Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 990 Ft
Elővételben 2007. június 21.-ig2 490 Ft

Partyajánló

Mark Norman és Ton TB a következő Synergie-n. @ Merlin, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. június 23.
Helyszín Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban
Stílus House, Progressive House, Trance, Dubstep
Mark Norman és Ton TB a következő Synergie-n.Ki ne hallott volna már a Three Drives On A Vinyl formációról és legsikeresebb klubhimnuszukról, a Greece 2000-ről? Ton TB neve áll a legenda mögött és ő az egyik felelőse ennek a máig népszerű mesterműnek, ami többszörösen bejárta a világot és nem utolsó sorban végérvényesen az elektronikus zenei színtér meghatározó slágere lett.Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban

Mark Norman és Ton TB a következő Synergie-n. @ Merlin, Budapest

Ki ne hallott volna már a Three Drives On A Vinyl formációról és legsikeresebb klubhimnuszukról, a Greece 2000-ről? Ton TB neve áll a legenda mögött és ő az egyik felelőse ennek a máig népszerű mesterműnek, ami többszörösen bejárta a világot és nem utolsó sorban végérvényesen az elektronikus zenei színtér meghatározó slágere lett.

Ton TB

Az idő azonban nem áll meg és Ton TB azóta is több nagy sikerrel is büszkélkedhet: Air Traffic, Sunset On Ibiza vagy éppen a Carrera2, amik a legnagyobb kiadóknál jelentek meg, köztük a Hooj Choons, Xtravaganza és Vandit Records. Az Electronic Malfunction kislemeze bejárta a világ a Tiësto in Concert segítségével. Dream Machine lemezén megjelenő Estuera és Marco V remix az angol DJ Magazin szerint a hónap lemeze lett.
Ton TB már DJ karrierje legelején is több neves holland klub rezidenciáját képviselte, valamint pörgetett már minden nagyobb neves szabadtéri fesztiválon, köztük pl: DanceValley és Mysteryland. Persze Hollandián kívül is a világ legnevesebb helyszíneit látogatta meg: Club Space (Miami), Turnmills és Heaven (London), Trance Club Heaven (LA) és a Privilege Ibizán.

Mark Norman
A Mark Norman név egy egyedülálló hangzásvilágot létrehozó, többszörösen díjnyertes DJ és producer párost takar Mark de Jong és Norman Lenden személyében. Első nagyobb sikerük 2001-ben jelent meg Overkill címmel, és ekkor figyelt fel rájuk a nagy mágus Tiesto is, aki egyből saját kiadójához, a Magik Muzik-hoz szerződtette a srácokat. Olyan lemezek jöttek ki a kiadó égisze alatt, mint a Touchdown, Phantom Manor, RUSH, melyeket a világ legnagyobb lemezlovasai pörgettek, úgymint Paul Oakenfold, Armin Van Buuren, Ferry Corsten és BT.
A srácoknak hatalmas előrelépés volt, amikor elkészíthették Hollandia - és talán a világ - egyik legnevesebb trance válogatásának, az In Trance We Trust 9-ik részét. Mindezek után nem csoda, hogy megnyerték The Frysian Pop elnevezésű díjat Hollandiában az elektronikus tánczenéért tett munkásságuk végett.
2005-ben a srácok stúdióba vonultak, hogy tehetségük elmúlt öt évét összegyűjtsék és megjelentessék saját szerzői albumukat Synchronicity címmel, melyet az egész világ elismerően nyugtázott. 2006-ban Cor Fijneman-al közösen véghezvitték a 80 Days Around The World turnét, melyet a szaksajtó az egyik legkülönlegesebb rendezvényének kiáltott ki. 2007-ben pedig az Utrechtben levő Trance Energy-n léptek fel 20ezer ember előtt és ők is kiemelt művészei a DanceValley és Mysteryland fesztiváloknak és egyéb szuperkluboknak.

Mindkét előadó a Tiesto tulajdonában levő Black Hole Recordings csapatát erősíti, ahol Johan Gielen, Cosmic Gate és Cor Fijneman is rendszeresen alkot és ez már önmagában is garancia a minőségi trance muzsikára! Június 23-án végre a hazánkban is lehetőséged lesz meghallgatni a két nagyágyút a Merlinben

Helyszín: Merlin, (1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.)
Jegyár: elővételben 2490 huf, a helyszínen 2990 huf
Jegyek kaphatók: Akt Records lemezboltban (V. Budapest, Múzeum Krt. 7.)

www.synergy.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-08-18] Strand @ Nagyon Zene Fesztivál
     

    A programban a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek, de első alkalommal lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, kiknek rádióbarát slágereit csípőből vágják a populárisabb-poposabb punk indulókra mozduló tömegek, világszerte eladott lemezeik példányszáma 7,5 millióra rúg és manapság világszerte a legkeresettebb fesztiválsztárok. A nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague és az év egyetlen magyarországi koncertjét is itt adja majd Yonderboi.
  • [2012-07-11] Balaton Sound Warm Up Party Zamárdi
     

    Ingyenes bemelegítő party a Zamárdi szabadstrandon a Party Fészekben!
  • [2010-07-08] Balaton Sound
    @ Zamárdi Szabadstrand

  • [2008-07-10] Balaton Sound 2008
    @ Zamárdi Szabadstrand

    Zamárdi a Balaton déli partjának 2500 lelkes, avar kori emlékekben gazdag települése. A község egyesíti magában a mozgalmas üdülőterületet, a csendes falut és kirándulásra csábító szőlőhegyeket, ligetes erdőket és most egy hatalmas bulit is...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó