Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

X-Wave @ Los Tequilas, Győr

Fellépők
Dátum 2006. november 17.
Helyszín Los Tequilas, Győr, 9021 Árpád u. 44.
Stílus Progressive House, House
X-WaveFellépők: Dandy, Synus006 Bigflah, Chaab, SikztahLos Tequilas, Győr, 9021 Árpád u. 44.

X-Wave @ Los Tequilas, Győr

Fellépők: Dandy,
Synus006
Bigflah,
Chaab,
Sikztah

Időpont:2006.11.17.péntek
Helyszín: Los Tequilas(exhullám) - Győr, Hédervári u 16.
Belépő: 800/1000huf
Info: 06.30.50.29.423
e-mail: sikztah@mecca.hu
web: www.sikztah.com / www.mecca.hu

dj's:

DANDY(the flört club/truesounds) www.truesounds.hu
SYNUS006(chiware) www.chi-recordings.com
BIGFLASH(ild records/mecca) www.deephouse.hu
CHAAB(newsounds) www.newsounds.hu
SIKZTAH(mecca events) www.sikztah.com

visual:
MENZKIE(trafik/sziget.hu) www.menzkie.com

--------------------------------------------------------

artist info:

DANDY / TRUESOUNDS

Mint a többi kolléga, Dandy zenei világa is hosszú folyamaton ment és megy keresztül, változik a mai napig. A kezdetekkor house, funk house, lemezeket pörgetett, késobb a tech house és techno kalandok után a progresszív irányzatok felé orientálódott. Napjainkban a house-on belül minden stílus elemeit szívesen játsza, legyen az akár deep, electro, vokál vagy épp progressziv zene. Már fiatalon elismerték, mint "újgenerációs dj-t" tartották számon akikell akkoriban (Chriss, Budai, Kühl, Tommyboy, és Slam Jr.) játszott együtt estéről estére.
Dandy az elmúlt 10 évben a zenei és szórakoztatóipar szinte minden állomásán kipróbálta magát, kisebb nagyobb sikerekkel. Több évig dolgozott a Veszprémi Rádió JAM-nél, ahol zenei szerkesztőként a rádió arculatáért felelt.
Ezt követően a Rádió 1 - Morning Show műsorvezetője volt szintén Veszprémben. Több saját zenei műsorral is jelentkezett, számos más rádióban is. A rendezvényszervezés, újságírás, rendezvények műsorvezetése sem áll távol tőle, hiszen minden helyzetben tökéletesen fel és megtalálja önmagát.
Több mint 3 évig tagja és rezidens lemezlovasa volt a THE DEBUT rendezvényeknek amellyel a legszínvonalasabb klubesteket vitték el szinte az ország összes klubjába.
Ezzel párhuzamosan házigazdája az I Love Deep sorozatnak mely partyk alkalmával egy egészen más Dandy-t hallhatott a közönség. A rengeteg áldozatos és kitartó munka bizonyítja azt, hogy mára Dandy hazánk legjobb klubjaiban szívesen látott vendég és neve a partyvilág szórakozó és szórakoztató csapata számára egyaránt ismert és elismert. Szereti és igényli a kihívásokat, megmérettetéseket.
A Truesonuds megalapítása óta, pedig újabb célok és tervek várnak rá. Csapatával is egyre több meghívást kap az ország különböző klubjaiba, ahol Dandy, Invoice, Mattan és Madox igazi mosolygós, seggrázós bulikkal várják a partyzókat.
2004-ben, Dandy a produceri munkába is belekóstolt. Első munkája a Quasar - October QDandy Version, amit Chriss-el és Richie-vel (Quasar) közösen alkottak, amely a FundationRecords 001.-es kiadványa.
Ez év tavaszától minden szerdán este a www.Justmusic.FM internetes rádiónál Chriss-el saját műsoruk hallható, MONITOR címmel, ezenkívül a több éves rádiós műsorvezetői sikerének köszönhetően 2005 nyarától a Justmusic.fm rádió műsorvezetője, szerkesztője és állandó munkatársa is.
Jelenleg a magyar dj-k között az egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb lemezlovasaként ismerjük.

www.truesounds.hu
www.ilovedeep.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2006-11-03] Elit Force
    @ Los Tequilas, Győr

    Hamarosan újra beveszi magyarországot egy nem mindennapi fiatalember, a minimalisták egyik nagy istene Elit Force. A mostani látogatsa annyiban tér el a többitől, hogy ezennel nem csak a pesti rajongókat kábítja különleges zenéjével az angol úriember, hiszen 3-án Győrben is tiszteletét teszi a Los Tequilasban

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó