Pulzar

TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.

Hogy enyhítse ezeket a kihívásokat és megkönnyítse ügyfelei kikapcsolódását, a Magyar Telekom 2023 nyarán először megrendezte a Telekomosok Fesztiválját. Az egész országra kiterjedő ingyenes programsorozatra szóló belépőjegyek, valamint további, a nyári élményszerzést segítő utazási és fürdőbelépő kedvezmények minden Telekomos számára elérhetőek voltak a Telekom alkalmazásban. A nyári élmények palettáját nyereményjátékok színesítették, a Telekom alkalmazáson keresztül nagy értékű utazást, illetve Siófok Plázs, Sziget Fesztivál és Strand Fesztivál belépőjegyeket is nyerhettek az ügyfelek.

Az ország 10 pontján megrendezett fesztiválsorozatban koncertek, piknik, fényfestés, egy elhagyott hotel kulturális élettel megtöltése, SUP és jóga kipróbálási lehetőség, biciklis frissítőpontok, valamint hortobágyi csillagnézés és wakeboardozás is helyet kapott. A különböző nyereményjátékokat és kedvezményeket több mint 250 000 ügyfél aktiválta a Telekom alkalmazásban, az ingyenes programokon pedig 10 000-nél is többen vettek részt személyesen országszerte.

Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgatói-helyettese elmondta: „Egész évben keressük a lehetőséget, hogy bizonyítsuk, hogy minden helyzetben, az ügyfeleink mellett állunk. Idén nyáron szerettük volna biztosítani, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is mindenkinek olyan nyara legyen, amilyet szeretne. Az ingyenes programjaink népszerűsége igazolta, hogy a Telekomosok Fesztiváljához hasonló programsorozatnak van létjogosultsága a hazai fesztiválpiacon. Több mint 10 000 ügyfelünknek sikerült életre szóló élményt adnunk, a helyszíneken pedig további 15 000 nyárhoz kötődő telekomos ajándékkal leptük meg az embereket. Mindezek alapján alig várjuk, hogy jövőre folytathassuk, és hagyományt teremtsünk az élménynyújtásban!”

A programsorozatban kiemelt szerepet kaptak a fiatalok, akik a leginkább árérzékenyek, ugyanakkor éléményszerzés szempontjából számukra a legmeghatározóbb ez az időszak. Nekik jelentett egész nyárra szóló megoldást a Magyar Telekom Fesztiválkreátor programja, amelyre a nyár elején közel 1000 fiatal jelentkezett. A kiválasztott fiatalok egész nyáron át tartalmakon keresztül mutatták be az élményeiket, cserébe pedig a Magyar Telekom eljuttatta őket a legmenőbb hazai programokra, fesztiválokra.

PWC: Global Consumer Insight Survey (2023. február)

Ajánlott lemezek

 • 10 éves a Poker Flat

  Steve Bug Poker Flat kiadója idén ünnepli 10. fennállását ezért a jeles esemény alkalmából egy 3 lemezes ünnepi album kerül kiadásra.

Még több friss

 • INOTA Focus TURBINACSARNOK

  Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába. Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az Európa Kulturális Fővárosa program részeként már jól megismert inotai rozsdaövezet 6000 négyzetméteres ipari épületébe, egytucat külföldi fellépővel.
 • Balaton Piknik 2024

  Balaton Piknik – a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piac Placcra! Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikeztük már a tavat: Balatonboglárról indultunk, jártunk Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomást már régóta várjuk!
 • Telekom Szelektor 2024

  Újabb tripla válogatáslemezre keresi a Telekom Electronic Beats az ország feltörekvő zenészeit
 • A DJ set és az élőzene találkozása - különleges hibrid műsorral érkezik a Parkba Carl Cox

  Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, hybrid set névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ set és az élőzenei elemeket vegyíti majd.
 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó