Pulzar

Partyajánló

Slide Születésnap @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. június 14.
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus Progressive House, House, House, Progressive House
Slide SzületésnapBeköszöntött végre a nyár a Hajógyári szigeten is, s ezáltal beindult sokak kedvenc bárkája, a Dokkoló is. A hajó egyik állandó kapitánya Slide, aki a tavalyi nagysikerű születésnapi buli után újra horgonyt vet, és döngő basszusaival ismét megpróbálja beborítani a jónépet, a zene hullámaival!Dokkoló, Budapest,

Slide Születésnap @ Dokkoló, Budapest

Beköszöntött végre a nyár a Hajógyári szigeten is, s ezáltal beindult sokak kedvenc bárkája, a Dokkoló is. A hajó egyik állandó kapitánya Slide, aki a tavalyi nagysikerű születésnapi buli után újra horgonyt vet, és döngő basszusaival ismét megpróbálja beborítani a jónépet, a zene hullámaival!
Az immáron rádiós berkekben is ismert lemezlovas a Tribalmixes Radio mellett a Fantastic Four keretén belül turnézik, de mindenképp sort kerít egy megállóra június 14.-én, hogy bevállalva a warm up szerepét is, egymaga vezesse le a teljes bulit, ezzel ajándékozva meg a közönségét, saját születésnapján. Ezen a jeles csütörtök éjszakán fültanúi lehetünk egy olyan speciális szettnek, melyhez még nem volt fogható, hiszen az Ünnepelt kerek 7 órát fog játszani!
Ezért hát mindenkit sok szeretettel várunk a hónap második csütörtökén a Dokkolón!

2007. június 14. Dokkoló Állóhajó
Slide Születésnapi party

Slide all night long!

Hölgyeknek ingyenes, Uraknak 500 HUF

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó