Pulzar

Partyajánló

Sounbreeders pres. Synergy

Dátum 2006. november 18.
Stílus Electro, Hip-hop, Electronica, Breakbeat
Sounbreeders pres. SynergyA történet kezdete egészen 1997-ig nyúlik vissza, mikor is Piet Bervoets és Benno de Goeij összefutottak egy partyn. Piet ekkor már ismert producer és lemezlovas volt hazájában, Benno pedig remek ritmusérzékkel és zenei hallással rendelkezett, köszönhetően a klasszikus zenei múltjának. Elhatározták, hogy elkezdenek közösen dolgozni, majd munkájuk első gyümölcse meg is jelent Pedro & Benno néven, melyet több másik sláger követett.

Sounbreeders pres. Synergy

A történet kezdete egészen 1997-ig nyúlik vissza, mikor is Piet Bervoets és Benno de Goeij összefutottak egy partyn. Piet ekkor már ismert producer és lemezlovas volt hazájában, Benno pedig remek ritmusérzékkel és zenei hallással rendelkezett, köszönhetően a klasszikus zenei múltjának. Elhatározták, hogy elkezdenek közösen dolgozni, majd munkájuk első gyümölcse meg is jelent Pedro & Benno néven, melyet több másik sláger követett.

Sok-sok sikeres lemez után, 1998-ban született meg egy tréfa gyermekeként a Rank 1 név. A fiúk úgy gondolták, hogy milyen viccesen mutatnának a slágerlisták élén a Nr. 1 pozícióban, mint Rank1.
A tréfa azonban valósággá vált, amikor az ’Airwave’ kislemezükkel több holland és nemzetközi slágerlistán elérték az első helyezést.

Mindezek után mit is várhatnánk el a srácoktól, mint olyan híres kislemezeket és remixeket, mint pl. Cygnus X féle 'Superstring'-et vagy a 2000-es, majd a 2001-es Sensation megarendezvény betétdalait. Következő slágerük a ’Such as Life’, amit 2001 júliusában jelentettek meg, fénysebességgel mászta meg a slágerlistákat.
Első szerzői albumuk, a ’Symsonic’ jól béldázza Piet és Benno sokszínűségét, hisz ez nem csak egy dance album, hanem otthoni hallgatásra is megállja a helyét. Az lemez mellett helyet kapott egy DVD korong is, amin a srácok 2002-es ’Trance Energy’-s fellépésük látható a sok-sok videoklip mellett.

A 2003-as év zsúfolt volt a Rank1 számára, ekkor jelent meg az ’Airwave’ újszerű feldolgozása a ’Breathing’, ami új dimenziókra emelte a vokállal és a breakbeat alappal a régi nagy slágert. Emellett 6 hónap alatt a fiúk újjáépítették a stúdiójukat, amit egy webcam segítségével az egész világnak megmutattak, majd egy régi barátjukkal közös projektet indítottak ’MAC J’ néven. 2005-ben a srácok lehetőséget kaptak, hogy megalkossák a 2005-ös Trance Energy hivatalos betétdalát, mely beats@rank-1.com néven látott napvilágot.

Jelenleg következő albumukon dolgozik a duó, miközben Benno a stúdióban ülve készíti az új slágereket, addig Piet lemezlovasként beutazza a világot, amit a hazai közönség is végre átélhet november 18-án a Club Inside Groovy termének falai közt. Gyere el Te is, táncold át Rank1 szettjét és éld át a hamisítatlan trance hangzását!

Sounbreeders pres. Synergy
2006. 11. 18.
Club Inside – Groovy különterem
IX. Közraktár u. 9-11.
Line up:
Rank 1 (NL)
Gabriel Miller (Tranceteam FM – Trance Factory)
Tebron (Trance Factory)
Blaus Papa (Trance Sensation)
Poleposition (Tranceteam.FM)

Jegyár elővételben 2990 huf / helyszínen 3500 huf
Jegyek kaphatóak: Underground Records, Budapest, Király u. 54.
Akt Records. V: Múzeum Krt. 7. (Astoriánál)

Bővebb info: www.synergy.hu - www.soundbreeders.hu

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó