Pulzar

CikkFriss

Jay Lumen újra a Drumcode számára írt dalt

Létrehozva 2020-10-29
  0,00

Jay Lumen újra a Drumcode számára írt dalt

Jay Lumen újra a Drumcode kiadó számára készített dalt Adam Beyer meghívására. Pontos dátum a megjelenésről még nem áll rendelkezésre, ám annyi már most tudható, hogy a dal meglehetősen nagy figyelmet kapott a kiadó menedzsmentje és a közönség felől is. A tervezettek szerint év végén lát majd napvilágot.

Jay Lumen továbbra sem a tétlenség híve. Folyamatosan kerülnek ki új szerzemények a boszorkánykonyhájából.

Legutóbbi a "The Last Raver" címet viselő kislemeze esetében végigkísérhettük, ahogy mindkét dal a legjobb 10 között végzi a Beatport és más online boltok Top10-eiben. Plusz Jay a tőle megszokott techno hangzásvilág mellett egy kísérleti utazást tett a leftfield techno és breakbeat ütemek felé is a lemezen található címadó dallal, mely közel 1 hónapon át volt a Beatport Breaks listájának legjobb 5 dala között.

Mondhatjuk tehát, hogy Jay Lumen utolsó kislemeze még ki sem hűlt, máris újabb jó hírekkel szolgálhatunk.

Nem olyan rég fejezte be ugyanis egyik friss szerzeményét Adam Beyer Drumcode kiadójának felkérésére.

A dal a hírek szerint az idei év végén lát majd napvilágot az A-Sides sorozat jubileumi, 10. részének egyik kiemelt szerzeményeként. Hozzájuthatunk majd mind digitális, mind vinyl formátumban, ahogy az Jay és a Drumcode megjelenései esetében már megszokott.

Első és egyetlen hazai Drumcode előadónk az alábbi szavakkal kommentálta a közelgő megjelenést és a dal készítésének kreatív folyamatát:

"Nagyon örülök, hogy ismét a Drumcode gondozásában oszthatom meg agyszüleményemet a világgal. Bár talán inkább érzésszüleménynek nevezném, még ha nyelvtanilag ez nem is igazán értelmezhető szóhasználat.
Igyekeztem egy kicsit több groove-ot, egy kicsit más hangzást csempészni ebbe a trackbe, ami talán elüt kissé a mai inkább szárazabb, a 90-es évek végét - 2000-es évek elejét idéző techno hullámtól. Szeretek új dolgokat kipróbálni és remélem, ez majd érződik a hallgatók számára is.

A Drumcode felé pedig ismét nagy köszönet, hogy helyet adnak és támogatják az ötleteimet."

Jay immár közel 10 éve csatlakozott a Drumcode csapatához és szerencsére ez folytatódik a továbbiakban is.

Ami a fellépéseket illeti Jay Lumen azon kevés DJ-k egyike, aki lehetőségekhez mérten továbbra is számos helyen megtalálható nemzetközileg is, persze ez a korlátozások függvényében változhat, hiszen senki sem lehet eléggé felkészült a heti szinten módosíttott intézkedések mellett.

Mindemellett a tervek szerint a közeljövőben hallható és látható lesz Szerbiában, Svédországban, Horvátországban, de itthon is találkozhatunk vele számos helyszínen, ahogy például november 14-én Szegeden a Retro Klub falai között.

Még több Friss

 • Hiánypótló kezdeményezés indul a hazai bakelitkultúra életben maradásáért

  Az idén húszéves Syrup kollektíva és az underground lemezlovasok közkedvelt helye, a Nemdebár összefogott, hogy hiánypótló online eseménysorozatával a bakelites lemezlovasokat támogassa.
 • Jay Lumen mixelte az idei év utolsó Drumcode Radio Live epizódját

  Jay Lumen első magyarként készíthette el a Drumcode Radio Live következő epizódját. Mivel a 2020-as esztendőben ez az utolsó DCR epizód, ez az év nem is zárulhatott volna méltóbban. Arról nem is beszélve, hogy ez egy újabb mérföldkövet jelent a hazai szcénának.
 • A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

  Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat.
 • David Guetta a Széchenyi fürdőből koncertezik az MTV EMA díjátadón

  A francia DJ Palvin Barbival kalauzolja el Magyarországon a tévénézők millióit. November 8-án este bombaerős line-uppal örvendezteti meg világszerte a könnyűzene rajongóit az idei MTV EMA gála, amely a történetében először Budapestről is jelentkezik. A járványhelyzet miatt rendhagyó módon készülő virtuális show fellépőinek listája folyamatosan bővül, de most végre az egyik legfőbb attrakcióról is lehull a lepel: a népszerű francia DJ, David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjében kialakított színpadról tartja különleges zenei produkcióját!
 • Cercle // Ben Böhmer // Cappadocia

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle, augusztus végén szó szerint elrugaszkodott a földtől, és a törökországi Cappadocia felett egy hőlégballon kosarában szolgáltatta a talpalávalót Ben Böhmer segítségével.
 • A Plázson még tart a nyár

  Bár egy meglehetősen rendhagyó szezont búcsúztathatunk, szerencsére a Plázson még szeptember elején is tart a nyár, ahol nemcsak az utolsó meleg napokat élvezhetjük a Balaton legszebb partszakaszán, de még a hamisíthatatlan, plázsos bulikban is megmerítkezhetünk: szeptember első szombatján nappali Beach Party és Necc Party lesz a kínálatban, míg az utolsó hétvégéről szeptember 11-én a Kowalsky meg a Vega gondoskodik majd.
 • Jön a nyár legszínesebb péntekje a Plázson!

  Augusztus utolsó hétvégéjén pénteken Siófok tengerpartja UV fényekbe öltözik, hogy egy színes partyforgataggal, az Ultra Colorral búcsúztassuk ezt a semmiképp sem szokványos nyarat. Ezen a hétvégén is több helyszínen, párhuzamosan megy majd a buli, pénteken Ultra Color és Wannabe Beach vár, míg szombaton a techno rajongói örülhetnek.
 • Ingyenes elektronikus zenei program indul a Zsófia Rendezvényhajón

  Lánchíd, panoráma terasz, ingyenes belépés és kifogyhatatlan elektronika a jelszavak.
 • Megjelent a Telekom Electronic Beats tripla válogatása, rajta 30+1 izgalmas és új magyar zenével

  Pop, klub- és kísérleti zenei kategóriában várták a pályaműveket, a legjobbakat pedig most hivatalosan is kiadják az összes ismert digitális platformon.
 • Ibizai hangulat a balatonfüredi SunCity-ben!

  A nagyszínpados produkciók nélkül, mégis forró klubhangulatban telik a nyár az északi part legnagyobb szórakozókomplexumában. A szezon egyik záróakkordja az augusztus 19-i jubileumi RetroStars X buli lesz, majd augusztus 29-én a house zene egyik legnagyobb világsztárja érkezik!

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó