Pulzar

CikkFriss

Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

Létrehozva 2023. július 13.
Stílus House, Progressive House
  0.00

Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats

A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.

Az Electronic Beats már sokadjára nyitja szélesre az extra ötletek kincsesládáját, viszont nem is először rendez szállodában zenés-táncos eseményt: 2018-ban a főváros ellen intéztek csúcstámadást az akkor megnyílt Hotel Rum legfelső szintjét foglalva el, rá egy évre pedig a legendás Körszállóba vittek egy azóta is emlegetett nyári bulit, ami szó szerint pillanatok alatt lett teltházas.

A csapat azóta is folyamatosan gondolkodott a folytatáson, de csak eddig kellett várni a tökéletes szpot megtalálására: ezúttal Lengyeltótiba költözik a hotelbuli koncepciója, egy valaha üdülőparadicsomként létezett, űrhajóformát idéző, lépcsőzetes brutalista hotelbe, ami egykor KISZ-táboroknak szolgált otthonául, de akár csehszlovák sci-fik is foroghattak volna benne - vagy talán forogtak is.

Súlyosan Instagram-kompatibilis vasbeton épülettömeg, zsebkendőnyi birtok, tóparti homokos tánctér: a recept adott egy újabb emlékezetes hétvégéhez, a déltől éjjel kettőig tartó derbit zenei részről olyanok vezénylik, mint az egyre magasabbra törő Z-generációs hősnő, Ajsa Luna, az érzékeny trapherceg Gyuris, az éppen friss nagylemezzel jelentkező Freakin Disco, az energikus fúziós ska-t játszó Hakumba, dj-oldalról pedig Tolo, Adis is OK, Katamii és Subotage erősít.

A Körszállós legendáriumhoz hasonlóan most sem maradnak parlagon a néhai pártállami szobák: azok itt is tematikus terekké lényegülnek át, művészeti projektekkel, popup színházzal, és mindenféle más meglepetéssel. Ételfronton is izgalmak bontakoznak ki a Circo Pizza és az Esca jóvoltából, és érkezik megszámlálhatatlan palack natúrbor is a Tábla gondozásában, szóval minden adott, hogy ezen a napon együtt írjunk be a vendégkönyvbe.

A helyszín ma már Manas Gardenként üzemel, egy 80 hektáros tájregenerációs permakultúra projekt előszobájaként, ami egyszerre egy közösségi szabad-tér, bemutató- és oktatóközpont Mandalakerttel, tóval, nyári konyhával és kemencével, csirkekomposzttal és Geodóm palántázóval.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/592515756091264

Minden más, ami zene és lifestyle: https://www.electronicbeats.hu/

Ajánlott lemezek

Archív partyajánlók

Még több friss

 • A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet

  A 2023-as első INOTA Fesztivál fényművészeti programjának egyenes ági folytatásaképp jelentkezik most augusztus 30-tól a háromnapos INOTA Focus: RADIANCE, hogy ismét összekapaszkodjon az üzemen kívüli inotai hőerőmű és a kortárs vizuális kultúra. Az INOTA Fesztivál az Erste támogatásával ráadásul fényművészeti pályázatot is hirdet.
 • Nemzetközi sztárok a hétvégén a Budapest Parkban

  Még az évad felénél sem járunk, de folyamatosan váltják egymást a Budapest Park színpadán a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok. Most hétvégén ráadásul két este is a külföldi fellépőké a főszerep: pénteken Ibiza királya, Carl Cox érkezik egy egyedülálló hibrid szettel, majd az éjszaka folyamán újabb és újabb nemzetközi sztár DJ-k váltják egymást a lemezjátszók mögött. Vasárnap pedig egy világkörüli utazásra invitál az eklektikus Thievery Corporation.
 • Telekom Electronic Beats - SZELEKTOR

  Bárki hallgathatja az új magyar zenészgenerációt a Telekom Electronic Beats friss válogatáslemezén.
 • INOTA Focus TURBINACSARNOK

  Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába. Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az Európa Kulturális Fővárosa program részeként már jól megismert inotai rozsdaövezet 6000 négyzetméteres ipari épületébe, egytucat külföldi fellépővel.
 • Balaton Piknik 2024

  Balaton Piknik – a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piac Placcra! Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikeztük már a tavat: Balatonboglárról indultunk, jártunk Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomást már régóta várjuk!
 • Telekom Szelektor 2024

  Újabb tripla válogatáslemezre keresi a Telekom Electronic Beats az ország feltörekvő zenészeit
 • A DJ set és az élőzene találkozása - különleges hibrid műsorral érkezik a Parkba Carl Cox

  Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, hybrid set névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ set és az élőzenei elemeket vegyíti majd.
 • TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

  A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó