Pulzar

Partyajánló

TIESTO afterparty

Dátum 2005. november 13.
Stílus ismeretlen
TIESTO afterparty

TIESTO afterparty

Archív partyajánlók

  • [2013-10-19] Hardcore Underground 6 Tour
    @ Gödör

    Nem túlzás azt mondani, hogy ez a rendezvény Magyarország rave történelmének eddigi legszínvonalasabb és legnagyobb bulijának ígérkezik! Nagy örömünkre szolgál bejelenteni a UK Hardcore Hungary szervezésében a ’Hardcore Underground 6’ turnéjának Budapesti állomását! A show-nak 2013. október 19-én a Gödör Klub ad otthont, ahol az angol Hardcore Underground kiadó DJ/producerei közül Fracus, Darwin és Al Storm teszi tiszteletét a magyar raver közönség előtt!
  • [2010-05-22] Millenium Vortex vs. Fusion pres.: Spinning Evolution 2.
    @ Supersonic Technikum, Budapest

    Intergalaktikus méretű zenedömping várható május 22-én a Sonicban, 4 teremben, a szigorúan underground elektronikus zenék régi és új gyöngyszemeiből. Igazi rendhagyó esemény lesz ez, ugyanis meglehetősen ritka dolog, amikor olyan stílusok, mint acid, trance, hardcore techno, rave, minimal, goa és ezek fúziói egy helyszínen megjelennek, ráadásul egészen autentikus előadóktól. Aki nem 2000 után ismerte meg az elektronikus zenéket, valószínűleg elismerően bólogat olyan nevekre, mint Dj Grega, Bernáth/y and son (live act), Djane Dork, de az újak közül is akadnak zászlóvivők, mint pl. Djane Era a goa színtérről, Mercenary a kompromisszummentes hardcore szcénából, vagy épp blasterNOX, aki a rave ütemeket fogja prezentálni. Őket kiegészítendő érkezik több fiatal tehetség, hogy meglegyen az egyensúly a nem kevesebb, mint 22 fellépőnél. Mindezt olyan belépővel, ami éjfélig 1.000, utána pedig 1.400 forint! Részletes ismertetőt a fellépőkről és az estéről a tovább után olvashattok.
  • [2010-04-17] Glowstic Mania
    @ Diesel Club, Budapest

    Egy csendes áprilisi éjjelen fény hasít bele a sötétségbe, hangorkán söpri el a némaságot!
  • [2009-12-04] The Meeting
    @ Diesel Club, Budapest

    Változatos zenei választék, változatos emberek, változatos programok... Röviden: The Meeting. 1 helyszín, 3 terem, most 4 stílussal egybekötve! Itt mindent megtalálsz, amit szeretnél: egészen a lassútól a gyorsig, a keményebb ütemektől a lágy harmóniákig!
  • [2009-11-06] Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7.
    @ Diesel Club, Budapest

    Az 1994-ben DJ Hell’oh által alapított NARG Entertainment hazánk legrégebbi, még ma is működő extrém elektronikus zenei rendezvényszervező csapata.
  • [2009-10-22] The Meeting
    @ Diesel Club, Budapest

    Volt már olyan veled, hogy kólát ittál, de fantát éreztél? Valószínűleg nem. Olyan viszont biztos előfordult, hogy elmentél bulizni és nem sikerült kitombolni magadat! Nos, a segítség megérkezett: The Meeting. 1 helyszín, 3 zenei stílus, amely garantáltan megmozgat!
  • [2009-09-25] Neorave - Battle of Classics
    @ Diesel Club, Budapest

    RikeR, DJ Flatline, Protonic, blasterNOX, Futurewave, Mercenary, Bass Rider...
  • [2009-06-19] The Meeting
     

    Flatline, blasterNOX, Futurewave, Protonic, RikeR, Bordee, Tomm'x, Bass Rider, Fazecore, Adam Bass, Outragers, WayOut
  • [2009-05-09] Neorave
    @ K2, Budapest

    A Neorave újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a szervezők ezúttal 4 angol fellépőt hívtak meg, akik egy egyedi show-al készülnek a magyar ravereknek!
  • [2009-03-03] Re.Solution Special: Happy Hardcore Night feat. Neorave
    @ Expresszó Klubmozi

    Emlékszünk még? Dune, Westbam, Marusha − csak néhány név az elmúlt évtizedekben Európán végig- söprő nagy Rave hullám vezéregyéniségei közül.
  • [2009-01-23] Old School Madness
    @ Diesel Club, Budapest

    Egy igazi partiarc sosem feledkezik meg az aranykorszakról, amikor a rave kor megszületett, és hatalmas happy hardcore slágerek söpörtek végig az egész világ zenei életén: ez volt a legendás 90-es évek. Scooter, Dune, RMB, Marusha, Charly Lownoise & Mental Theo, Ultra Sonic és a többiek...
  • [2008-12-27] Neorave Előszilveszter
    @ K2, Budapest

    A Neorave közönsége már megszokhatta, hogy minden december végén, még a szilveszter előtt, egy fergeteges partyval búcsúztathatja az elmúlt évet.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó