Pulzar

Partyajánló

Wobbly's Night @ Tűzraktár

Fellépők
Dátum 2005. augusztus 8.
Helyszín Tűzraktár
Stílus House, House, Dance
Wobbly's Night A Wobbly's partysorozat következő része a Tűzraktár ( Budapest , IX. kerületi Tűzoltó utca 54-56. ) koncerttermében kerül megrendezésre augusztus 8-án hétfőn 21 órától. A est szervezői az ANTROPOS.hu - kulturális online magazin (www.antropos.hu) és a YEA - európai kulturális szervezet, amely az európai ifjúsági kultúra támogatását tûzte ki céljául. Tűzraktár

Wobbly's Night @ Tűzraktár


A Wobbly's partysorozat következő része a Tűzraktár ( Budapest , IX. kerületi Tűzoltó utca 54-56. ) koncerttermében kerül megrendezésre augusztus 8-án hétfőn 21 órától. A est szervezői az ANTROPOS.hu - kulturális online magazin (www.antropos.hu) és a YEA - európai kulturális szervezet, amely az európai ifjúsági kultúra támogatását tûzte ki céljául.



A rendezvény ez alkalommal is INGYENES! Az est fő fellépője a DIAPOSITIVE zenekar. A 2003-ban alakult csapat különlegesség a hazai zenei palettán. Kongával kiegészített gondos ritmusok, pontos basszus, igényes gitárjáték és izgalmas kiállások jellemzik őket. Stílusuk jazzy-elektronika, chill-out, vokállal kiegészítve. Fellép még a Raptorz magyar hip-hop csapat, majd a koncertek után hajnalig táncolhatunk a Static Echo Dj Crew, dj Kurock hip-hop illetve dj Clairvo (a Mustbeat csapat tagja) és dj Splinta breakbeat set-jére.


2005. augusztus 8. - hétfő / 21h

ANTROPOS.hu & YEA pres.

WOBBLY'S NIGHT!
Tűzraktár ( Budapest , IX. kerületi Tűzoltó utca 54-56. )

ESŐ ESETÉN IS LESZ BULI A KONCERTTEREMBEN!

A BELÉPÉS INGYENES!

DIAPOSITIVE / 23h live

Static Echo Dj Crew / hip-hop set

Raptorz / hip-hop live

dj Clairvo [ MUSTBEAT] / breakbeat set

dj Kurock / hip-hop set

dj Splinta / breakbeat set

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Fabric 28- Wiggle

    A Londoni club soronkovetkező darabját a két Wiggle atya mixelte, azaz Terry Francis és Nathan Cole.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó