Pulzar

Partyajánló

Horsemen Night: Loxy & Gremlinz @ Olof Palme Ház, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. december 2.
Helyszín Olof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány
Stílus Breakbeat
Horsemen Night: Loxy & GremlinzAz est vendégei: Loxy, Gremlinz, Stealth, SizenineOlof Palme Ház, Budapest, Olof Palme sétány

Horsemen Night: Loxy & Gremlinz @ Olof Palme Ház, Budapest

Az est vendégei:
Loxy,
Gremlinz,
Stealth,
Sizenine

Drum Club presents Horsemen Night: Loxy & Gremlinz
Renegade Hardware 'Revelations' album launch party
2006. december 02.
Olof Palme Ház
Belépő: 1500 / 2000 HUF

Line up
Loxy (Metalheadz, Renegade Hardware, Karma)
Gremlinz (Renegade Hardware, Karma)
Stealth (Bladerunnaz)
Sizenine (Bladerunnaz)

Loxy (Metalheadz / Renegade Hardware / Karma Music)

Loxy és Ink, a két dzsungelharcos egy londoni kalózrádió stúdiójában találkozott először a '90-es évek hajnalán. A két DJ Goldie Metalheadz nevű csapatában kötött ki, majd a durvább drum and bass térhódításával vezető pozícióba került Renegade Hardware szippantotta be őket. Kettejük neve összefonódott a jungle új ágának sötétebb vonulatával, de aki eljön, bizonyosan bejárhatja velük a drum and bass világának teljes spektrumát, a durvább zenéktől egészen a lágy, vokális témákig.



Loxy jelenleg Karma Music nevű kiadójának beindításán fáradozik, amelynek első kiadványát ő és Ink jegyzi. A kiadónál a továbbiakban az immár létszámában jelentősen felduzzasztott Horsemen csapat (Gremlinz, Skitty, Stranjah, Outlook, Phobia, Friske, Trust, Aspect, Xample, Titan, Mutt, stb) tagjainak alkotásait jelenteti meg. Várható egy remix EP is, amelyen a Cylone label klasszikusait értelmezik újra embereink. Loxy Keatonnal közös kiadóját is reanimálja, itt is a Lovasok szerzeményei várhatóak, akiknek újabb közös nagylemeze novemberben érkezik Revelations címmel a Renegade Hardware-nél.

Loxy, ahogy a Royalban, a Vigadóban vagy legutóbb a Mokka Cukában tette, ismét maratoni szettel készül a magyar rajongók horsemen adagjának lehető legteljesebb kielégítésére.

Gremlinz (Renegade Hardware, Metalheadz, ARX, Karma)

Az Újvilág Londonja, azaz a drum and bass élet szíve kétségkívül Toronto. Míg az Egyesült Államokban városonként csak néhány klubban hallható dobbasszus, addig a kanadai fővárosban szinte minden napra jut pár buli és minden hétre jut valaki az angol nagymenőkből.

A torontói veteránok (Visionary, Mystical and Sniper, Everfresh, Illfingas) mellett szép lassan felcseperedett egy új generáció (Stranjah & Gremlinz, Mutt, Outlook, Titan, 0=0, John Rolodex, Cartridge), akiknek zeneszerzői képessége nem csak a Metalheadz-tag Loxy, Ink vagy Klute figyelmét keltette fel, de maga a főnök, Goldie is odafigyelt társai lelkes beszámolóira. A fiatalok nevével egyre gyakrabban lehet találkozni a borítokon, olyan kiadóknál, mint a Metalheadz, Loxy Karma nevű kiadója, a Renegade Hardware vagy a kattantabbak közül a Planet Mu.



A Budapestre látogató Gremlinz 1998-ban már az egyik legmenőbb torontói klub, a Turbo rezidense lett és állandó szereplője volt a Renegade Airwaves és Source rádióadók műsorának. Produceri tevékenysége akkortól érdekes, amikor 2000-ben összeakadt Stranjah nevű, ma már állandó szerzőtársával. Kettejük szigorú, tört dzsungel zenéivel Ink Architecutre és Loxy Karma nevű kiadójánál, a Metalheadzen és a Renegade Hardware-nél találkozhatunk, legutóbb a Revelations nagylemezen.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó