Pulzar

CikkFriss

DFFRNTroom - Budapest legújabb techno klubja

Létrehozva 2019-09-11
    0,00

DFFRNTroom - Budapest legújabb techno klubja

Szépen duzzad Budapest legújabb techno klubjának kora őszi programja és már a címet is tudjuk!

A szeptember 14-én nyíló DFFRNTroom már az októberi programból is tett közzé.

Azt, hogy szeptember közepén a budapesti klubélet egy új helyszínnel bővül, már lassan minden elektronikus zenét kedvelő tudja, de a DFFRNTroom techno orientált programjaiból még csak a 14-i nyitó hétvége lineup-ja volt ismeretes.

Az Alexander Kowalski szereplésével induló végtelenített négy negyed hétvégék ugyanakkor ezzel lendülnek be csak igazán. Hiszen már azt is tudhatjuk néhány napja, hogy egy héttel később, szeptember 21-én a DFFRNTLY februárban indított #SAVETHERAVE sorozatán fellépő német újonc, Ben Dust látogat a klubba, majd szeptember utolsó szombat éjszakáján a görög techno szcéna kiemelkedő alakja, Axel Karasis teszi keresztbe ütemeit az újonnan bejáratott tánctéren.

Ez a szeptember, de októberben hasonló lendülettel tarthatunk a DFFRNTroom-ba, mivel már azt is tudjuk, hogy az ősz közepi szombatokon előbb egy SAVE THE RAVE bulin vehetünk részt, majd egy DFFRNTLAB Label Night-ot követően a sokak által ismert Dustin Zahn, lép a fémcsöves pult mögé. Végül október utolsó szombat éjszakáját is a klubban tölthetjük, de két névre még nagyon várunk, miközben egy későbbi időpontra már az olasz Kaiser nevét is láthattuk felcsillanni.

A klubról a program mellett tudhatjuk, hogy 100%-ban underground lesz, főként a techno vonalból táplálkozva, de a melodic techno és house esszenciáját is felhasználva, belülről ehhez hű, sötét, fémes kialakítással, tűéles Martin Audio hangtechnikával, kevés, de ütős világítással és heti rendszerességgel nyitva a kapukat szigorúan 300 fős létszámok előtt.

Ja, és már tudjuk a klub címét is: Orczy út 46-48., közvetlenül az Orczy tér közelében, a józsefvárosi ipari telep legközelebb eső belvárosi végében!

Ez már elég ahhoz, hogy csatlakozzunk a nyitóeseményhez és megváltsuk a jegyünket? Minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFNRTLY csapat közösségi oldalára!

Még több Friss

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó