Pulzar

Jay Lumen ismét megtáncoltatta Amerikát és még pihenni is maradt ideje

Jay Lumen ezúttal Arizona egyik legnívósabb fesztiválján játszott, amely Techno stage-ének headlineri pozíciójára szánva invitálta meg őt. Jay szettjét a Phoenix Lights Festival közönsége a színpad legjobb szettjének választotta.

Jay Lumen immár sokadszor tért vissza az "új világba", hogy az Egyesült Államok közönsége se szenvedjen hiányt techno ütemekben. Ezúttal Seattle és Phoenix voltak a célpontok. A hétvége a Kremwerk csapat szervezésében, Seattle egyik pár szár fős igazi underground klubjában kezdődött, melyet a helyiek kis Berghainként emlegetnek. Szigorúan tilos a fotózás, videózás és a klub falai között szinte bármi megtörténhet és igen gyakran meg is történik.

Jay ezután Phoenixbe, egész pontosan a város peremterületére, Chandlerbe kihelyezett Phoenix Lights Festival-ra látogatott. A fesztivál a Phoenix városában gyakori U.F.O. észlelésekről kapta a nevét, melyek a mai napig előfordulnak. A rendezvény egyébként a világhírű cégóriás, az Insomniac tulajdonában áll, mely számos nemzetközi fesztivált jegyez, nem kis sikerrel. Többek között ők tették lehetővé Adam Beyer és Cirez D back2back showját az EDC keretein belül.
Jay Lumen-t a szervezők a 360 fokossá kialakított egyedi techno színpad headlinereként látták vendégül. A sátortetős, ám oldalán nyitott helyszín érdekessége, hogy a stage körül 360 fokban minden irányban bulizhatott a közönség, ahogy ezt Jay szettje alatt, emelkedett hangulatban meg is tette.

Jay Lumen showja annyira tetszett a helyieknek, hogy a fesztivál nem hivatalos online szavazásán meg is választották a színpad legjobbjának.

A jó bulikat pedig nem árt kipihenni. Így a remekbe estek bulik után Jay is ehhez tartotta magát és 1 hét pihenőt tartott Orlandoban, ahol nagy filmrajongó lévén körbejárta a filmes zarándokhelyeket. Oldalain követhettük, ahogy meglátogatja a Universal Studios attrakcióit, a Transformers, vagy a Gru 4D-s élményei mellett a Roxfort Expresszel utazva, a Harry Potter világának teljesen felépített Abszol útjáig. Vagy ahogy találkozhatott egy-egy fotó erejéig a Star Wars szereplőivel és eljuthatott Disney World legújabb szenzációjáig, az Avatar világát bemutató Pandoráig, mely éppoly lenyűgöző éjjel, mint nappal. Végül még a Discovery Cove kis rejtett oázisába is volt ideje eljutni, ahol esőerdei hangulatban a természet zöld növényeivel övezve strandolhatott és ismerkedhetett a vadvizek élővilágával.

Jay Lumen az alábbi szavakkal mesélt a bulik és a kikapcsolódás élményeiről.

"Amerika ismét lenyűgöző utazás volt. Mind a partik, legyen szó Seattle-ről, vagy a Phoenix Lights Festival-ról, mind pedig az orlandoi pihenés. Fantasztikusan éreztem magam. Igazából a remek bulik töltöttek fel, hogy legyen erőm végigjárni mindent, amit látni szerettem volna. :) Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen helyekre juthatok el hétről-hétre. Bár tudom, hogy mennyi munkám van mögötte, vagy mennyi év, és talán nem kéne már így tekintenem az életemre, mégis mindig új élményként élek meg minden utazást és fellépést a mai napig. Minden alkalommal hálát adok a sorsnak, hogy gyermekkori álmomat sikerül megvalósítani és mindebben részem lehet. Beszélhetnék róla, hogy milyen egyedülálló élmény a Universal Studios, a Disney World és ez igaz, mert csodálatos. Amit viszont ki kell emelnem, az a Disney legújabb szenzációja az Avatar. Felejthetetlen és mellbevágó az a 4D-s élmény, amelynek során egy Ikran hátán repülhetünk, vagy a csónakázás, ahol egy barlangtúrán találkozhatunk a Pandora belső világával és annak lényeivel, lakosaival. Éjjel pedig a Disney World Animal Kingdom parkjának Pandora része felölti a filmből jól ismert éjszakai színeit. Varázslatos volt. Hálásan köszönöm a szervezőknek, akik ismét meghívtak és minden szervezőnek, aki támogat, de legfőképpen annak a rengeteg embernek, aki követi és szereti a munkásságomat. Nélkületek nem élhetném meg a gyermekkori álmaimat. Köszönöm, hogy vagytok! :)"

Jay Lumen hamarosan visszatér az amerikai kontinensre, hiszen játszik majd a legendás Movement Fesztiválon Detroitban, de a CRSSD Fest buliján is ugyanúgy, mint Uruguay-ban a Manija 5. születésnapi fesztiválján és még hosszan sorolhatnánk. Itthon pedig találkozhatunk vele a hazai fesztiválokon, de számos érdekes és egyedi rendezvényen is. Legkorábbam május 18-án saját Footwork kiadójának estjén a szegedi Sing Sing falai között, ahol Fernanda Martins és Harvey McKay társaságában lép majd színpadra.

Még több Friss

 • Nyit a LUPA

  Május 17-én megnyitja kapuit „Budapest tengerpartja", a Lupa Beach. Bár az igazi strandidő még várat magára, a Lupa-tóhoz már az előszezonban is érdemes kilátogatni, mivel színes programokkal is várják a látogatókat.
 • Budapest Pride Official Afterparty

  Idén is színes programmal készül a Szivárvány Misszió Alapítvány, hiszen ismét megrendezzük a Budapest Pride Official Afterparty-t, a Rainbow bulit!, ahol a sokszínűség megünneplése mellett egy fontos üzenettel készülünk 2019. Július 06-án, a Budapest Parkban.
 • Betölteni az űrt – a Budapest Park április 25-én nyitja meg dimenziókapuját

  Idén is vadonatúj arculattal, friss helyszínekkel és megannyi hazai- és világsztár koncertjével vág neki a nyárnak a Budapest Park. Az immáron nyolcadik szezonjához érkezett grandiózus szórakozóhely 2019-es fejezete a Planet 8 fantázianevet viseli, és ezzel szinkronban egy egészen egyedülálló, eddig feltérképezetlen univerzumba kalauzol, ahol garantáltan kinthagyod a valóságot!
 • Legendás elektronikus zenei szombattal zárul az április

  Előbb nappal Loco Dice, majd éjszaka Nick Warren teszi felejthetetlenné április 27-ét!
 • Ismét jön a Sun & Soda, Budapest legmenőbb nappali partisorozata - Mert nappal bulizni jó!

  A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a koronát augusztus 18-án a GusGus párosa teszi majd fel az idei nyárra.
 • Jay Lumen exkluzív szlovén bulijára 1 óra alatt fogytak el a jegyek

  Jay Lumen ezúttal a méltán legendás Ambasada Gavioli vendégeként kápráztatta el a javarészt szlovén és olasz közönséget. Az egyedi szervezésben, limitált férőhellyel, meghívásos rendszerben megrendezésre kerülő bulira két héttel az esemény dátuma előtt kitették a megtelt táblát. A szervezők zárt csoportokban tették csak közzé az információt Jay bulijáról, melyre nem egész 1 óra alatt beérkezett a maximum akkreditáció többszöröse és a szervezők ebből a létszámból szelektálták azt a 800 főt, akik végül együtt bulizhattak Jay Lumennel.
 • Az űrbe repít a Budapest Park – Are you ready for the journey?

  A húsvéti hosszúhétvége után kipihenve indulhatunk neki a Budapest Park nyolcadik szezonjának, amely megjelenésében egy intergalaktikus világba kalauzolja majd a közönséget. Ráadásul igen erős nyitóhétvégére számíthatunk négy hét múlva: a Fővárosi Rapcirkusz bontja a kapukat április 25-én, újra lélegzetelállító energiákkal érkezik a Vad Fruttik, majd április 27-én a csillagokat is leénekli az égről nekünk Rúzsa Magdi.
 • A PLÁZS már készen áll a nyárra

  Az első napsugarakkal már készülünk is a nyárra: május 17-én nyit a Balaton buliközpontja, a PLÁZS. A Siófoki Nagystrand szezonnyitóján ingyenes koncertet ad Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem is, utána pedig egész nyáron a legjobb hazai előadókkal kényeztet Siófok oázisa. Idén a homokos parton többek között bulizhatunk majd a Halott Pénz, Majka, a Follow The Flow, a Bikini és a Republic koncertjére is, míg napközben átadhatjuk magunkat a nyaralás élvezetének a PLÁZSon.
 • Forradalmi eseményhármassal támad a hosszú hétvége

  A haza színei végtelenben pompáznak majd ezen a három napon. Alapvetően a fekete fehér logóból indult, de mára teljes színpompában vetül elénk a Cinema Hall életútja, melyben nem csak a vizuális ingerek tekintetében élvezhetjük a sokszínűséget, hanem az elektronikus zenei programokban is.
 • Isratrance – Infected Mushroom, Skazi és Yahel egy estén a Budapest Parkban!

  Az elektronikus zenei vonalra is ráerősít a Budapest Park – július 12-e ugyanis a psytrance, a goa, az indusztriál és egyéb keményvonalas műfajok szerelmeseinek kedvez. Egy minifesztivál keretein belül több hazai élvonalbeli DJ mellett ugyanis a Budapest Park színpadán hat év után újra az Infected Mushroom, de zenél majd Skazi és Yahel is.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó