Pulzar

Partyajánló

K-k ▩ ▩ Mitchell Goor ▩ Gustav Goodstuff

Fellépők
Dátum 2019. augusztus 23.
Stílus Electronic
K-k ▩ ▩ Mitchell Goor ▩ Gustav GoodstuffLassan elérkezünk a nyár végéhez és a K-k csapat zárásképp két kedvenc aduászát játssza ki! Nagyon fontos figurák lesznek a vendégeink Hollandiából, akik nem kis munkával támogatják a nemzetközi elektronikus zenei színteret.

K-k ▩ ▩ Mitchell Goor ▩ Gustav Goodstuff

Lassan elérkezünk a nyár végéhez és a K-k csapat zárásképp két kedvenc aduászát játssza ki!
Nagyon fontos figurák lesznek a vendégeink Hollandiából, akik nem kis munkával támogatják a nemzetközi elektronikus zenei színteret.

Mitchell Goor a rotterdami székhelyű fiatalember, talán elsősorban a produceri munkássága miatt lehet ismerős, vagy legalábbis ezért mindenképp érdemes őt kiemelni. Két szóló anyagát mindjárt két olyan illusztris kiadó jelentette meg, mint a szintén holland Pinkman vagy a svájci Lux Rec az MRT sorozatában. Zenéjét a személyével együtt jellemzik, miszerint ő egy olyan alkotó, aki nem szereti a felhajtást, inkább a sötétbe burkolózva írja könyörtelen nyers és koszos dobmintáit, sejtelmes, pátoszi avagy melankolikus melódiáit némi savval átitatva kimért visszafogott tempójú eleganciával. De néha megszokott zenei spektrumán túlmutatva is komponál Mario Castilloval közös Norse projektjével a klasszikusabb Techno és House világában kalandozva.
DJ szettjei eklektikusak, rengeteg zsánerben otthonosan mozog, amit kár is felsorolni, mert legyen szó eltérő klub zenei stílusokról keze alatt az egész egy koherensként áll össze, felejthetetlen élményt biztosítva a közönségnek.
Most viszont áttérnénk a színtéren betöltött másik fontos tevékenységeire: először is kiadóját a Common Thread említenénk meg, amit körülbelül 5 éve indított el, mindjárt egy legendás Black Merlin lemezzel, amit követett másik is. Ezen kívül az azóta már szintén jó kis hírnévre szert tevő és idén Budapestre is ellátogató Identified Patient-nek is itt indult a pályája. Vagy említhetnénk még itt a Mild Peril Body Party projektjét, akinek CT-s lemezei nem kis pénzekért cserélnek gazdát az interneteken. Ha mindez nem volna elég, Mitchell a Triple Vision Distribution, a 25 éve működő elektronikus zenei disztribúció egyik kulcsfigurája, megannyi kiadó útját igazgatja, szupportálja, és újabban már tanárként is dolgozik hátrányos helyzetű fiatalokat segítve.

Az est másik fénypontja Gustav Goodstuff, aki szintén eléggé elfoglalt holland fiatalember. Ő bár nem producer, ellenben kiváló DJ a már-már ritkaság számba menő klasszikus vinyl formátumot preferálva. Lemeztáskájában minden klub szituációhoz megtalálja megfelelő nótát, legyen szó grúvos basszusról, ritmikus dobokról, acid-ről, house-ről, techno-ról, electro-ról, disco-ról, egyszóval bármiről a '80 évektől (vagy még korábbról) a kortárs klub zenéig. Európa számos klubjában megfordult már, rendszeres vendége a berlini, londoni kluboknak, a litván DT CAMP 2019. Sold out.-nek, hazáján kívül is, hozzánk pedig a máltai Glitch fesztivál után érkezik.
Emellett két kiadót is vezet. Az egyik a Midlight Records, a másik pedig a Baltermore Isle, ahol olyan legendákat jelentett meg, mint a svéd Frak, a '80 évek szinti hőse Das Ding, Beta Evers, Mark du Mosch és Boris Bunnik (vagy is Conforce, Versalife) Vernon Felicity projektje és persze még sorolhatnánk a neveket.
Továbbá Gustav a jól ismert clone.nl disztribuciójánál is tevékenykedik, illetve Red Light Radion, Operatoron és az Integalacitc FM-en is vezet műsorokat és segíti a működésüket.
Mindezek tetejében a Phuture West Bookings ügynökséget is elindította egy barátjával, ahol azóta már nemzetközi hírnévre szert tett DJ-k és producerek karrierjét egyengetik, olyanokét, mint például DAVID VUNK, Intergalactic Gary, Mick Wills, Palmbomen, Serge Clone, unit moebius, stb.

Hazai szupportról Imre Kiss és Max Sinclair gondoskodik majd, akik szintén fáradhatatlanul küzdenek a hazai klubkultúra fenntartásáért az általuk vezetett kiadókkal - Crisis Sound System és Dalmata Daniel -, illetve promoteri és DJ szervezői tevékenységükkel, és Imrét tekintve produceri munkásságával.

Jegyek hamarosan!

▩ LINE UP
Mitchell Goor [NL -- Common Thread/Pinkman]
Gustav Goodstuff [NL -- Midlight/Baltermore Isle]
Imre Kiss
Max Sinclair

www.facebook.com/​events/​2415038768781366/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó