Pulzar

Partyajánló

Renaissance Winterfest @ EXPO-D-Pavilon

Fellépők
Továbbá még: Chris Carter
Dátum 2006. december 9.
Helyszín EXPO-D-Pavilon
Stílus Breakbeat, House
Renaissance WinterfestDecember 9-én szombaton, a főváros vendége ez a patinás partysorozat. Fellépők: DannyHowells, JodyWisternoff és a FlashBrothers.EXPO-D-Pavilon

Renaissance Winterfest @ EXPO-D-Pavilon

December 9-én szombaton, a főváros vendége ez a patinás partysorozat. Fellépők: DannyHowells, JodyWisternoff és a FlashBrothers.

Egy bohém csavargó, egy nyughatatlan nyugati és három ifjú titán: Winterfest a prog-house nagyágyúival!

Plakátra elég lenne ennyi, mint alcím. Plusz egy Rolling Stones pólós, sötétkarikás szemekkel vadul vigyorgó óriás fotó Danny-ről, és kész. Ide viszont kell a szöveg, mert Te megszoktad, hogy szövegelünk, csábítunk, húzzuk a mézes madzagot, aminek a végén ott a jól megérdemelt bödön. A bödönből igencsak nyálcsorgató line up-ot húzunak elő Neked a szervezők most, és idén utoljára. December 9-én állj remetének, vagy apácának, mert ha ezt a bulit kihagyod, nem vagy party-ember. Party nélkül meg ugyan mit érnek fiatal éveid?! Na ugye, tudod Te, hogy mi a jó. Danny Howells például bitang jó. Szexi, mély, futurisztikus, tech-es, funkos, house-os, őőőőőőőőőőőőőrjítő! Punk rocker attitűddel csavargó elektronikus zenei bohém, akit legszívesebben haza vinnénk vagy meghívnánk egy sörre. Kinek mi tetszik. Idén kiadott 'Choice' című mixalbuma valóságos house-orgia, érzelmi és technikai bravúr. Extázisba esett arcok a táncparketten: az alkotó finoman kínoz, és Te imádod. Fogadjunk? Gyere el, megtudod! Hja, Danny mai napig hűen kitart a Technics SL 1200as mellett, ami szintén megérdemel egy pacsit.

A bohém Howells egyébként nem egyedül érkezik. Itt lesz a világot megannyi gyönyörű progresszív muzsikával megajándékozó Way Out West producer-párosból Jody Wisternoff; valamint a DJ Mag idei szavazásán 100-ból 23. helyet elért Flash Brotehrs.

Jody megérdemelten kerül reflektorfénybe végre Budapesten is: a körbe rajongott WOW sikerében éppannyi szerepe van, mint sztár Nick Warrennek. Sőt, Jody frissessége olykor magát az 'öreget' is meglepi. Ők ketten egyébként épp a legújabb WOW albumon stúdióznak, s míg ez el nem készül, nem vállalnak közös fellépést. Azért Jodyból megpróbálunk kihúzni 1-2 újdonságot, abban biztos lehetsz!

Ami meg a Flash Brotherst illeti, nézz rájuk! Hárman egy pultban, profin, hogy ép ésszel fel sem fogod! Sebaj, ebben az éjszakában épp ez lesz a jó.

Egy kicsit megőrülhetsz, és elmondhatod, hogy 2006 is megérte!"


Helyszín: EXPO-D-pavilon

Jegyek a NyugatiNonStop-ban és a Vagabond üzletekben, a Westend,Mammut és Árkád üzletközpontokban 2900HUF-os áron kaphatók,illetve a www.partyticket.hu oldalon egészen december 01-ig rendelhetők postai utánvéttel!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó