Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Pake Time In @ Black Lounge Bar, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. január 25.
Helyszín Black Lounge Bar, Budapest, XIV. ker. Istvánmezei út - Récsei Center
Stílus Drum and Bass, Drum and Bass
Pake Time InEgy igazán exclusive hely, remek kiszolgálással és jó társasággal -így tudnám jellemezni a Black Lounge and Bar-t. Ha te is kedveled az igényes progressive muzsikát és szeretnél eltölteni néhány kellemes órát, akkor szaladj le 21-én Black Lounge Bár-ba és bulizz DJ Rustyval, Andy K-val.Black Lounge Bar, Budapest, XIV. ker. Istvánmezei út - Récsei Center

Pake Time In @ Black Lounge Bar, Budapest

Egy igazán exclusive hely, remek kiszolgálással és jó társasággal -így tudnám jellemezni a Black Lounge and Bar-t. Ha te is kedveled az igényes progressive muzsikát és szeretnél eltölteni néhány kellemes órát, akkor szaladj le 21-én Black Lounge Bár-ba és bulizz DJ Rustyval, Andy K-val.







Play time: 21:00-07:00
Cím: XIV. Istvánmezei út. Récsei Center
Info: +3670-362-26-40
Belépő: 1000Huf

Ajánlott lemezek

  • The Dungeonmaster's Guide

    Dieselboy az amerikai Drum&Bass meghatározó egyénisége,a 'Project Human' után végre új mix CD-vel örvendezteti meg a stílus lekötelezettjeit!

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2005-02-18] Peak Time
    @ Black Lounge Bar, Budapest

    Második alkalommal jelentkezik a Peak time budapesti rezidenciáján, a Back lounge & bar-ban február 18-án. Ezen az estén játszik elõször a Peak time keretein belül Aromatic, csapatunk harmadik tagja, akit már ismerhettek a Synthetic night sorozatból.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó