Pulzar

Partyajánló

Deepsmile

Fellépők
Dátum 2007. február 20.
Stílus Drum and Bass
DeepsmileGoa, fullon és psytrance előadók új generációja, világszínvonalon.. A partysorozat célja a tehetséges hazai zenészek támogatása és népszerűsítése.

Deepsmile

Goa, fullon és psytrance előadók új generációja, világszínvonalon..
A partysorozat célja a tehetséges hazai zenészek támogatása és népszerűsítése.

2007. július 20.
A38 Állóhajó Tetőterasz
DEEPSMILE BEMUTATKOZÓ EST

Goa, fullon és psytrance előadók új generációja, világszínvonalon..
A partysorozat célja a tehetséges hazai zenészek támogatása és népszerűsítése.

BEYOND live ( Procyon / Nutek )
BTOM live ( Digital Angels )
LUCID SOUND live ( Oxygen / Rythm of Peace )
Y-EAST live ( Tranceport )
OLEG ( Deepsmile )

visuals: A-D project

Kapcsolódó linkek:
http:/​/​www.procyonrecords.com
http:/​/​www.myspace.com/​beyondelectronica
http:/​/​btomah.uw.hu/​
http:/​/​lucidsound.uw.hu
http:/​/​www.tranceport.org
http:/​/​www.goa.hu
http:/​/​www.a38.hu

A BELÉPŐ 500 FT, AMI TELJES EGÉSZÉBEN BESZÁMÍT A FOGYASZTÁSBA!
Cím: A38 Állóhajó, Bp. XI.ker. Pázmány Péter sétány, a Petőfi híd budai hídfőjének déli oldalán.

BEYOND:
A Beyond formációt ketten, Bohna és Danger alkotják. Bohna fiatalkora óta foglalkozik a zenével, a rocktól az industrial technóig szinte mindent beleértve. 2003-tól teljesen rákapott a pszchedelikus trance műfajra, és hamarosan már DJ-ként lépett fel partykon, olyan nagy nevekkel, mint Star-X, Silicon Sound, Paul Taylor, Hujaboy, X-NoiZe stb. 2005-ben csatlakozott a Procyon Records csapatához. Danger is mindig kötődött a zenéhez és már 1998-ban megismerkedett a pszichedelikus trance-el. 3 évvel később, mikor rájött hogy a kedvenc számait nem hallja sehol, beállt a DJ pultba. 2000 környékén barátaival megalapította a goa.hu psyportalt, ami mára Közép-Európa egyik legismertebb weboldala a műfajban. Rengeteg neves külföldi fellépő látogatását köszönhetjük neki. A legnagyobb nevekkel játszott együtt olyan fesztiválokon, mint az Omni, Liquid & Solid, After Boom, Ozora vagy a No Man's Land. 2001-ben indai barátjával, Roopakkal közösen megalapítják a Procyon Records psychedelic labelt. A DJ évek után most már a stúdióban dolgozik Boohna-val a közös project-en, a Beyond-on. Legújabb számukat a híres Inner Action-el közösen készítették, mely hamarosan megjelenik egy Timecode válogatáson. Ígéretes jövő előtt álló csapat, érdemes megfülelni őket!

BTOM:
A 2001 óta aktívan komponáló Balogh Tamás (BTomi) zenei termékenysége legendás, órákon át képes megtáncoltatni a közönséget saját szerzeményeivel. A kezdetben szinti-pop és industrial stílusban alkotó grafikus fiú testvérének köszönheti a goa-val való megismerkedését, és szerencsére a családi élet mellett van ideje a zenekészítésre is.. az estére a legfrissebb idei számokkal készül. Különleges alkalom, mivel már csak ritkán lép a nagyközönség elé.

LUCID SOUND:
A Lucid Sound név egy szegedi fiatalembert, Benkóczi Andrást takarja, aki már 1985-től foglalkozik zeneírással. Bár akkusztikus gitárral kezdte, a Future Crew-beli Skaven, Purple Motion és hasonló demokazetták hatására áttért elektronikus zenék komponálására. A goa műfajt barátja, KAdes mutatta meg neki, és szerelem volt ez első hallásra. Kezdő projectje az Ethereal Light még elég kísérleti jellegű volt, a következő, a Psycle, a megegyező nevű csapat miatt keresztelődött át Lucid Sound-ra, és ezt a nevet használja 2003 óta. 2004-ben együtt alkotott a Big & Bacterial duóval, munkásságuk eredménye az Out Of Sync project, ami további tapasztalatokat és inspirációt adott. Első fellépése 2004-ben a Liquid Exchange Fesztiválon nagyon pozitív visszhangokat kapott. Legújabb számai rákerültek olyan neves válogatásokra, mint a közelmúltban megjelent Healing Lights DJane Gabi összeállításában. És még sok rejlik tarsolyában..

Y-EAST:
A Y-East egy újonnan alakult dallamos reggeli full on-t játszó live act, melyet Hruscsov és Psylody közösen hozott létre az év elején. Azóta folyamatosan készülnek az új számok a stúdióban, sokuknak gitáros verziója is.. nem kisebb név, mint Lukács Péter közreműködésével, aki a Bikini zenekar szólógitárosa!! Stílusukat változatos melódiák és az energikus lendület jellemzi. Első, debütáló fellépésükkel tisztelik meg a rendezvényt.

OLEG:
A hazai goa élet nagypapája a házigazda DJ szerepében a live act-ek között és után szórakoztatja a nagyérdeműt. Oleg már 1992 óta a műfaj kabalafigurája, dallamos zenéivel és a különböző stílusok ötvözésével széles körben népszerűsíti a pszichedelikus trance-t. Neki köszönhetjük többek között az Ozora fesztivál hagyományának felélesztését, a hajdani Szimbióta Klubot, a Heartvibes mix sorozatot vagy a Hearttribe magyar válogatás CD-t. 1998 óta a DeepSmile csapattal tevékenykedik az itthoni viszonyok javításán. Remélhetőleg az A38 partysorozaton hallhatjuk még a Melimelum vagy a Maya nevű formációk valamelyikében saját szerzeményeivel is..

A-D PROJECT:
A Szimbióta és egyéb bulikról már jól ismert Lotus Fusion csapat új formációja gondoskodik érzékszerveink vizuális stimulációjáról.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó