Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

EXIT - ’No Sleep Festival’

Létrehozva 2018-08-14
  0,00
 • Értékelés

EXIT - ’No Sleep Festival’

Az EXIT szervezői már az idei fesztiválon bejelentették, hogy novemberben debütál vadonat új rendezvényük Belgrádban, a ’No Sleep Festival’.

A No Sleep az EXIT család hatodik tagja lesz, maga az EXIT, a Sea Dance, a Sea Star, a Revolution és a Festival 84 fesztiválok mellett. A kezdeményezés az EXIT fesztivál No Sleep Novi Sad színpad elmúlt években aratott nagy sikerei miatt kapott szárnyra, melynek eredményeként november 16. és 18. között komplett non-stop fesztivál kerül megrendezésre a színeiben.

Az eddig bejelentett line up olyan nevekkel büszkélkedhet, mint Jeff Mills, Nina Kraviz, Dax J, Amelie Lens, Rødhåd, Helena Hauff, Moritz Von Oswald, Charlotte de Witte, DJ Tennis, Craig Richards, Ellen Allien, The Hacker, Vatican Shadow, Paula Temple, Rebekah, Function, Red Axes, Honey Dijon, Mike Servito, Denis Sulta, Rebolledo, Eagles & Butterflies, Dasha Rush, Kobosil, Antigone, Francois X, Zadig, Kangding Ray, Nikita Zabelin, Bjarki, Powell, Jane Fitz és még sokan mások.

Bővebb infók: www.exitfest.org

https://www.youtube.com/watch?v=DhbOYW5QpYQ

Még több Fesztivál hír

 • Vigyázz, kész, Sziget!

  Érdemes „térdelőrajtban" várni október 1-jét, akkor indul ugyanis a Sziget bérletek értékesítése, ráadásul reggel 10 órától – 24 órán keresztül – egy jelentős kedvezménnyel és ajándékokkal járó akcióval.
 • Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

  Jelentős nemzetközi díjat nyert el Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Sound szervezői Hollandia vezető fesztivál-weboldala, a Festileaks.com - nemzetközi fesztiválokat értékelő - versenyében a "Legjobb Logisztika" díját érdemelték ki.
 • Connect 2018 - timetable

  Október 13-án debütál Düsseldorfban az Awakenings és a Time Warp fesztiválok közös gyermeke, a Connect.
 • Bréking: Ed Sheeran a Szigeten

  Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere. Érdemes beírni a naptárba: Sziget, 2019. augusztus 7-13.
 • DGTL - Madrid

  Az elmúlt évek barcelonai sikerei után és a nagyközönség örömére a DGTL fesztivál szervezői bejelentették, hogy egy új helyszínt vesznek fel a repertoárba, méghozzá Madridot.
 • Connect 2018 - stage line-up

  Az Awakenings és a Time Warp fesztiválok szervezői két évnyi alapos tervezgetés után, egyesítve erőiket, egy vadonatúj klub fesztivált indítanak útjára, mely a Connect nevet kapta. A debütáló esemény 2018. október 13-án Düsseldorfban kerül megrendezésre, a Messe Düsseldorf vásárcsarnokban.
 • ADE 2018 - Dave Clarke presents...

  Dave Clarke, avagy az underground szcéna techno bárója ismét visszatér az immáron 14. alkalommal megrendezésre kerülő Amsterdam Dance Event-re.
 • Audio Obscura: The Prison (ADE 2018)

  Az Audio Obscura csapata az idei Amsterdam Dance Event-en (ADE) egy igazán egyedülálló helyszínnel gazdagítja a fesztivál hangulatát, ami nem más lesz, mint a régi amszterdami börtön.
 • ADE 2018 – újabb nevek

  A világ legnagyobb klub fesztiválja és egyben az elektronikus zene legfontosabb üzleti konferenciája, az Amsterdam Dance Event (ADE) idén október 17. és 21. között szállja meg Amszterdam különböző pontjait.
 • Technóról, ügyes hazai dizájnerekről és hajósbuliról fog szólni a Telekom Electronic Beats Festival

  A Várkert Bazárban és környékén szeptember 13. és 15. között zajlik Budapest következő nagy elektronikus zenei ünnepe, amit ezúttal kifejezetten nagynevű német és angol DJ-k fognak uralni - nappal pedig hajósbuli és ügyes hazai tervezőkkel és gépzenészekkel teletömött Lifestyle Market is várja a látogatókat.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó