Pulzar

Előbb a görög, majd az argentin techno szcéna vezéralakja is Budapestre látogat

A DFFRNTroom következő két programjában kapjuk meg őket és zenei elméletüket.

Szinte még nyersen vágott fém- és frissen mázolt falszag terjeng Budapest legújabb techno klubjában, már sorra érkeznek a nemzetközi előadók. A szeptember 14-én nyitó DFFRNTroom első két hétvégéjét a német precizitás jegyében tölthettük el Budapest legújabb techno klubjában, ahol Alexander Kowalski a nyitás élményért, Ben Dust pedig az emelkedett folytatásért felelt.

A két közel teltházas eseményt követően pedig már más országokból merít a szervező DFFRNTLY csapat, akik szeptember végét a görög techno szcéna méltán kiemelkedő alakjával, Axel Karakasis-szal teszik ildomossá, majd az argentinok techno iparának feje, Pfirter indítja be az októberi szoba-technózást!

Axel Karakasis ráadásul egyben egy budapesti debütálást hajt végre, hiszen hazánkból a győri The Etiketen kívül eddig még senki nem merte megbolygatni a görögök techno tüzét, ahol nem csak izzó parazsat, de lobogó tüzet is lehet találni.

A hasonlatos kereszt utakat szeptember 28-án a görög techno ismerkedésen túl a teljes DFFRNTLY csapat is megjáratja, azaz jön Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay és Tehnicolour is, akiket Raul Young is kiegészít a várhatóan hosszúra nyúló éjszaka során.

Ezt követően tehetjük majd magunkat az október 5-i eseménybe, ahol a hazai közönségnek anno 2012-ben a Technokunst által bemutatott Pfirter mellett a BRVTL sorozat legendás házigazdája, AGA2L is tiszteletét teszi majd egy ONLY VINYL szettel.

Komoly erők mozdulnak majd meg a DFFRNTroom terében, melyek közül első körben a görögtüzes éjszakára ajánljuk az online jegyeket.

Minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFRNTroom közösségi oldalára!

Még több Friss

 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.
 • Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

  “ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL
 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó