Pulzar

Partyajánló

MegaHerz 2 @ K2, Budapest

Dátum 2007. február 24.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus ismeretlen
MegaHerz 2"Bombaként robbant szeptemberben az első MegaHerz fesztivál, ezzel rögtön magasan ki is nőve a supersonic technikum dohos pincéjét, melyet felperzselt a belőlünk áradó szenvedélyes rajongás, a tánc és az XXI. század legforróbb szimfóniái" -A szervezők... Azt gondolhatnánk, ezt lehetetlen űberelni, de ezt mégis megteszik a szervezők. 2007. február 24-ével, ismét beírják magunkat a party-történelem könyvbe, és megint azt gondolják majd, ennél már nem is lehet jobb. És utána kezdődik minden elölről, de erről majd a buli után bővebben.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

MegaHerz 2 @ K2, Budapest

"Bombaként robbant szeptemberben az első MegaHerz fesztivál, ezzel rögtön magasan ki is nőve a supersonic technikum dohos pincéjét, melyet felperzselt a belőlünk áradó szenvedélyes rajongás, a tánc és az XXI. század legforróbb szimfóniái" -A szervezők... Azt gondolhatnánk, ezt lehetetlen űberelni, de ezt mégis megteszik a szervezők. 2007. február 24-ével, ismét beírják magunkat a party-történelem könyvbe, és megint azt gondolják majd, ennél már nem is lehet jobb. És utána kezdődik minden elölről, de erről majd a buli után bővebben.

A cél most is ugyanaz: régió nem eléggé ismert, de annál tehetségesebb előadóinak bemutatása, és egy óriásbulizás, minden mellébeszélés nélkül. 30dj, 1 live-act, 1 MC, az összes elképzelhető underground stílusban önmagáért beszél. Bár a fellépők közül nem emelnénk ki senkit, azt azonban feltétlenül meg kell említenünk, hogy az összes képviselt szcéna legmodernebb oldalait szeretnék megmutatni, melyek ezúttal igencsak a CYBER(punk) világ régen elképzelt megvalósulására emlékeztetnek majd mindenkit. Reméljük azért egyelőre mindenki emberként távozik majd, tele élményekkel, szeretettel és maximális kielégüléssel…. :))



A CHILL TEREM ELMARAD!

Import - Export presents

MegaHerz 2 - internation underground music festival

2007. Február 24. Szombat

Club K + K2 (IX. Üllői út 51.)

Kezdés: 20:30

Belépő: 500HUF (2euro) /előadói támogatás/

Ajánló:

Program:

PROGRESSIVE-PSY-HARDSTYLE (K2 nagyterem)

Miss Odinja (lebe-liebe-lache, a)
Goagnom (drachenflug, fr)
Gi_o (sunshine explosion, a)
Aladin (ketuh rec., a)
Dj Ninth (ld50, hu)
Relax (megaherz, hu)
Steven-M (hadshot, hu)

DRUM'N'BASS'N'HARD-STEP (K nagyterem)

Zubcore (future sickness, static-echo, a)
Splinta (static-echo, a)
Mc Davox (mainframe, a)
Solarian (töréspont rádió, hu)
Levo (movement inside, hu)
Megalovirus (No Vidra Crew, hu)

ELEKTRO-TECH-CLASH-BREAK-INDIE-HOUSE (K2 mid-terem Smile)
(++komplett színpad és ütős hang++)

Tempest De Luxe (reload stp, a)
Chimera (clubhouse, a)
Stress & Sakal (lollipop, hu)
Cár (kollektíva, hu)
Detective Kelly (trix-trax, hu)
Plazma & Max Wane (beatspecialists, hu)

ILLEGALPARTY-ACID-TECH-MINIMAL (K "kisterem")

Vargas (szerbia)
Dork
Reakthor
Zefyr
Maks
LA King

+ EXTRA HELYSZÍN:

HORROR FILM klub (egész éjjel)

EXTRÁk: VJ IWáN, extra fények, varázslat, 6 Laser, 4 Projector, egyedi dia vetítések, 2 Balloon shop, uv-gun, mathai-deco, uv-shop

Kiemelt biográfiák:

Zarkoff Live! & DJ Yas (electro-punk-pop-diszkó / cro)

„a rezgés hordozza a információt, a test ezt tanulja, Zarkoff megrezegteti a testet, így megtestesítve az információt melyre a tánc a válasz” Mondja a zágrábi kollektíva mely állítólag a saját maga legmélyérol feltöro mintakép százszázalékos megtestesülése / immáron harmadik éve próbálják nézeteiket szétsugározni, környezetüket manipulálni, a létezo formációkat finoman alakítgatni… ennyit errol, avagy minden további biográfiát és bekategorizálást a leghatározottabban elutasítanak / Jelenlegi stílusuk az electropunk/ebm vonalhoz áll a legközelebb...

Az underground „vs.” pop hibrid, Dj Yas, egy zenei ribanc / Zarkoff-hoz hasonlóan, konkrét kategorizálása lehetetlen egyben értelmetlen / dj szettjeiben igazán változatosan kombinálja a stílusokat / electro, disco, techno-pop, synth-pop, electroclash, sot akár még industrial/EBM, vagy ami még meglepobb, acid és chicago house is beléfér / persze (nem?) nyilvánvaló: nem mind egyszerre.

Aladin (progressive / austria)

A ’72-ben született Aladin a nyolcvanas évek közepétől kezdte háborgatni szüleit és a helyi diszkó látogatóit különféle akkor divatos tánczenékkel. Az évek során sok-sok stílus és rengeteg kiadvány találta magát lemeztáskájában és lemezjátszójaiben különböző eseményeken. A trance 2003-ban fertőzte meg, és napjainkig megszámlálhatatlan club ill. szabadtéri rendezvényen terjesztette eme csodás betegséget. 2005-től a szavakkal nem elmondható látvány és partyk megvalósításával foglalkozó phoenix-productions tagja és rezidens DJ-je. 2006 Novemberében az import-export szervezésében járt már Budapesten, a Szociál klubban az első progressive SubHerz party vendég Dj-jeként. Nem véletlenül hívtuk meg újra… ;)

Zubcore (Drum and Bass - dark-step / austria)

A Salzburg magas hegyeiből származó DJ és producer az utóbbi évben Európa egyik legnagyobb feltörekvő tehetségévé nőtte ki magát. Sötét és őrült stílusával egy nagyobb nevek elismerését vívta ki magának, olyanokét mint Dylan, Technical Itch ill. a német leganda Panacea, így mára mindegyikük aktuális DJ szettjében állandó kiemelt helyet kapott. Most hozta létre első saját kiadóját a Future Sickness Recordings-ot, melyet a Drum and Bass sötét oldala szolgálatába kíván állítani. Első kiadványuk természetesen saját, a társszerzővel Counterstrike-al. A második a német „ironman”: Current Value lemeze… Biztosan hallunk még sokat róla ill. tőle a jövőben!!

Gi_o (melodian full-on / austria)

Gi_o aka Josef Schmid az osztrák Sunhine Explosion front embere. A csapat, amely egyébként az első MegaHerz Fesztivál-on teljes egészében tiszteletét tette, jelenleg a nyugati szomszédunk legmenőbb GOA-party szervező brigádja. A személyes barátságokon túl, sok szálon fűződik a nevük több nagy kiadó-hoz is, így például a Ketuh records gondozásában jelent meg, a méltán híres darkos Lagun több munkája is. Emelett Gi_o a Sankt Pölteni W-House klub sikeres programszervezője, és szó szerint a MegaHerz jobb keze is egyben. Dj szettjeit a vidámság és dinamizmus, avagy dallam és full-on jellemzik…

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó