Pulzar

Partyajánló

HUNGARIAN HARDBASS GENERATION @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 24.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Hardcore, Hardstyle, Hard Techno
HUNGARIAN HARDBASS GENERATIONMárcius 24.-én, pénteken a Sensor Base prezentálásában kerül sor a Hungarian Hardbass Generation elnevezésű rendezvényre, amelynek nagy termében a legjobb Hardstyle, Jumpstyle és Hardcore zenékre szórakozhattok majd. A kemény ütemekről a Sensor Base három rezidense Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller gondoskodik majd, a warm up szerepét a Pararadio Hard Angel műsorának házigazdája Rufy fogja betölteni. A Hardcore kedvelőinek ezúttal sem kell nélkülözniük, hiszen a Death Noize Clan Hungary rezidense Feecy és a Beakcore.hu színeiben Tshwest gondoskodik majd a gabberekről.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

HUNGARIAN HARDBASS GENERATION @ Kashmir, Budapest

Március 24.-én, pénteken a Sensor Base prezentálásában kerül sor a Hungarian Hardbass Generation elnevezésű rendezvényre, amelynek nagy termében a legjobb Hardstyle, Jumpstyle és Hardcore zenékre szórakozhattok majd. A kemény ütemekről a Sensor Base három rezidense Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller gondoskodik majd, a warm up szerepét a Pararadio Hard Angel műsorának házigazdája Rufy fogja betölteni. A Hardcore kedvelőinek ezúttal sem kell nélkülözniük, hiszen a Death Noize Clan Hungary rezidense Feecy és a Beakcore.hu színeiben Tshwest gondoskodik majd a gabberekről.

A kisterem ezúttal is nyitva fog állni a techno zene rajongói előtt, ahol is Deeroy, Freezer, Simon, Slave és Nils mellett a Sensor Base lemezlovasa Gregor is felfog lépni egy Classic Techno Szettel. Mindenkit szeretettel várunk Március 24.-én, pénteken a Kashmir Undergroundban.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó