Pulzar

Jay Lumen ismét megtáncoltatta Amerikát és még pihenni is maradt ideje

Jay Lumen ezúttal Arizona egyik legnívósabb fesztiválján játszott, amely Techno stage-ének headlineri pozíciójára szánva invitálta meg őt. Jay szettjét a Phoenix Lights Festival közönsége a színpad legjobb szettjének választotta.

Jay Lumen immár sokadszor tért vissza az "új világba", hogy az Egyesült Államok közönsége se szenvedjen hiányt techno ütemekben. Ezúttal Seattle és Phoenix voltak a célpontok. A hétvége a Kremwerk csapat szervezésében, Seattle egyik pár szár fős igazi underground klubjában kezdődött, melyet a helyiek kis Berghainként emlegetnek. Szigorúan tilos a fotózás, videózás és a klub falai között szinte bármi megtörténhet és igen gyakran meg is történik.

Jay ezután Phoenixbe, egész pontosan a város peremterületére, Chandlerbe kihelyezett Phoenix Lights Festival-ra látogatott. A fesztivál a Phoenix városában gyakori U.F.O. észlelésekről kapta a nevét, melyek a mai napig előfordulnak. A rendezvény egyébként a világhírű cégóriás, az Insomniac tulajdonában áll, mely számos nemzetközi fesztivált jegyez, nem kis sikerrel. Többek között ők tették lehetővé Adam Beyer és Cirez D back2back showját az EDC keretein belül.
Jay Lumen-t a szervezők a 360 fokossá kialakított egyedi techno színpad headlinereként látták vendégül. A sátortetős, ám oldalán nyitott helyszín érdekessége, hogy a stage körül 360 fokban minden irányban bulizhatott a közönség, ahogy ezt Jay szettje alatt, emelkedett hangulatban meg is tette.

Jay Lumen showja annyira tetszett a helyieknek, hogy a fesztivál nem hivatalos online szavazásán meg is választották a színpad legjobbjának.

A jó bulikat pedig nem árt kipihenni. Így a remekbe estek bulik után Jay is ehhez tartotta magát és 1 hét pihenőt tartott Orlandoban, ahol nagy filmrajongó lévén körbejárta a filmes zarándokhelyeket. Oldalain követhettük, ahogy meglátogatja a Universal Studios attrakcióit, a Transformers, vagy a Gru 4D-s élményei mellett a Roxfort Expresszel utazva, a Harry Potter világának teljesen felépített Abszol útjáig. Vagy ahogy találkozhatott egy-egy fotó erejéig a Star Wars szereplőivel és eljuthatott Disney World legújabb szenzációjáig, az Avatar világát bemutató Pandoráig, mely éppoly lenyűgöző éjjel, mint nappal. Végül még a Discovery Cove kis rejtett oázisába is volt ideje eljutni, ahol esőerdei hangulatban a természet zöld növényeivel övezve strandolhatott és ismerkedhetett a vadvizek élővilágával.

Jay Lumen az alábbi szavakkal mesélt a bulik és a kikapcsolódás élményeiről.

"Amerika ismét lenyűgöző utazás volt. Mind a partik, legyen szó Seattle-ről, vagy a Phoenix Lights Festival-ról, mind pedig az orlandoi pihenés. Fantasztikusan éreztem magam. Igazából a remek bulik töltöttek fel, hogy legyen erőm végigjárni mindent, amit látni szerettem volna. :) Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen helyekre juthatok el hétről-hétre. Bár tudom, hogy mennyi munkám van mögötte, vagy mennyi év, és talán nem kéne már így tekintenem az életemre, mégis mindig új élményként élek meg minden utazást és fellépést a mai napig. Minden alkalommal hálát adok a sorsnak, hogy gyermekkori álmomat sikerül megvalósítani és mindebben részem lehet. Beszélhetnék róla, hogy milyen egyedülálló élmény a Universal Studios, a Disney World és ez igaz, mert csodálatos. Amit viszont ki kell emelnem, az a Disney legújabb szenzációja az Avatar. Felejthetetlen és mellbevágó az a 4D-s élmény, amelynek során egy Ikran hátán repülhetünk, vagy a csónakázás, ahol egy barlangtúrán találkozhatunk a Pandora belső világával és annak lényeivel, lakosaival. Éjjel pedig a Disney World Animal Kingdom parkjának Pandora része felölti a filmből jól ismert éjszakai színeit. Varázslatos volt. Hálásan köszönöm a szervezőknek, akik ismét meghívtak és minden szervezőnek, aki támogat, de legfőképpen annak a rengeteg embernek, aki követi és szereti a munkásságomat. Nélkületek nem élhetném meg a gyermekkori álmaimat. Köszönöm, hogy vagytok! :)"

Jay Lumen hamarosan visszatér az amerikai kontinensre, hiszen játszik majd a legendás Movement Fesztiválon Detroitban, de a CRSSD Fest buliján is ugyanúgy, mint Uruguay-ban a Manija 5. születésnapi fesztiválján és még hosszan sorolhatnánk. Itthon pedig találkozhatunk vele a hazai fesztiválokon, de számos érdekes és egyedi rendezvényen is. Legkorábbam május 18-án saját Footwork kiadójának estjén a szegedi Sing Sing falai között, ahol Fernanda Martins és Harvey McKay társaságában lép majd színpadra.

Még több Friss

 • Music FM a Lupán

  Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégnte pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.
 • Erick Morillo 4 és fél órás szettje után jöhet a 21. Cinematiné!?

  Erick Morillo nagyot játszott a 20. Cinematinén, de már jön is a következő nappali esemény!
 • Fedezd fel újra Budapestet a Telekom Electronic Beats SPOTS programjával!

  Június 8-án a Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest évadnyitó buli konferenciáján bemutatkozott a Night Embassy of Budapesttel közös programunk, ami a legjobb fővárosi helyeken még a valóságot is kiterjeszti egy mobilappal.
 • Ismét jön a Sun & Soda - Mert nappal bulizni jó!

  A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a koronát augusztus 18-án a GusGus párosa teszi majd fel az idei nyárra.
 • A legendás Palace a Plázson éled újjá

  Siófok kultikus szórakozóhelye zenei szellemiségét örökíti tovább a PLÁZS új helyszíne, az Aréna. A hatalmas bulitér június 8-án egy hatalmas partival nyitja meg kapuit, hogy utána egész nyáron, minden pénteken és szombaton a legmenőbb lemezlovasok a legforróbb dallamokat pakolhassák a talpunk alá.
 • Megjelent a legújabb Rockstar!

  A Rockstar Magazin harmadik lapszáma egészen különlegesre sikeredett. A címlapra az EFOTT fesztivál fő fellépője, a koszovói szépség, Rita Ora került. Beleláthatunk kicsit a világhírű Jay Lumen gondolataiba, Delov Jávort faggattuk a jubiláló Random Trip kapcsán, és Schuster Lóri sem rejti véka alá véleményét. A "Jelenések" rovatot ezúttal is megpakoltuk a legjobb lemezekkel (Vampire Weekend, Rammstein, Kornél Kovács, Tyler, the Creator), és kedvenc csodabogarainkról most is az "A Jövő Zenéje" mesél majd.
 • Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on

  A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben pedig bárki kipróbálhatja a megújult Scitec Summer Gymet vagy válogathat a számos más sportolási lehetőség közül.
 • Három napon belül két exkluzív techno eseménnyel állt elő a DFFRNTLY

  Egy történelmi helyszín és Bécs legjobb klubja löki meg a DFFRNTLY által diktált tempót!
 • Egész nyáron folytatódik a masszív Rooftop vasárnap

  A Be Massive a teljes nyári szezonra elnyerte a Hotel President panorámás teraszát!
 • Ma indul a Track Terrace 6., minden eddiginél színesebb szezonja

  5 éve a szabadtéren, idén még több programmal, még több stílussal és még inkább időjárásbiztos helyszínként jelentkezik a Track Terrace!

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó