Pulzar

Partyajánló

System Progressivez @ Szociál klub

Fellépők
Dátum 2006. december 27.
Helyszín Szociál klub
Stílus Drum and Bass
System ProgressivezMikulás napján lesz a nyitóbulija a SYSTEM progressivez bulisorozatnak, melyet a szerintük sablonossá vált progressive szcénák színesítése és egyesítése céljából hozott létre az import-export szervező csapata. A mainstream és underground stílusokat ötvöző esték igazi partiként fognak jelentkezni MINDEN SZERDA este 20 órától, decemberben a város közepén, a IX. kerületi Szociál klubban.Szociál klub

System Progressivez @ Szociál klub

Mikulás napján lesz a nyitóbulija a SYSTEM progressivez bulisorozatnak, melyet a szerintük sablonossá vált progressive szcénák színesítése és egyesítése céljából hozott létre az import-export szervező csapata. A mainstream és underground stílusokat ötvöző esték igazi partiként fognak jelentkezni MINDEN SZERDA este 20 órától, decemberben a város közepén, a IX. kerületi Szociál klubban.

A december 6.-ai Grand Opening-en debütál Chris Drifter aki egyébként rögtön, a buli rezidens lemezlovasává is válik, továbbá további hangulatfelelősök még az ASA & MAX duo ill. az underground világban egyre népszerűbb Plazma. A zene pedig, természetesen PROGRESSIVE-TRANCE, HOUSE, és az egyre népszerűbb ELECTRO-HOUSE, a látvány minden alkalommal több lézeres LÉZER-SHOW, és érdemes lesz kihasználni a klub ajándékát is, avagy a gin-tonic akció egész éjjel. A rendezvények látogatása ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a dj-k és a szervezők.

http:/​/​www.myspace.com/​asamax
http:/​/​www.chrisdrifter.com
http:/​/​www.beatspecialists.hu

December 6. Nyitó buli
Asa & Max
Chris Drifter (import-export)
Plazma (beatspecialists)

December 13.
Dj Grega (progressive-electro set)
Chris Drifter (import-export)
Mack Moss (mack moss productions)

December 20.
Zajac
Chris Drifter (import-export)
Max Wane (beatspecialists)

December 27.
Chris Drifter (import-export)

+
Karácsonyi meglepetés Dj.k

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó