Pulzar

Partyajánló

Sunday Best @ Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)

Dátum 2007. március 25.
Helyszín Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)
Stílus ismeretlen
Sunday BestÚj klubsorozat indul a pesti éjszakában a Hairy, a Lick The Click, az UCH és a Hypnosis közösködéseként. Márciustól vasárnaponként!Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)

Sunday Best @ Marco Polo(VII. Nyár utca 6.)

Új klubsorozat indul a pesti éjszakában a Hairy, a Lick The Click, az UCH és a Hypnosis közösködéseként. Márciustól vasárnaponként!

Minden hét legvége alattomosan öleli keblére a gyanútlan partizót, ilyenkor felettébb nyűgös a lét. Elektromos zörejjel, lomhán újraindul a diszkógömb, varázsfényt vet, majd hirtelen elkapja a lendület. Eresztékeit meglágyítja a látszólag maguktól futó lemezjátszókról felbugyborékoló funk, monoton transzba billenti a dörzsölt grúv. A kétnapos kutyaharapást pókhálóval dörzsöli be a vasárnap késődélutánok legjobbjaiból verbuvált zenebonász, félvilági dj bagázs… akik közt akad laza csípőmozgásáról ismert, akad tintin-frizurás, vagy spontán nyalakodós, nomeg hipnotizőr…

A United Colors of House, a Hairy, a Lick The Click és a Hypnosis összefogódzott körtáncot lejt, szédültükben egy-egy lemezpörgetőt pottyantva a Sunday Best hétzáró műsorába. Hétről-hétre cserélődő figurák - Marvin, Beta, Crimson, Naga, Chrom, Grasshop, André, Isu és vendégeik - kerítik hatalmukba a testeket.

Mivel is? Előkotorják legjobb lemezeiket, majd hirtelen az eddig rejtve maradt felüket teszik a tű alá, amitől bizsereg a tarkód. Felsercen minden mélyen barázdált B-oldal, bulikban kevésbé koptatott house, breakbeat, techno és electro himnuszok: tudattalanba invitáló utazások. Lényeg az eszeveszett pörgést sutba tevő tantrikus tánc, avagy a nyugalom és feltöltődés maga.

Havi táncrend:

Március 04.      Marvin        vs.      Crimson
Március 11.      Beta           vs.      André
Március 18.      Grasshop     vs.      Chrom
Március 25.      Naga          vs.      Isu

Belépő: ingyenes!

Cím: VII. Nyár utca 6.

Játékidő: 18:00-éjfélig

Kontakt:
sundaybestclub@gmail.com

A klub weboldala:
http:/​/​myspace.com/​sundaybestclub

Archív partyajánlók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó