Pulzar

Belépő
Lányoknak2 000 Ft
Fiúknak2 500 Ft

Partyajánló

2005.12.23. Karácsony a BEDben! @ Bed, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Antonio, Taylor
Dátum 2005. december 23.
Helyszín Bed, Budapest, 1033, III. kerület, Reményi Ede utca 3
Stílus House, Dance, Euro-Trance, Trance,
House, Progressive House
2005.12.23. Karácsony a BEDben!Lassan véget ér az év, és bár a szilveszteri őrületig hátra van még néhány éjszaka, a karácsony már itt kopog az ajtóinkon. Az ünnepre való tekintettel december 23-án pénteken nem a Dokk, hanem az impozáns Bed várja Bárány, Antonyo, Jován és Taylor társaságában karácsonyi bulira az éjszaka vándorait.Bed, Budapest, 1033, III. kerület, Reményi Ede utca 3

2005.12.23. Karácsony a BEDben! @ Bed, Budapest

Lassan véget ér az év, és bár a szilveszteri őrületig hátra van még néhány éjszaka, a karácsony már itt kopog az ajtóinkon.
Az ünnepre való tekintettel december 23-án pénteken nem a Dokk, hanem az impozáns Bed várja Bárány, Antonyo, Jován és Taylor társaságában karácsonyi bulira az éjszaka vándorait.






Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

  • Egbert remixek futószalagon

    Az elmúlt két évben a nemzetközi techno-house szcénába üstökösként berobbanó holland dj / producer, Egbert minden jel szerint 2011-ben is folytatja diadalmenetét. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a fiatal művész a saját produckiók szerzése mellett remixerként is kiválóan megállja a helyét, elég csak a tavalyi ősz klub-bombájára, Carl Cox örökzöld 'The Latin Theme'-jére írt újraértelmezésére gondolni.
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
  • Underwater Pacha Ibiza - Summer

    Darren Emerson kiadója az Underwater saját klubestel jelntkezik a 2003 év nyarán Ibizán a Pacha-ban. A bulisorozat Június 17.-én indul útjára és Szeptember 23.-ig fut rendszeresen minden kedden. Olyan nevekt lát vendégül mint Fat Boy Slim, Wally Lopez, X-Press 2, vagy Groove Armada.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó