaránt.
A német Live Act mellett az este folyamán fellép még a legutóbbi HYPERSPACE mixlemez készítője és a deadcode produkció alapitója HOTX , valamint COYOTE és IGOR DO’URDEN…
www.volt.hu
www.deadcode.hu
www.datapunk.de
www.hotx.hu
www.myspace.com/​djhotx
www.djcoyote.com
www.igordourden.com

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó