Pulzar

CikkFesztivál hír

DEADCODE & FRIENDS a VOLT Fesztivál main stage-en

Létrehozva 2016-06-23
  0,00

DEADCODE & FRIENDS a VOLT Fesztivál main stage-en

A 2016-os fesztiválszezon sem marad DEADCODE & FRIENDS nélkül, amely turnéjának következő állomása a VOLT Fesztivál Nagyszínpada!

Június 29-én Paul Kalkbrenner fellépése után találkozhatunk a fiúkkal Európa egyik legjobb fesztiválján, vagyis HOT X-szel, SanFranciscoBeattel és Gabor Krafttal!

A nagysikerű DEADCODE & FRIENDS turné tehát tovább folytatódik, ahol egy rendhagyó, nagyszínpados party várja mindazokat az OTP Bank-Petőfi Rádió main stage-nél, akik június 29-én ott lesznek a VOLT Fesztiválon.

Jegyek: http:/​/​sziget.hu/​volt/​jegy/​jegyarak/​category/​entry-ticket
Esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​358129267644064/​
Turnéweboldal: http:/​/​deadcode.hu/​deadcodeandfriends/​ 

Line up:

HOT X

SanFranciscoBeat

Gabor Kraft

Linkek:

HOT X

www.hotx.hu
https:/​/​www.facebook.com/​HotX.Deadcode/​  
https:/​/​soundcloud.com/​hot-x
https:/​/​www.instagram.com/​hotx_deadcode/​

SanFranciscoBeat

www.sanfranciscobeat.hu
https:/​/​www.facebook.com/​sanfranciscobeat/​
https:/​/​soundcloud.com/​sanfranciscobeat
https:/​/​www.mixcloud.com/​sanfranciscobeat/​
https:/​/​www.instagram.com/​sanfranciscobeat_official/​

Gabor Kraft

https:/​/​www.facebook.com/​gaborkraft/​
https:/​/​soundcloud.com/​gaborkraft
https:/​/​www.instagram.com/​gaborkraft/​

Még több Fesztivál hír

 • Március 3-tól - korlátozott számban - olcsóbbak lesznek a Sziget napijegyek, mint tavaly

  A Sziget a minap közzétette az első 80 fellépőjét, mostantól pedig már azt is tudjuk, hogy melyik sztár, melyik napon látható majd a Szabadság Szigetén. Március 3-tól pedig már napijegyeket is árulnak a Szigetre, ráadásul az első körben – korlátozott számban – a tavalyinál is olcsóbban.
 • Zárjuk a nyarat a SZINen!

  Nemzetközi fellépőkkel és hazai sikercsapatokkal, előadókkal tűzdelt bejelentéssel rukkolt elő a fesztiválszezon legnagyobb záróbulija, a Szegedi Ifjúsági Napok. Nem elhanyagolandó információ az sem, hogy február végéig jelentős árelőnnyel, mintegy 40 %-os (!) kedvezménnyel lehet négynapos bérletet vásárolni a Tisza-parti fesztiválra.
 • UNTOLD Fesztivál 2020

  A tavalyi évben látogatói rekordot döntő romániai UNTOLD fesztivál szervezői végre nyilvánosságra hozták az idei rendezvény első körös line up-ját.
 • Taroltak a Sziget fellépők a Brit Awardson

  Február 18-án tartották a legfontosabb brit zenei díjátadót, a 40. BRIT Awards gálát, ahol több idei Sziget fellépő is nyertesként került ki a jelöltek közül. Lewis Capaldi két díjjal gazdagodott, de mellette a Foals, Stromzy és Mabel is hazavihetett egy-egy trófeát.
 • Civileket a Szigetre

  Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.
 • Cercle Festival 2020

  A világszerte exkluzív helyszínekre szervezett rendezvényeiről elhíresült francia Cercle csapat hamarosan, május végén immáron második alkalommal rendezi meg saját fesztiválját.
 • Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Sokáig hallgattak a Sziget szervezői, most azonban egy mindent kielégítő első bejelentéssel jelentkeztek, benne mintegy nyolcvan fellépővel. Kádár Tamás főszervező szerint már ez a lineup-részlet hű leképezése a Sziget változatos, izgalmas zenei kínálatának. A Sziget idén augusztus 5-11-ig tart, s a 7 napos bérletek mellett mostantól 3 és 5 napos jegyeket is lehet kapni, és idén először VIP belépő is vásárolható.
 • Új nevekkel bővült a Déjà Vu Fesztivál

  A korábban bejelentett nevek mellé újabb világsztárok csatlakoztak az ország legnagyobb nosztalgiabulijához, a Déjà Vu Fesztiválhoz, ami idén június 4-5-6-án várja a rajongókat az Újszegedi Partfürdőn.
 • A magyar élvonal a VOLTon

  A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.
 • Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Sound

  További majd' 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit a megszokott helyen, Zamárdiban.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó