Pulzar

Partyajánló

DJ Tarkan @ Club Nagypince, Kóka

Dátum 2007-06-16
Helyszín Club Nagypince, Kóka
Stílus ismeretlen
DJ TarkanJúnius 16-án kezd az a nyarat az FHM és a FROM Magazin közös nyárnyitó rendezvényén, a kókai a Club Nagypincében! Az est sztárvendége egyenesen Törökországból érkezik Dj Tarkan személyében. A No Smoking Records üdvöskéje méltán világhírű saját szerzeményei és fellépései nyomán! Erről hamarosan Ti is megbizonyosodhattok.Club Nagypince, Kóka,

DJ Tarkan @ Club Nagypince, Kóka

Június 16-án kezd az a nyarat az FHM és a FROM Magazin közös nyárnyitó rendezvényén, a kókai a Club Nagypincében! Az est sztárvendége egyenesen Törökországból érkezik Dj Tarkan személyében. A No Smoking Records üdvöskéje méltán világhírű saját szerzeményei és fellépései nyomán! Erről hamarosan Ti is megbizonyosodhattok.

Hogy a török ütemek mellett magyar hangzás is képviselje magát, itt lesz még a FROM rendezvények házigazdája Kühl, valamint Rich, Joy Jr. és Nic Kayes. A teraszon ezen az estén a deep house-é lesz a főszerep. Fellép az újdonsült hazai deep-zseni Forteba, aki most szerződött le a legnevesebb deep-house kiadóhoz, a Terry Lee Brown Jr. féle Plastic City-hez! Rajta kívül producer-versenyünk győztesen Nortio, élőben mutatja be ígéretes saját szerzeményeit. A pult mögé lép a szintén saját felvételeiről ismert Rain is, aki ezúttal a lemezeket pörgeti G.a.L-lal egyetemben! Az ő szettjüket Ritmoman kongajátéka kíséri majd.

Az estét az FHM négy gyönyörű címlaplánya teszi felejthetetlenné, akikkel egész este együtt bulizhattok! Persze ők megszabadulnak néhány ruhadarabjuktól is! A főszponzorok jóvoltából (Desperados, Red Bull, Rebel Yell) rengeteg ajándék és italakció vár benneteket! Érdemes korán érkezni, mert az első 200 vendég mix cd-t kap!

Buli Infó:

Név: FROM Magazin és FHM - SUMMERSTART PARTY

Dátum: 2007 június 16. szombat

Helyszín: Club Nagypince – Kóka

Dj: Club: Tarkan (tr), Kühl, Rich, Nic Kayes
Deep House Garden: Forteba (plastic city) Nortio (live act) Rain, G.a.L, Ritmoman (conga)

Extra: Egész este FHM címlaplányok, rengeteg ajandék, italakciók, hostessek, klub dekoráció, az első 200 vendégnek ajandék cd!

Belépő: 990Ft

Info: 70/943 66 39 – info@from.hu

Megközelítés: Bp. felől a 31-es főúton a sülysápi benzinkút után, a kókai elágazásnál balra Kókán áthaladva Zsámbok és Dány irányába a Kóka város jelzőtábla előtt fordulj jobbra, majd egyenesen a klubbig. Figyeld a jelzéseket!

From videó - http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=SpLdK3TPyTk

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó