Pulzar

Előbb a görög, majd az argentin techno szcéna vezéralakja is Budapestre látogat

A DFFRNTroom következő két programjában kapjuk meg őket és zenei elméletüket.

Szinte még nyersen vágott fém- és frissen mázolt falszag terjeng Budapest legújabb techno klubjában, már sorra érkeznek a nemzetközi előadók. A szeptember 14-én nyitó DFFRNTroom első két hétvégéjét a német precizitás jegyében tölthettük el Budapest legújabb techno klubjában, ahol Alexander Kowalski a nyitás élményért, Ben Dust pedig az emelkedett folytatásért felelt.

A két közel teltházas eseményt követően pedig már más országokból merít a szervező DFFRNTLY csapat, akik szeptember végét a görög techno szcéna méltán kiemelkedő alakjával, Axel Karakasis-szal teszik ildomossá, majd az argentinok techno iparának feje, Pfirter indítja be az októberi szoba-technózást!

Axel Karakasis ráadásul egyben egy budapesti debütálást hajt végre, hiszen hazánkból a győri The Etiketen kívül eddig még senki nem merte megbolygatni a görögök techno tüzét, ahol nem csak izzó parazsat, de lobogó tüzet is lehet találni.

A hasonlatos kereszt utakat szeptember 28-án a görög techno ismerkedésen túl a teljes DFFRNTLY csapat is megjáratja, azaz jön Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay és Tehnicolour is, akiket Raul Young is kiegészít a várhatóan hosszúra nyúló éjszaka során.

Ezt követően tehetjük majd magunkat az október 5-i eseménybe, ahol a hazai közönségnek anno 2012-ben a Technokunst által bemutatott Pfirter mellett a BRVTL sorozat legendás házigazdája, AGA2L is tiszteletét teszi majd egy ONLY VINYL szettel.

Komoly erők mozdulnak majd meg a DFFRNTroom terében, melyek közül első körben a görögtüzes éjszakára ajánljuk az online jegyeket.

Minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFRNTroom közösségi oldalára!

Még több Friss

 • Megvannak a legjobb magyar klipek!

  Csütörtök este a teltházas Akvárium klubban kiderült, hogy kik csinálták az elmúlt év legmenőbb zenei videóit. A 04. Magyar Klipszemlén Hajós András és Fluor vezénylésével harminc szakmabelit díjaztak. A fődíjjal járó pénzt, sikert, csillogást a Carson Coma vitte el.
 • Mostantól minden fővárosi techno hétvége hosszú lehet

  Az extra folytatásokról a DFFRNTroom vasárnap esti And The End sorozata gondoskodik!
 • Jay Lumen amerikai turnéja során Richie Hawtin-al is lógott

  Jay Lumen egy intenzív 2 hetes észak- és dél-amerikai turnét tudhat maga mögött, hatalmas sikerrel. A remek klub és fesztivál fellépések mellett lazítani is volt ideje, többek között Richie Hawtin-al és Amelie Lens-el is lógott.
 • Drumcode előadóval erősíti programját a DFFRNTroom

  A techno orientáltság jegyében Juliet Fox is érkezik megtölteni a táncteret.
 • Csütörtökön kiderül, melyik a legjobb magyar klip

  Az Akvárium Klubban osztják ki a legjobb magyar klipeknek járó díjakat a 04. Magyar Klipszemlén, október 10-én. A díjátadó gála mellett szakmai programokkal, akusztikus koncertekkel és egy óriás afterrel is várnak az Akvárium termeiben.
 • „Üzenj a világnak, ma nem leszel otthon” – változatos zenei felhozatallal zárja kapuit a Budapest Park

  Idén is széles műfaji skálán mozog a Budapest Park utolsó hétvégéje, a Kapuzárási Piknik névre keresztelt minifesztivál. Az évadban először (és utoljára) áll a Park színpadára a 30Y és a Margaret Island is, a zárónapon pedig a Brains hív táncra, amit egy már elővételben teltházas Necc Party követ majd.
 • Hétvégén erős szezonba lendül a Cinema Hall is

  Múlt hétvégén már újra hangos volt a Cinema Hall tere, de a java még csak ezen a hétvégén kezdődik el.
 • Berobbantja az őszt az Akvárium Klub

  Beköszöntött az ősz és vele együtt a klubszezon is, és ahogy azt már megszokhattuk, az Akvárium Klub most is a legütősebb élő- és elektronikus zenei programokkal készül az őszi-téli szezonra. Többek között itt tartják majd szeptemberben a Telekom Electronic Beats fesztivált, és idén is a klub ad otthont a Budapest Ritmonak.
 • DFFRNTroom - Budapest legújabb techno klubja

  Szépen duzzad Budapest legújabb techno klubjának kora őszi programja és már a címet is tudjuk! A szeptember 14-én nyíló DFFRNTroom már az októberi programból is tett közzé.
 • Jay Lumen újra a Drumcode kiadónál

  Jay Lumen immár hosszú évek óta dolgozik együtt Adam Beyer méltán világhírű kiadójával. Első és egyetlen hazai Drumcode előadónk dala ezúttal a DC A-sides kiadványán kapott helyet, mely szeptember 23-án lát majd napvilágot.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó