Pulzar

TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.

Hogy enyhítse ezeket a kihívásokat és megkönnyítse ügyfelei kikapcsolódását, a Magyar Telekom 2023 nyarán először megrendezte a Telekomosok Fesztiválját. Az egész országra kiterjedő ingyenes programsorozatra szóló belépőjegyek, valamint további, a nyári élményszerzést segítő utazási és fürdőbelépő kedvezmények minden Telekomos számára elérhetőek voltak a Telekom alkalmazásban. A nyári élmények palettáját nyereményjátékok színesítették, a Telekom alkalmazáson keresztül nagy értékű utazást, illetve Siófok Plázs, Sziget Fesztivál és Strand Fesztivál belépőjegyeket is nyerhettek az ügyfelek.

Az ország 10 pontján megrendezett fesztiválsorozatban koncertek, piknik, fényfestés, egy elhagyott hotel kulturális élettel megtöltése, SUP és jóga kipróbálási lehetőség, biciklis frissítőpontok, valamint hortobágyi csillagnézés és wakeboardozás is helyet kapott. A különböző nyereményjátékokat és kedvezményeket több mint 250 000 ügyfél aktiválta a Telekom alkalmazásban, az ingyenes programokon pedig 10 000-nél is többen vettek részt személyesen országszerte.

Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgatói-helyettese elmondta: „Egész évben keressük a lehetőséget, hogy bizonyítsuk, hogy minden helyzetben, az ügyfeleink mellett állunk. Idén nyáron szerettük volna biztosítani, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is mindenkinek olyan nyara legyen, amilyet szeretne. Az ingyenes programjaink népszerűsége igazolta, hogy a Telekomosok Fesztiváljához hasonló programsorozatnak van létjogosultsága a hazai fesztiválpiacon. Több mint 10 000 ügyfelünknek sikerült életre szóló élményt adnunk, a helyszíneken pedig további 15 000 nyárhoz kötődő telekomos ajándékkal leptük meg az embereket. Mindezek alapján alig várjuk, hogy jövőre folytathassuk, és hagyományt teremtsünk az élménynyújtásban!”

A programsorozatban kiemelt szerepet kaptak a fiatalok, akik a leginkább árérzékenyek, ugyanakkor éléményszerzés szempontjából számukra a legmeghatározóbb ez az időszak. Nekik jelentett egész nyárra szóló megoldást a Magyar Telekom Fesztiválkreátor programja, amelyre a nyár elején közel 1000 fiatal jelentkezett. A kiválasztott fiatalok egész nyáron át tartalmakon keresztül mutatták be az élményeiket, cserébe pedig a Magyar Telekom eljuttatta őket a legmenőbb hazai programokra, fesztiválokra.

PWC: Global Consumer Insight Survey (2023. február)

Ajánlott lemezek

 • 10 éves a Poker Flat

  Steve Bug Poker Flat kiadója idén ünnepli 10. fennállását ezért a jeles esemény alkalmából egy 3 lemezes ünnepi album kerül kiadásra.

Még több friss

 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.
 • Beton.Hofi hétvégén beveszi a Plázst

  Beindult az igazi nyár a siófoki Plázson, a fantasztikus nyitóhétvége után a Balaton buliközpontja egész nyáron jobbnál-jobb koncertekkel és bulikkal vár mindenkit. Ezen a hétvégén - június 3-án - Beton.Hofi és Pogány Induló veszi majd be a nagyszínpadot, akik mindketten most debütálnak a Plázson.
 • Újra dübörög a nyár a siófoki Plázson

  A pünkösdi hosszú hétvégén végre kezdetét veszi a „balatoni nyár". A siófoki Plázson ezt méltó módon, egy három napos bulisorozattal ünnepelhetjük meg. A nyitóhétvégén fellép ByeAlex és a Slepp, a szombati Grand Opening party sztárfellépője a Valmar lesz, míg éjjel több helyszínen, a legjobb haza dj-k váltják majd egymást, vasárnap pedig Szezonnyitó Fergeteg party Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal.
 • Дeva és az Analog Balaton különleges videóban mutatja be, hogyan lesz élő az elektronikus zene

  Május 25-én két igazi friss elektronikus zenei produkció veszi be a Budapest Park színpadát. Ennek apropóján készült egy kétrészes videó, aminek célja, hogy eloszlassa az elektronikus zenészek körül kialakult tévhiteket, és bemutassa azt, hogy nem kizárólag hangszerekkel lehet élőben zenélni. A kisfilmek és a koncert a Mastercard támogatásával valósul meg.
 • Hamarosan indul a szezon a siófoki Plázson

  A siófoki Plázs a Balaton buliközpontja, ahol nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a terep és ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén. A Plázson ezen a nyáron is hétről hétre a legmenőbb előadók és partysorozatok váltják egymást. A pünkösdi nyitó hétvégén rögtön el is merülhetünk a bulik rengetegében, hiszen május 26-án fellép ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik, éjjel pedig több helyszínen a legjobb hazai dj-ké a főszerep, mindezt követően vasárnap pedig Szezonnyitó Fergetegparty Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal!

Ajánlott videók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó