Pulzar

CikkFriss

Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

Létrehozva július 13.
Stílus House, Progressive House
  0.00

Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats

A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.

Az Electronic Beats már sokadjára nyitja szélesre az extra ötletek kincsesládáját, viszont nem is először rendez szállodában zenés-táncos eseményt: 2018-ban a főváros ellen intéztek csúcstámadást az akkor megnyílt Hotel Rum legfelső szintjét foglalva el, rá egy évre pedig a legendás Körszállóba vittek egy azóta is emlegetett nyári bulit, ami szó szerint pillanatok alatt lett teltházas.

A csapat azóta is folyamatosan gondolkodott a folytatáson, de csak eddig kellett várni a tökéletes szpot megtalálására: ezúttal Lengyeltótiba költözik a hotelbuli koncepciója, egy valaha üdülőparadicsomként létezett, űrhajóformát idéző, lépcsőzetes brutalista hotelbe, ami egykor KISZ-táboroknak szolgált otthonául, de akár csehszlovák sci-fik is foroghattak volna benne - vagy talán forogtak is.

Súlyosan Instagram-kompatibilis vasbeton épülettömeg, zsebkendőnyi birtok, tóparti homokos tánctér: a recept adott egy újabb emlékezetes hétvégéhez, a déltől éjjel kettőig tartó derbit zenei részről olyanok vezénylik, mint az egyre magasabbra törő Z-generációs hősnő, Ajsa Luna, az érzékeny trapherceg Gyuris, az éppen friss nagylemezzel jelentkező Freakin Disco, az energikus fúziós ska-t játszó Hakumba, dj-oldalról pedig Tolo, Adis is OK, Katamii és Subotage erősít.

A Körszállós legendáriumhoz hasonlóan most sem maradnak parlagon a néhai pártállami szobák: azok itt is tematikus terekké lényegülnek át, művészeti projektekkel, popup színházzal, és mindenféle más meglepetéssel. Ételfronton is izgalmak bontakoznak ki a Circo Pizza és az Esca jóvoltából, és érkezik megszámlálhatatlan palack natúrbor is a Tábla gondozásában, szóval minden adott, hogy ezen a napon együtt írjunk be a vendégkönyvbe.

A helyszín ma már Manas Gardenként üzemel, egy 80 hektáros tájregenerációs permakultúra projekt előszobájaként, ami egyszerre egy közösségi szabad-tér, bemutató- és oktatóközpont Mandalakerttel, tóval, nyári konyhával és kemencével, csirkekomposzttal és Geodóm palántázóval.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/592515756091264

Minden más, ami zene és lifestyle: https://www.electronicbeats.hu/

Ajánlott lemezek

Archív partyajánlók

Még több friss

 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.
 • Beton.Hofi hétvégén beveszi a Plázst

  Beindult az igazi nyár a siófoki Plázson, a fantasztikus nyitóhétvége után a Balaton buliközpontja egész nyáron jobbnál-jobb koncertekkel és bulikkal vár mindenkit. Ezen a hétvégén - június 3-án - Beton.Hofi és Pogány Induló veszi majd be a nagyszínpadot, akik mindketten most debütálnak a Plázson.
 • Újra dübörög a nyár a siófoki Plázson

  A pünkösdi hosszú hétvégén végre kezdetét veszi a „balatoni nyár". A siófoki Plázson ezt méltó módon, egy három napos bulisorozattal ünnepelhetjük meg. A nyitóhétvégén fellép ByeAlex és a Slepp, a szombati Grand Opening party sztárfellépője a Valmar lesz, míg éjjel több helyszínen, a legjobb haza dj-k váltják majd egymást, vasárnap pedig Szezonnyitó Fergeteg party Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal.
 • Дeva és az Analog Balaton különleges videóban mutatja be, hogyan lesz élő az elektronikus zene

  Május 25-én két igazi friss elektronikus zenei produkció veszi be a Budapest Park színpadát. Ennek apropóján készült egy kétrészes videó, aminek célja, hogy eloszlassa az elektronikus zenészek körül kialakult tévhiteket, és bemutassa azt, hogy nem kizárólag hangszerekkel lehet élőben zenélni. A kisfilmek és a koncert a Mastercard támogatásával valósul meg.
 • Hamarosan indul a szezon a siófoki Plázson

  A siófoki Plázs a Balaton buliközpontja, ahol nappal a felhőtlen strandolásé, este pedig a gondtalan bulizásé a terep és ez idén sem lesz másként: immáron a nyolcadik szezon veszi kezdetét a pünkösdi hétvégén. A Plázson ezen a nyáron is hétről hétre a legmenőbb előadók és partysorozatok váltják egymást. A pünkösdi nyitó hétvégén rögtön el is merülhetünk a bulik rengetegében, hiszen május 26-án fellép ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik, éjjel pedig több helyszínen a legjobb hazai dj-ké a főszerep, mindezt követően vasárnap pedig Szezonnyitó Fergetegparty Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal!
 • Nyit a Budapest Park

  ”Az egyik legfontosabb tudásunk a fejlődés képessége” - rengeteg újítással vág neki tizenkettedik szezonjának a Budapest Park

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó