Pulzar

Újhullámos techno producerekkel szórja meg Budapestet a város legfrissebb klubja

November utolsó kettő és december első hétvégéi indusztriális alapokat kapnak a DFFRNTroomban.

Az a nyers erő, amellyel berobbant a szezonkezdésbe a DFFRNTroom, Budapest techno szentélyeként emlegetett, 300 fős klubja mostanra úgy látszik körvonalazódni, hogy a következő hétvégéken egymást követő három alkalommal is olyan producereket kapunk meg, akiket előtte még sosem, de nem csak mi, hanem még nagyon senki sem. Mindeközben persze kellően relevánsak ahhoz, hogy merjünk velük bele ereszkedni a techno fémes sötétségébe.

Rögtön november 22-én, rendhagyó módon pénteki napon a város több pontját már felszántó Der Morgen csapat viszi a sötét falak közé a francia techno csepeles vonalát. Hadone személyében és a crew legénysége révén kerülhetünk végtelen révületbe.

Pontosan, kereken, a precízség jegyében telik majd november utolsó éjszakája, amikor november 30-án a még alig ismert Rikhter egy elképesztő menetvágó live produkcióval érkezik a rácsok mögé. Ne lepődjünk meg, ha nem hallottuk volna még, produceri pályája idén nyáron indult be, de az Kobosil kiadójánál, úgyhogy a német kvalitás lesz érezhető!

A december 6. gyerekkorunkban még javában másról szólt, de ma a piros ruhás, fehér szakállas apókat szívesen beváltjuk valami újdonságra a techno éléről, ezért a techno pályán szintén idén landoló, holland WNDRLST került a telet kezdő programba. A Beatporton megjelölt Industrial Philharmonics stílus elég meredeken hangzik ahhoz, hogy a vehemens techno szeretők azonnal rástartoljanak erre az éjszakára!

Hadone, Rikhter és WNDRLST szettjeit minden vendég egyöntetűen először hallja majd Budapesten, így előnyben csak az lehet, aki addig a néhány megjelent trackjükből, vagy rögzített szettjükből becsületesen felkészül. Az eseményekről bővebb infót a DFFRNTroom oldalán találunk. Az biztos, hogy az új techno ismeretek befogadásra érdemes lelkileg is felkészülni!

Még több Friss

 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.
 • Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

  “ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL
 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • 2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

  Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó