Pulzar


Kövess minket!

Philipp Straub és Uto Karem egy éjszaka lép fel Pozsony új underground klubjában

Pozsony legújabb klubja, az IXEL ad otthont a soron következő Moody eseménynek, ahova a két vendég érkezik feldobni az éjszakát.

Alig pár hónapja Takaaki Itoh, japán techno DJ/producer vendégfellépésével indult el a pozsonyi IXEL életútja, mely nyitó esemény jól körülrajzolta a klub underground vérvonalát. A 300 fős klub története azóta hétről hétre zajlik, ahol a techno és house vonal mellett megtalálják maguknak a szórakozás legjobb formáját azok is, akik a drum and bass, psytrance, hip-hop és a trap & bassline stílusokat kedvelik.

Az IXEL fizikailag is underground klub, mely egy emelettel a föld alatt található, melynek földszinti részét egy kulturkocsma egészíti ki, ahol a több féle csapolt sör mellett rengeteg társalgásra szolgáló asztal és természetesen a klub arculatának megfelelően egy DJ pult is található a megfelelő minőségű, élő zenei aláfestés megvalósításához.

Március 16-án, pénteken éjszaka erre az új pozsonyi underground találkozóhelyre érkezik meg Philipp Straub, mint az osztrákok elektronikus zenei közkincse, és Uto Karem, aki olasz mentalitásával fűszerezi a techno ütemeket.

Az eseményt az a Moody csapat hozza össze, akik az elmúlt években rengeteg munkát fektettek a szlovák 4/4 underground fejlődésébe. Az IXEL nyitása előtt a klub elődjéül szolgáló, 100 fős Radost-ba szervezték kulináris eseményeiket, melyek most egy léptékkel nagyobb, de még mindig underground létszámú közönségnek hoznak el különleges éjszakákat.

Philipp Straub és Uto Karem sem kerül gyakran 300 fős, közvetlen táncterű klubba, így igazán egyedi éjszakán vehet részt az, aki március közepén az IXEL-t és a Moody programját választja.

A további jó hír pedig az, hogy míg az éjszakai eseménynek az IXEL, addig a folytatásban egy after partynak a Radost ad otthont, így előfordulhat, hogy valamelyik fellépőt még kisebb, szubkulturális térben is meghallgathatjuk!

Moody x Uto Karem + Philipp Straub at IXEL esemény: https://www.facebook.com/events/168197917152461/

Moody Afterparty at Radost esemény: https://www.facebook.com/events/390630318082191/

IXEL FB: https://www.facebook.com/ixelclub/

Moody FB: https://www.facebook.com/Moodysite/

Még több Friss

 • Jay Lumen felrázta Dél-Amerika tánctereit

  Alig vagyunk az év első negyedében, Jay Lumen máris számos fellépésen van túl Dél-Amerikában. Hatalmas sikereitől hangos a kontinens déli része Costa Ricától, Chilén át Peruig, és teltházas tánctereket felrobbantó szettjeinek híre rendre felbolydítja a helyi és nemzetközi médiát.
 • Támad az olasz elektronika

  Támad az olasz elektronika – sztárparádés új lemezét hozza a Budapest Parkba július 19-én a Bloody Beetrooots.
 • SURFALONE DEBÜT ALBUM

  Surfalone 2016-ban, a Budapest Selected válogatáson mutatkozott be, egy merész feldolgozással: akkor a Kispál és a Borz 1992-es „Halszív” című számát ültette át sötét techno alapokra, Döbrösi Laura énekével megspékelve.
 • Belvárosból a város szívébe – már tudjuk az új Cinema Hall címét!

  Nyilvános az információ, a Cinema Hall a város zöld szívében található rendezvényközpontban folytatja tovább klubtörténetét, közvetlenül a Városliget mellett.
 • Áprilisban ismét Tavasz Terasz

  A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében idén is megrendezik a főváros egyik legnépszerűbb kültéri programsorozatát, az Akvárium Tavasz Teraszt. A klub előtti pezsgő teraszon kialakított színpadon – április 1–22. között minden nap – az ország már elismert zenészei és fiatal tehetségei adnak majd ingyenes akusztikus koncertet, míg vasárnaponként a gyerekeket szórakoztatják kedvenc előadóik. A program nemzetközi sztárvendége a legendás spanyol DJ és producer, José Padilla lesz.
 • Wow! 50 éves a Szegedi Ifjúsági Napok

  Jess Glynne és Wilkinson a SZIN-en! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb múltú eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok idén lesz 50 éves. A szervezők – stílusosan - az év 50. napján jelentették be a Tisza-parti nyárzáró buli első külföldi fellépőit, a szupertehetséges Jess Glynne-t és a brit d'n'b meghatározó alakját, Wilkinsont. Erősödik a hazai felhozatal is: már ott a sorban Majka & Curtis, a Punnany valamint a Wellhello is. SZIN idén augusztus 22-26 között lesz, a már megszokott Újszegedi Partfürdőn.
 • A Die Antwoord újra elhozza freakshow-ját a Budapest Parkba!

  Nem túl sok dél-afrikai zenekar mondhatja el magáról, hogy sikerült végigsöpörnie az egész világon, de persze a Die Antwoord nem csak nemzetiségéről híres. A zenei műfajok lehető legszélesebb skáláját használják, sőt, gátlástalanul megcsócsálják és kiköpik őket, miközben vizuális megjelenésükkel is teljesen elhatárolódnak mindentől, ami szokványos.
 • Tale of Us és a legújabb Schwarz projekt az Akváriumban

  Az Akvárium Klub idén is a Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként vesz részt a március 30. és április 22. között tartó programsorozaton. A szervezők két fellépő nevét már el is árulták: legújabb élőzenei performanszával érkezik a német producer és zeneszerző, Henrik Schwarz és a norvég jazz-zongorista, Bugge Wesseltoft, illetve szintén az Akváriumban lép majd fel a népszerű kanadai-amerikai duó, a Tale of Us is.
 • Szavazz az Akváriumra!

  Három kategóriában – legjobb nagy klub, legjobb koncerthelyszín, legjobb melegbarát hely – jelölték idén a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyét, az Akvárium Klubot a Budapest Nightlife Awards-on. A lassan egy éves VOLT Lokál is bekerült a versenybe, a „legjobb kis klub" címért küzd majd meg.
 • Különleges karácsonyi ajándék a VOLT Fesztiváltól és 16 popsztártól

  A Telekom VOLT Fesztivál szervezői és 16, hazai popsztár közösen készített egy különleges karácsonyi ajándékot a rajongóiknak. A Piramis együttes, jövőre 40 éves karácsonyi dalát, az Ajándékot adta elő meglehetősen sajátos módon a hazai popsztárok színe-java.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó