Pulzar

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

Jay Lumen csatlakozott a méltán ikonikussá vált Pan-Pot duó által menedzselt Second State kiadóhoz. Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét. Jay így olyan nevekhez csatlakozott, mint Amelie Lens, Klangkuenstler, Joseph Capriati, Industrialyzer, Stephan Bodzin, The Advent, Nicole Moudaber, Wehbba, vagy maga Pan-Pot.

Jay Lumen igyekszik a jelenleg nem túl üdítő helyzetet is a lehető leghasznosabban tölteni.

A világ legtöbb táján állnak a rendezvények és itthon még az 500 fős rendezvényekkel is a világ “szerencsésebb” országai közé tartozunk, így a partyélet finoman szólva sincs a csúcson.

Jay ezt az időszakot a jelenlegi szabályozás által engedett fellépések és heti stream műsora mellett kreatívan, javarészt a stúdiójában tölti és egyre másra új dalok kerülnek ki a kezei közül. Így nem csoda ha sorban állnak a tervezett és elkészült kislemezek.

Persze Jay Lumen szinte felsorolhatatlan sikerekkel büszkélkedhet. DJ-ként körbejárta a világot Ausztráliától, Ázsián, Afrikán át, Dél- és Észak-Amerikáig, miközben Európát is számtalanszor átszelte.

Ugyanakkor producerként megszámlálhatatlan No.1 és Top10-es dalt szerzett és még a Billboard legjobb 10 dala között is szerepelt. Számtalan kolléga mellett a Pan-Pot is játszotta dalait így nem csoda, hogy felfigyeltek a munkásságára.

Így hát Jay Lumen csatlakozott a Pan-Pot által tulajdonlott Second State kiadóhoz. Innen indult el Amelie Lens igazi sikere a “Contradiction” kislemezzel, de Roberto Capuano és Luigi Madonna “Midfield” dala is itt vált világhírűvé és Klangkuenstler is a Second State istállójában lépett be igazán a techno világába. Így Drumcode és Second State artistként – megannyi más kiadó előadójaként is – méltán jegyzik Jay Lument az igazán termékeny és tehetséges DJ művészek körében.

Ő maga ezekkel a szavakkal kommentálta a hírt:

“Utoljára talán Los Angelesben az Exchange klubban játszottam együtt a Pan-Pot duóval. Igazán jó fejek voltak és mondták, hogy mennyit játszották a Dark Rooms dalomat annak idején és, hogy a Consciousness, a Balance és egy csomó dalom tetszik nekik. Akkor még nem gondoltam, hogy számítanak rám a Second State esetében. Igazán jól esik, hogy ez az idő is eljött. Köszönöm nekik! :)”

Jay Lumen daláról annyit lehet tudni, hogy a tervek szerint idén decemberben jelenik majd meg a Second State kiadónál, jelenleg több információ még nem áll rendelkezésre.

Persze addig még saját Footwork kiadójánál is hallhatunk tőle újdonságokat, de egyéb még nem publikus megjelenések is várhatóak hamarosan.

Még több Friss

 • Cercle // Ben Böhmer // Cappadocia

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle, augusztus végén szó szerint elrugaszkodott a földtől, és a törökországi Cappadocia felett egy hőlégballon kosarában szolgáltatta a talpalávalót Ben Böhmer segítségével.
 • A Plázson még tart a nyár

  Bár egy meglehetősen rendhagyó szezont búcsúztathatunk, szerencsére a Plázson még szeptember elején is tart a nyár, ahol nemcsak az utolsó meleg napokat élvezhetjük a Balaton legszebb partszakaszán, de még a hamisíthatatlan, plázsos bulikban is megmerítkezhetünk: szeptember első szombatján nappali Beach Party és Necc Party lesz a kínálatban, míg az utolsó hétvégéről szeptember 11-én a Kowalsky meg a Vega gondoskodik majd.
 • Jön a nyár legszínesebb péntekje a Plázson!

  Augusztus utolsó hétvégéjén pénteken Siófok tengerpartja UV fényekbe öltözik, hogy egy színes partyforgataggal, az Ultra Colorral búcsúztassuk ezt a semmiképp sem szokványos nyarat. Ezen a hétvégén is több helyszínen, párhuzamosan megy majd a buli, pénteken Ultra Color és Wannabe Beach vár, míg szombaton a techno rajongói örülhetnek.
 • Ingyenes elektronikus zenei program indul a Zsófia Rendezvényhajón

  Lánchíd, panoráma terasz, ingyenes belépés és kifogyhatatlan elektronika a jelszavak.
 • Megjelent a Telekom Electronic Beats tripla válogatása, rajta 30+1 izgalmas és új magyar zenével

  Pop, klub- és kísérleti zenei kategóriában várták a pályaműveket, a legjobbakat pedig most hivatalosan is kiadják az összes ismert digitális platformon.
 • Ibizai hangulat a balatonfüredi SunCity-ben!

  A nagyszínpados produkciók nélkül, mégis forró klubhangulatban telik a nyár az északi part legnagyobb szórakozókomplexumában. A szezon egyik záróakkordja az augusztus 19-i jubileumi RetroStars X buli lesz, majd augusztus 29-én a house zene egyik legnagyobb világsztárja érkezik!
 • STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

  Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. Az ingyenes minifesztivál ugyan pótolni nem tudja az elmaradt koncerteket, de felér egy tartalmas nyaralással. Zamárdi szabadstrandján, tihanyi panorámával a Balatonban épül fel a MOL Nagyon Balaton szív. A grandiózus, 10 méter magas alkotással a MOL Nagyon Balaton a hazai fesztiválszervezőknek és a közönségnek üzen.
 • Hosszúhétvégézz a Plázson a legütősebb zenékkel és külföldi fellépőkkel

  A Plázs az augusztus 20-i hosszúhétvégén is a megszokott kényelemmel és különleges partykkal csábít mindenkit a siófoki nagystrandra. Az idei We Love Balaton fesztiválon négy különálló helyszínnel, szigorúan ötszáz fő alatt mennek a legforróbb elektronikus tánczenék, de lesznek külföldi sztárvendégek, Wannabe Beach több felvonásban, agyeldobós dubstep party és zenés naplemente is.
 • Plázs: a nyár biztos bulipontja

  Azt még nem tudjuk, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, de a balatoni ellazulás „epicentruma", a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken - ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó – bulikra vágynak.
 • Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

  Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak. Három helyszín, minden műfajban, itt biztosan megtalálod a helyed.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó