Pulzar

Partyajánló

Chew The Fat! - Dj Friendly @ Mokka Cuka

Dátum 2005-07-15
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Chew The Fat! - Dj FriendlyA Fat! Recordsnak van oka az ünneplésre: a sorozatnak szánt Chew The Fat! válogatások közül megjelent az első, Friendly által válogatva és mixelve.Mokka Cuka

Chew The Fat! - Dj Friendly @ Mokka Cuka

A Fat! Recordsnak van oka az ünneplésre: a sorozatnak szánt Chew The Fat!
válogatások közül megjelent az első, Friendly által válogatva és mixelve.

A Chew The Fat! partykon vendégeskedett már a break szcéna legjava - Plump DJ's, Adam Freeland, Stanton Warriors, Soul of Man, Tayo, Drumattic Twins, Evil 9, - de talán egyikükről sem lehet elmondani, hogy annyira megtestesítené és kifejezné a Chew The Fat! hangzást és partyélményt, mint a Fat! rezidens Friendly.


Szettjei Londonban és a világ minden táján jellemzően főidős, kezek a magasba, vigyorgós-vicsorgós törtütem támadások, és senki nem tagadhatja, hogy emberünk birtokában van a tudás ami egy tánctér robbantásához szükséges. "Ez a válogatás jól reprezentálja a hangzást amit játszom- van benne funk, electro, house és természetesen tonnányi breaks. Minden számnak saját lelke és személyisége van, feszes és funky, így jellemezném a hangzást ami igazán megmozgat."-mondja Friendly. Aki látta két eddigi budapesti fellépését, tudja miről beszél.
Ahogy a válogatásnak, a bulinak is célja, hogy a breakbeatre bizsergők szívébe lopja magát, hisz arról szól, érezzük jól magunkat. Kemény és funkosan laza egyszerre, felpörget, tele egyéniséggel, eredetiséggel és a többi létfontosságú tápanyaggal, valamint vitaminnal. A diéta majd másnap kezdődik, addig itt egy zsíros Fat!burger.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó