Pulzar

Partyajánló

Sunday Best @ Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)

Dátum 2007. március 25.
Helyszín Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)
Stílus ismeretlen
Sunday BestÚj klubsorozat indul a pesti éjszakában a Hairy, a Lick The Click, az UCH és a Hypnosis közösködéseként. Márciustól vasárnaponként!Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)

Sunday Best @ Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)

Új klubsorozat indul a pesti éjszakában a Hairy, a Lick The Click, az UCH és a Hypnosis közösködéseként. Márciustól vasárnaponként!

Minden hét legvége alattomosan öleli keblére a gyanútlan partizót, ilyenkor felettébb nyűgös a lét. Elektromos zörejjel, lomhán újraindul a diszkógömb, varázsfényt vet, majd hirtelen elkapja a lendület. Eresztékeit meglágyítja a látszólag maguktól futó lemezjátszókról felbugyborékoló funk, monoton transzba billenti a dörzsölt grúv. A kétnapos kutyaharapást pókhálóval dörzsöli be a vasárnap késődélutánok legjobbjaiból verbuvált zenebonász, félvilági dj bagázs… akik közt akad laza csípőmozgásáról ismert, akad tintin-frizurás, vagy spontán nyalakodós, nomeg hipnotizőr…

A United Colors of House, a Hairy, a Lick The Click és a Hypnosis összefogódzott körtáncot lejt, szédültükben egy-egy lemezpörgetőt pottyantva a Sunday Best hétzáró műsorába. Hétről-hétre cserélődő figurák - Marvin, Beta, Crimson, Naga, Chrom, Grasshop, André, Isu és vendégeik - kerítik hatalmukba a testeket.

Mivel is? Előkotorják legjobb lemezeiket, majd hirtelen az eddig rejtve maradt felüket teszik a tű alá, amitől bizsereg a tarkód. Felsercen minden mélyen barázdált B-oldal, bulikban kevésbé koptatott house, breakbeat, techno és electro himnuszok: tudattalanba invitáló utazások. Lényeg az eszeveszett pörgést sutba tevő tantrikus tánc, avagy a nyugalom és feltöltődés maga.

Havi táncrend:

Március 04.      Marvin        vs.      Crimson
Március 11.      Beta           vs.      André
Március 18.      Grasshop     vs.      Chrom
Március 25.      Naga          vs.      Isu

Belépő: ingyenes!

Cím: VII. Nyár utca 6.

Játékidő: 18:00-éjfélig

Kontakt:
sundaybestclub@gmail.com

A klub weboldala:
http:/​/​myspace.com/​sundaybestclub

Archív partyajánlók

  • [2023-08-19] Balaton Piknik 2023
    @ Gyárkert Kultúrpark Veszprém

    2023-ban újabb helyszínen jelentkezik az idén 5 éves Balaton Piknik. A fesztivál ezúttal augusztus 19-én - várja az elektronikus zene kedvelőit a veszprémi Gyárkertben, ahol a Gus Gus, Lee Burridge, Michael Mayer, az Analog Balaton, Peter Makto, valamint a Secret Factory zenél majd.
  • [2006-05-11] Elektrium Night
    @ Origo Club, Eger

    Elektrium Night @ Ori-Go klub, Eger, Vécsey völgy út 84. Fellépők: Kevin @ Fine Cut Bodies (Chi Recordings / Tilos Radio) Lektron + Tesla (Urban Breakdown) Pact (Breaksteak / Töréspont)
  • [2005-06-16] The liqvid sessionVs.Elektroshow!
    @ Blue River Állóhajó, Budapest

    ...ÉÉÉÉÉÉS igen!A Jungle City cru bemutatja a sorozat követező részét, mely az atmoszférikus ütemek és a drum and bass teljes skálájának lefedése jegyében várja a bulizni vágyókat az első szinten, és zsíros 4/4-es breakekket követő őrült elektroshohwal a második szinten!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó