Pulzar

CikkFriss

Sanfranciscobeat - Roadmovie 2013

Létrehozva 2013-12-30
  0,00

Sanfranciscobeat - Roadmovie 2013

SanfranciscoBeat a hazai techno szcéna egyik közkedvelt alakja, akitől már megszokhattuk, hogy remek szettjei mellett időről időre előrukkol némi vizuális produkcióval is, hol dokumentumfilmet készít, hol videoklippet forgat, most pedig az elmúlt fél év kiemelkedő eseményeit szedte audiovizuális "csokorba".

A 2012-ben nagy sikert aratott Night Shift Documentary után már is itt a Roadmovie, ami  egy igazán pezsgő, zenei és képi világában változatos, közel fél órás összefoglaló, melyből betekintést nyerhetünk a DumDum fesztivál, BalatonSound, Bajai Halfőző fesztivál, KTN, DeadCode & Friends, Sziget, B My Lake és a Bónusz forgatagába. Persze a filmből nem maradtak ki a fellépésekre vezető utak, vagy a bulikat megelőző vicces beszélgetések a házibulik,  és készülődés sem. S hogy mindez még érdekesebb legyen Sanfranciscobeat most is saját zenei világát hallhatjuk a film alatt, hiszen ezeket a zenéket kifejezetten a Roadmoviehoz készítette.  

 

A YouTube-on már elérhető: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=7o81B9C3B9Y

 

A további infokat keressétek SanFranciscoBeat facebook oldalán (www.facebook.com/sanfranciscobeat)

 

 

Még több Friss

 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • 2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

  Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.
 • Cercle invites Mind Against

  Legutóbb a francia hegyvidéki Peyresourde Balestas repülőterről (Altiport de Peyresourde-Balestas) jelentkező Cercle, az újév elején Mexicoba települ ki, ahol nem más, mint a Mind Against duó fogja pörgetni a lemezeket.
 • Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

  Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra. Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.
 • 2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók.
 • Cercle invites Kevin de Vries

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről jól ismert Cercle, december 16-án ismét egy érdekes színtéren tűnik majd fel, ezúttal Kevin de Vries kíséretében.
 • Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

  A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.
 • Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó