Pulzar


Kövess minket!

Philipp Straub és Uto Karem egy éjszaka lép fel Pozsony új underground klubjában

Pozsony legújabb klubja, az IXEL ad otthont a soron következő Moody eseménynek, ahova a két vendég érkezik feldobni az éjszakát.

Alig pár hónapja Takaaki Itoh, japán techno DJ/producer vendégfellépésével indult el a pozsonyi IXEL életútja, mely nyitó esemény jól körülrajzolta a klub underground vérvonalát. A 300 fős klub története azóta hétről hétre zajlik, ahol a techno és house vonal mellett megtalálják maguknak a szórakozás legjobb formáját azok is, akik a drum and bass, psytrance, hip-hop és a trap & bassline stílusokat kedvelik.

Az IXEL fizikailag is underground klub, mely egy emelettel a föld alatt található, melynek földszinti részét egy kulturkocsma egészíti ki, ahol a több féle csapolt sör mellett rengeteg társalgásra szolgáló asztal és természetesen a klub arculatának megfelelően egy DJ pult is található a megfelelő minőségű, élő zenei aláfestés megvalósításához.

Március 16-án, pénteken éjszaka erre az új pozsonyi underground találkozóhelyre érkezik meg Philipp Straub, mint az osztrákok elektronikus zenei közkincse, és Uto Karem, aki olasz mentalitásával fűszerezi a techno ütemeket.

Az eseményt az a Moody csapat hozza össze, akik az elmúlt években rengeteg munkát fektettek a szlovák 4/4 underground fejlődésébe. Az IXEL nyitása előtt a klub elődjéül szolgáló, 100 fős Radost-ba szervezték kulináris eseményeiket, melyek most egy léptékkel nagyobb, de még mindig underground létszámú közönségnek hoznak el különleges éjszakákat.

Philipp Straub és Uto Karem sem kerül gyakran 300 fős, közvetlen táncterű klubba, így igazán egyedi éjszakán vehet részt az, aki március közepén az IXEL-t és a Moody programját választja.

A további jó hír pedig az, hogy míg az éjszakai eseménynek az IXEL, addig a folytatásban egy after partynak a Radost ad otthont, így előfordulhat, hogy valamelyik fellépőt még kisebb, szubkulturális térben is meghallgathatjuk!

Moody x Uto Karem + Philipp Straub at IXEL esemény: https://www.facebook.com/events/168197917152461/

Moody Afterparty at Radost esemény: https://www.facebook.com/events/390630318082191/

IXEL FB: https://www.facebook.com/ixelclub/

Moody FB: https://www.facebook.com/Moodysite/

Még több Friss

 • Háromnapos fesztivállal zárja hetedik évadát a Budapest Park

  A Kapuzárási Piknik névre keresztelt eseménysorozat fellépői közt ott van az idén egyetlen önálló parkos koncertjét adó Ganxsta Zolee, az ultramenő táncosokkal és dívákkal kiegészülő Brains, illetve az 2018-as év utolsó budapesti koncertjét adó Punnany Massif.
 • Rengeteg előadással bővül idén a Budapest Music Expo

  Ezúttal is gigantikus méretekben, de még erősebb szakmai és oktatási programmal, előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg koncert és hangszerbemutató. Fellép a Megadeth dobosa, Dirk Verbeuren is. Az expo ingyenesen látogatható.
 • Jay Lumen újra a Drumcode kiadónál

  Jay Lumen legfrissebb szerzeményével ismét visszatér a lassan második otthonának nevezhető Drumcode kiadóhoz. A dal szeptember 10-én jelenik majd meg és elérhető lesz mind digitális, mind vinyl formátumban.
 • LUPA éjjel-nappal

  Hagyományteremtő hétvégével várja a vendégeit Budapest tengerpartja, a Lupa, augusztus 24-25-26-án. Lesz éjszakai fürdőzés, családi öbölátúszás, éjszakai SUP túra, koncert és megannyi más, izgalmas program.
 • Hosszúhétvége? Irány a PLÁZS

  A PLÁZS a hosszúhétvége ideje alatt esténként igazi fesztiválhelyszínné alakul: négy nap, három fesztivál és egy romantikus este várja a balatoni nyaralókat. Az ellazulás központja nappal továbbra is a vízi örömökkel és napsütéssel vár, esténként pedig táncban csúcsosodhat ki a balatoni nyár. A négy nap alatt ugyanis a Gold Beach Electronic Fest, a Music FM Disco Classics & House Classics Weekend, a WeLove Balaton Festival és Rakonczai Imre Piano koncertje gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról.
 • Piknik a Balaton felett

  Az augusztusi hosszú hétvégén igazán különleges kikapcsolódási lehetőséget kínál a MOL Nagyon Balaton: piknikezz a balatonboglári Gömbkilátó alatti réten, csodálatos kilátással, elképesztő környezetben, miközben a 25 éves évfordulóját ünneplő Kruder & Dorfmeister zenél. Ezt ígéri augusztus 19-én a Balaton Piknik!
 • Hernan Cattaneo és Jan Blomqvist is imádta a Sun and Soda nappali bulisorozatot

  Július végén második alkalommal alakult zöld oázissá az Akvárium Klub terasza, a legújabb nappali bulisorozatnak köszönhetően. Aki még nem hallott volna róla: ez a Sun and Soda! 900 nm zöld és selymes fű a belváros közepén, mini medencék, flamingók és pálmafák, valamint a legcoolabb DJ-k nappal a pult mögött.
 • Jay Lumen dübörög Las Vegas-tól, Torontón át, Hollandiáig és még a Roxfortba is eljutott!

  Jay Lumen folyamatos turnéja során ezúttal megtáncoltatta a legendás Las Vegas közönségét, majd Tampa, Toronto, Montreal következett, hogy aztán játsszon egy felejthetetlen szettet Hollandiában az 18hrs Festival fő stage-én és mindeközben még Magyarországra, Csehországba, majd Bulgáriába is volt ideje ellátogatni. Ja és hogy mindezt 2 és fél hét alatt tette úgy, hogy még pihent egyet a varázslatos Roxfortban is? Hogy is van ez?
 • Az elektronikus zene 24 órás ünnepe

  Huszonnégy órás tömény elektronikus zenei dózist ígér július 28-án Siófokon a One Day Electronic Fest, nappal a nyári ellazulás epicentrumában, a PLÁZSon, éjjel pedig a Balaton fővárosának emblematikus partihelyszínén, a Palace Hungary-ben.
 • Mindent visz a Sun & Soda augusztusi programja

  Idén nyáron új nappali bulisorozatot indított az Akvárium Klub, mely minden várakozást felülmúlt: a júniusi Sun & Soda Jan Blomqvist and Band-del pillanatok alatt teltházas lett, a július 21-én lévő Sun & Sodán Hernan Cattaneo 5 órás szettet játszik, melyre szintén elfogytak a jegyek. Bátran kijelenthetjük, hogy a nyár egyik legsikeresebb eseményéről beszélünk, s most végre fény derült az augusztusi programra is: az idei szezon záró akkordjaként augusztus 18-án érkezik HOSH, Yokoo, Gorje Hewek & Izhevski.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó