Pulzar

Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.

Egy 2023 februárjában készült felmérés szerint a vásárlók 96 százaléka tervez bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést a hétköznapjaiba a következő hónapokban, 69 százalékuk pedig már vissza is fogta a nem létszükségletnek számító kiadásait. Az infláció hatására nemcsak a mindennapi élet, de a külföldi és belföldi utazások is drágultak, illetve a fesztiváljegyek is átlagosan harmadával többe kerülnek idén, így a nyári kikapcsolódás várhatóan sokak számára okoz majd fejtörést, nehézséget.

„Évekig voltunk névadó szponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak. Amikor megtudtuk, hogy idén elmarad a rendezvény, döntenünk kellett, hogy új együttműködési lehetőséget keresünk és egy másik bejáratott fesztivál közönségének biztosítunk még több élményt vagy belevágunk valami egészen újba, és idén az ügyfeleinket szponzoráljuk inkább azáltal, hogy egész nyáron át ingyenes élményeket kínálunk számukra. Ez utóbbi mellett döntöttünk, életre hívtuk a Telekomosok Fesztiválját, hogy minden nehézség ellenére olyan lehessen a nyár, ahogy azt az ügyfeleink akarják.” – mondta el Szabó Béla Attila, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

Az ingyenes élménysorozat listája folyamatosan bővül, az alábbi programokra a Telekom ügyfelei már biztosan megtalálják majd a belépőjüket a Telekom alkalmazásban:

2023. június 23. – Budapest, Hármashatár-hegy – Szent Iván éji nyárindító

2023. július 1. – Gyulakeszi, Papillon – Zenés piknik

2023. július 8. – Pécs, Janus Pannonius Múzeum kertje – Telekom Electronic Beats X Fényfesztivál

2023. július 15. – Balaton, Telekom Electronic Beats X Hotelbuli

2023. július 22. – Dömös, Danu kemping – Medencés glampingbuli

2023. július 29. – Tisza-tó – SUP Jóga

2023. augusztus 6. - Budapest, Népsziget – Carson Coma Akusztik Trió

2023. augusztus 12. – Hortobágy – Csillagles élőzenével

2023. augusztus 19. – Siófok, Bamboo Sziget – Lebegő sziget buli

2023 nyara – szerte az országban – Telekom Film bemutatja: Paramount nyári mozi

A Telekomosok Fesztiválja keretében nem csak ingyenes programokon vehetnek részt a Telekom ügyfelek, de exkluzív kedvezményhez is hozzáférhetnek, legyen szó belföldi vonatozásról vagy európai buszos útról. Emellett a nyár folyamán nagy értékű utazással kapcsolatos nyereményekért és fesztiválbelépőkért is játszhatnak a Telekom alkalmazáson keresztül. Június 1. és augusztus 31. között pedig a lakossági Domino, illetve havi díjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek kipróbálhatják az 5G hálózatot, hogy ezen a nyáron úgy netezhessenek, ahogy mindig is akartak.

A Magyar Telekom az anyavállalatával, a Deutsche Telekommal közösen kifejezetten a fiatalok számára további élményekkel is készül. Az elmúlt évek folyamatos krízisei, a növekvő gazdasági, környezeti és társadalmi nyomás miatt ez a korosztály nem tudja úgy megélni a fiatalságát, ahogy az a korábbi generációknak megadatott. Ebben igyekszik segíteni a Telekom, ezért a nyár folyamán az egyes országok – így Magyarország – Z generációsai között 11 európai fesztiválra sorsol ki belépőjegyeket. Azok a fiatalok pedig, akik nem bíznák a szerencsére a nyári bulikat, jelentkezhetnek a Magyar Telekom Fesztivál Kreátor programjába, amelyben június 13-ig olyan fiatalokat toboroznak, akik szeretnének ingyen eljutni az idei év legmenőbb rendezvényeire, fesztiváljaira és végigbulizni a nyarat, cserébe pedig szívesen tudósítanak, készítenek tartalmakat ezekről az élményeikről.

 

Még több friss

 • INOTA Focus TURBINACSARNOK

  Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába. Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az Európa Kulturális Fővárosa program részeként már jól megismert inotai rozsdaövezet 6000 négyzetméteres ipari épületébe, egytucat külföldi fellépővel.
 • Balaton Piknik 2024

  Balaton Piknik – a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piac Placcra! Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikeztük már a tavat: Balatonboglárról indultunk, jártunk Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomást már régóta várjuk!
 • Telekom Szelektor 2024

  Újabb tripla válogatáslemezre keresi a Telekom Electronic Beats az ország feltörekvő zenészeit
 • A DJ set és az élőzene találkozása - különleges hibrid műsorral érkezik a Parkba Carl Cox

  Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, hybrid set névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ set és az élőzenei elemeket vegyíti majd.
 • TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

  A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.
 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó