Pulzar


Kövess minket!

Philipp Straub és Uto Karem egy éjszaka lép fel Pozsony új underground klubjában

Pozsony legújabb klubja, az IXEL ad otthont a soron következő Moody eseménynek, ahova a két vendég érkezik feldobni az éjszakát.

Alig pár hónapja Takaaki Itoh, japán techno DJ/producer vendégfellépésével indult el a pozsonyi IXEL életútja, mely nyitó esemény jól körülrajzolta a klub underground vérvonalát. A 300 fős klub története azóta hétről hétre zajlik, ahol a techno és house vonal mellett megtalálják maguknak a szórakozás legjobb formáját azok is, akik a drum and bass, psytrance, hip-hop és a trap & bassline stílusokat kedvelik.

Az IXEL fizikailag is underground klub, mely egy emelettel a föld alatt található, melynek földszinti részét egy kulturkocsma egészíti ki, ahol a több féle csapolt sör mellett rengeteg társalgásra szolgáló asztal és természetesen a klub arculatának megfelelően egy DJ pult is található a megfelelő minőségű, élő zenei aláfestés megvalósításához.

Március 16-án, pénteken éjszaka erre az új pozsonyi underground találkozóhelyre érkezik meg Philipp Straub, mint az osztrákok elektronikus zenei közkincse, és Uto Karem, aki olasz mentalitásával fűszerezi a techno ütemeket.

Az eseményt az a Moody csapat hozza össze, akik az elmúlt években rengeteg munkát fektettek a szlovák 4/4 underground fejlődésébe. Az IXEL nyitása előtt a klub elődjéül szolgáló, 100 fős Radost-ba szervezték kulináris eseményeiket, melyek most egy léptékkel nagyobb, de még mindig underground létszámú közönségnek hoznak el különleges éjszakákat.

Philipp Straub és Uto Karem sem kerül gyakran 300 fős, közvetlen táncterű klubba, így igazán egyedi éjszakán vehet részt az, aki március közepén az IXEL-t és a Moody programját választja.

A további jó hír pedig az, hogy míg az éjszakai eseménynek az IXEL, addig a folytatásban egy after partynak a Radost ad otthont, így előfordulhat, hogy valamelyik fellépőt még kisebb, szubkulturális térben is meghallgathatjuk!

Moody x Uto Karem + Philipp Straub at IXEL esemény: https://www.facebook.com/events/168197917152461/

Moody Afterparty at Radost esemény: https://www.facebook.com/events/390630318082191/

IXEL FB: https://www.facebook.com/ixelclub/

Moody FB: https://www.facebook.com/Moodysite/

Még több Friss

 • Átadták az ország első CD automatáját

  December 15-én a Lumen Kávézóban megrendezett MZK #1 – Hozom a zenét elnevezésű esemény keretében adták át az ország első CD automatáját, ahonnan mostantól mindenki tulajdonképpen egy gombnyomással szerezheti be kedvence lemezét.
 • Jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

  Az óriási sikerre való tekintettel 2019-ben már négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary kompkoncerteken fellép majd a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is. Jegyek már kaphatók.
 • Hollywoodi szilveszter és Tankcsapda szülinap az Akvárium Klubban

  Igazi Hollywoodi időutazásra invitál idén szilveszterkor az Akvárium Klub. December 31-én újra előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, és három tematikus terem repít majd vissza a csillogó '90-es és '00-es évekbe. Itt és aznap ünnepli 5. születésnapját a korszak „legcikibb" slágereit felvonultató Necc Party. Hollywoodi hírességek sétányává változik a KisHall, miközben ikonikus filmzenék csendülnek fel a VOLT Lokálban. A korán érkezőknek idén is lesz 'retro tombola' értékes nyereményekkel. Másnap különleges klubkoncerttel ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda.
 • Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

  Jay Lumen ismét hatalmas sikert aratott az ADE (Amsterdam Dance Event) rendezvényén. Lassan már szinte tradíciónak számít, hogy évről-évre rendszeres meghívottja az ADE hivatalos nyitó bulijának a legendás Panama klubban. Ezúttal is remek visszhang és jelentős sajtófigyelem kísérte a szettjét.
 • Két kategóriában is nyert az A38 Hajó a Kreatív magazin Mediadesign díjátadóján

  Médiaportfólió kategóriában Arany, márkázott online tartalom kategóriában Ezüst elismerést kapott.
 • Három tesztbuli és végre hivatalosan is megnyit az új Cinema Hall!

  Tavasz óta vártuk a napot, hogy megnyissa kapuit a város legújabb Cinema Hallja, de októberben már élőben megtapasztalhatjuk!
 • Több tízezren élvezték a zenét a Budapest Music Expón

  Véget ért tegnap kora este a 13. Budapest Music Expo. A Hungexpo G és F csarnokában három napon keresztül szólt a zene. Rengetegen érkeztek a rendezvényre azért, hogy kipróbálhassanak hangszereket, megnézzenek bemutatókat és rész vegyenek szakmai előadásokon. A Budapest Music Expóra több tízezer ezer ember látogatott ki.
 • Szakadj ki a komfortzónádból!

  Az Akvárium Klub idén is a CAFé Budapest egyik helyszíneként vesz részt az október 5–21. között tartó programsorozaton. Ennek keretében érkezik a klubba október 9-én az elképesztő zenei tehetséggel megáldott Masego, október 5–7. között vár találkozások és felfedezések fesztiválja, a Budapest Ritmo, október 8-tól pedig kortárs, underground koncertsorozattal indul a Downtown Café.
 • Koncertek, szakmai kurzusok és élménydobolás a Budapest Music Expón

  Az eddigi legszínesebb programkínálattal várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a Budapest Music Expo a Hungexpo F és G csarnokában. A kiállításra 14 zenei oktatási intézmény települ ki, továbbá 93 ingyenes szakmai kurzust látogathatnak meg a jelenlévők. Rengeteg hangszerbemutatót és koncertet lehet megtekinteni. Fellép többek közt Petruska András, a Herrer Sára & The Mary Popkids Acoustic, a Belmondo és a Blahalouisiana. Az expo ingyenesen látogatható.
 • Sorra vonultatja fel a világsztárokat az Akvárium Klub

  Újra itt az ősz, azaz indul a budapesti klubszezon. Az Akvárium Klub elképesztően erős nevekkel rukkolt elő az őszi-téli időszakra, mind elektronikus zenei vonalon, mind élőzenében világszínvonalú fellépők köveik majd egymást a színpadokon. Emellett idén is a klub ad otthont a CAFé Budapest egyes programjainak, köztük a Budapest Ritmo-nak, illetve itt tartják majd a BUSH záró buliját is.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó