Pulzar

CikkFriss

Jay Lumen exkluzív szlovén bulijára 1 óra alatt fogytak el a jegyek

Létrehozva 2019-03-28
  0,00
 • Értékelés

Jay Lumen exkluzív szlovén bulijára 1 óra alatt fogytak el a jegyek

Jay Lumen ezúttal a méltán legendás Ambasada Gavioli vendégeként kápráztatta el a javarészt szlovén és olasz közönséget. Az egyedi szervezésben, limitált férőhellyel, meghívásos rendszerben megrendezésre kerülő bulira két héttel az esemény dátuma előtt kitették a megtelt táblát. A szervezők zárt csoportokban tették csak közzé az információt Jay bulijáról, melyre nem egész 1 óra alatt beérkezett a maximum akkreditáció többszöröse és a szervezők ebből a létszámból szelektálták azt a 800 főt, akik végül együtt bulizhattak Jay Lumennel.

Az Ambasada Gavioli nem véletlenül Kelet-Európa máig egyik meghatározó klubja. Bár az előző években tulajdonos váltások és visszaváltások övezték, ám ezek mellett is vitathatatlan tény az egy évben összesen 8-10 rendezvényt meghirdető klub óriási figyelemre tart számot minden rendezvénye kapcsán. Nem csoda, hiszen folyamatosan igyekszik meglepni a közönségét amellett, hogy a színvonalat is meglehetősen elismerésre méltó szinten tartja.

Ugyanakkor az sem hátrány, hogy a klub összesen 16km-re helyezkedik el az olaszországi Trieszt városától, így a helyi mellett nem kis létszámban lát vendégül olasz közönséget. A klubban egyébként olyan nevek fordulnak meg rendszeresen, mint Pan-Pot, Richie Hawtin, Sven Vath,  Tale Of Us, John Digweed, Solomun, de hosszasan sorolhatnánk.

Nos ezúttal Jay Lumen vezette az estét, aki amellett hogy garantálta, a megtelt táblát, olyan bulit kerekített az est folyamán, amire a közönség egész biztosan egyedülálló élményként fog emlékezni még jó sokáig.

A hangulat önmagáért beszélt, amit ezen a kis videón Ti is megtapasztalhattok.

Mivel a bulira kizárólag meghívásos alapon lehetett bejutni, sajnos rengetegen maradtak ajtón kívül. Az utólagos információk alapján - ha valóban minden érdeklődőt beengednek - egy közel 3 ezer fős csarnok is megtelt volna ám az Ambasada Gavioli csapata koncepcionálisan az egyedi és exkluzív, meghívásos bulikra szeretne koncentrálni. Mindössze évi 2-3 teljesen nyílt rendezvényt jegyeznek.
Mint mondják: "persze, hogy fontos a bevétel, de sokkal fontosabb az egyedi élmény és a közeg, amit adunk."
Úgy tűnik ez a koncepció meg is teszi a hatását, hiszen mindenki a klubról beszél a régióban.

Jay Lumen az alábbi szavakkal kommentálta az est élményeit:

"Az Ambasada Gavioli minden DJ számára egy fontos állomás, ahogy nekem is az volt. Fantasztikus élményben volt részem és nem csalódtam sem a közönségben, sem a klub szervezésében. Volt egy egyedi családias közege az egésznek estének, annak ellenére, hogy egy ennyire világhírű klubról beszélünk. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki ott volt."

Persze Jay ez évben már rengeteg helyen megfordult. Játszott Hollandiában, Quatarban, Németországi turnén is túl van 8 állomással, Horvátországban, Spanyolországban és Angliában is megfordult és még hosszasan sorolhatnánk.

Liverpoolban például az új Techno szenzáció, a The Yeeodel Rave St. Patrick napi bulijának vendége volt a Constellations, igazi warehouse estjén, ahol szintén rendesen megmozgatta a falakat, de ez már legyen egy másik történet.

Jay Lumen tehát nem nagyon áll meg pihenni idén sem. Külön öröm, hogy itthon is láthatjuk, nyáron például találkozhatunk vele szinte minden jelentős hazai fesztiválunkon, de számos klub vendégeként is.

Még több Friss

 • Music FM a Lupán

  Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégnte pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.
 • Erick Morillo 4 és fél órás szettje után jöhet a 21. Cinematiné!?

  Erick Morillo nagyot játszott a 20. Cinematinén, de már jön is a következő nappali esemény!
 • Fedezd fel újra Budapestet a Telekom Electronic Beats SPOTS programjával!

  Június 8-án a Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest évadnyitó buli konferenciáján bemutatkozott a Night Embassy of Budapesttel közös programunk, ami a legjobb fővárosi helyeken még a valóságot is kiterjeszti egy mobilappal.
 • Ismét jön a Sun & Soda - Mert nappal bulizni jó!

  A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a koronát augusztus 18-án a GusGus párosa teszi majd fel az idei nyárra.
 • A legendás Palace a Plázson éled újjá

  Siófok kultikus szórakozóhelye zenei szellemiségét örökíti tovább a PLÁZS új helyszíne, az Aréna. A hatalmas bulitér június 8-án egy hatalmas partival nyitja meg kapuit, hogy utána egész nyáron, minden pénteken és szombaton a legmenőbb lemezlovasok a legforróbb dallamokat pakolhassák a talpunk alá.
 • Megjelent a legújabb Rockstar!

  A Rockstar Magazin harmadik lapszáma egészen különlegesre sikeredett. A címlapra az EFOTT fesztivál fő fellépője, a koszovói szépség, Rita Ora került. Beleláthatunk kicsit a világhírű Jay Lumen gondolataiba, Delov Jávort faggattuk a jubiláló Random Trip kapcsán, és Schuster Lóri sem rejti véka alá véleményét. A "Jelenések" rovatot ezúttal is megpakoltuk a legjobb lemezekkel (Vampire Weekend, Rammstein, Kornél Kovács, Tyler, the Creator), és kedvenc csodabogarainkról most is az "A Jövő Zenéje" mesél majd.
 • Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on

  A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben pedig bárki kipróbálhatja a megújult Scitec Summer Gymet vagy válogathat a számos más sportolási lehetőség közül.
 • Három napon belül két exkluzív techno eseménnyel állt elő a DFFRNTLY

  Egy történelmi helyszín és Bécs legjobb klubja löki meg a DFFRNTLY által diktált tempót!
 • Egész nyáron folytatódik a masszív Rooftop vasárnap

  A Be Massive a teljes nyári szezonra elnyerte a Hotel President panorámás teraszát!
 • Ma indul a Track Terrace 6., minden eddiginél színesebb szezonja

  5 éve a szabadtéren, idén még több programmal, még több stílussal és még inkább időjárásbiztos helyszínként jelentkezik a Track Terrace!

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó